Tässä tarinassa esiintyvät henkilömme ovat vanhalta-ajalta, jolloin Nemon hiukset oli vielä punamustat ja Mondra oli elementaari. Henkilöiden alkuperäiset taustat muuttuivat, paitsi Mazurkan osalta, joka on Usvalauman johtaja, sekä Jenna joka on ollut aina Usvalauman lääkäri. Nemo muuttui tässä tarinassa sankari poliisiksi (mitä Hän ei todellakaan ole oikeati) ja Mondrasta tuli rajumpi, mitä normaalisti on.

Tarinan juoni on aika ruutiiniomainen perus tarina kaavani, mitä käytän yleensä. Mazurka vangittu pahisten puolelle/kirottu/tai muuta pahaa->jää kiinni hyviksille/vahingoittuu pahoin/karkaa->liittyy hyvisten jengiin/taistelee vapautensa puolesta->hakkaa pahikset->the end ja pusi pusi. Joten pitää ruveta urakalla juonia hiukan kehittelemään -_- sillä tällä kaavalla kirjotettuja tarinoita on paljon, missa Mazurka seikkailee.

Mutta takaisin asiaan, tarinan keksin joskus vuonna nakki ja kivi, 2009 luvun tienoila ja uudelleen kirjoitettuna siitä tuli hiukan parempi. Kirjotus vuosi saattaa olla vanhempikin, kuin tuo -09, muistitikku missä tarinanai olivat kirjoitettuna katosi josku yläaste aikaan ja ette uskokkaan miten tuskallista se oli... se raastaa vieäkin sydäntäni -_-... Mutta onneksi siinä ollevat tarinat oli tulostettuja ja yksi niistä oli tietokoneen muistissa, mutta yksi aloitettu tarina uhoutui sen mukana yhyyyy...... Niin ja tulostetuissa versioissa ei ollut mitään alaviitteitä vuosiluvuista.... joten niiden kirjotus vuosi pitää pähkäillä sinne päin.


Mazurka Kent

Mazurka oli juuri saanut laumansa perintönä isältään ja Hänen varjovoimansa olivat heräämässä agressiivisesti ja hallitsemattomasti. Zack hyökkäsi Usvalauman kimppuun tuhotakseen sen, ennen kuin se pääsisi Hänen jäljilleen. Zack vangitsi Mazurkan sotilas kokoelmaansa, käyttääkseen Mazurkan voimia omiin tarkituksiin. Mutta Mazurkan kova luonne ei antautunut suosiolla ja Zackin oli asennettava hallintasiru Mazurkaan ja teetättää erikois-säiliö Mazurkaa varten. Mazurkan hallintaa helpotti Mazurkan osittainen kyborgi rakenne ja ydin keskus.

Mazurkan ulkonäkö ei poikkea nykisestä, kuin sen verran että siipiä Mazurkalla ei ollut vielä tuolloin.

Nemo Evans

Nemo on nuori ja kansan ihailema sankari poliisi, jolta ei jää nappaamatta ovelinkaan varas. Nemo löysi vanhaa tietoa Usvalaumasta tutkiessaan Zackin papereita, napatakseen Hänet ja Nemo päätti ruveta elvyttämään Usvalaumaa. Usvalauman päämaja oli kunnostettu vuosien varrella ja Usvalaumalaiset pitivät siellä pinetä liikehdintää vain sen verran, ylläpitääkseen paikkaa. Usvalaumalaiset olivat hyvillään Nemon aikeista elvyttää lauma ja antoivat paikan Nemon haltuun. Nemo kokosi uuden Usvalauman aikaisempien jäsenten jälkeläisistä ja halukkaista poliikokelaista.

Vanhaa kuvaa en löytänyt ja kuvan pyytäminen T:ltä kestäisi liian kauan... Mutta Nemon hiukset tässä tarinassa ovat punamustat ja leuassa on punainen parta, mikä on Nemon perus hiusväritys, kunnes ne mustuivat nykyhetkeen. Hiukset ovat puolipitkät ja pystyssä.

Mondra Yazagi

Mondra kuului Elementaarien klaaniin, mutta ei alkuperäisesti. Zackin ja klaaniin sopimuksen rikkoutumisesta Zack otti hyvitykseksi Mondran itselleen kokoelmaansa, Mondran hyvien taitojen vuoksi ja Mondra sai numerokseen 128. Mondra liittyi Zackin riveihin puolipakolla, mutta tottui lopulta uuteen kotiinsa ja Zack käytti Mondraa Mazurkan parina hillitäkseen Mazurkan käyttäytymistä. Mondra on taitava heittoaseissa ja puolustuksessa, Mondra osasi myös hyvin ensiapuhommia ja paikkailla Mazurkaa usein tehtävissä

Mondrasta löytyi tämmöinen vanha kuva jonka olen piirtänyt Yu-Gi-Oh:n fanartista läpi ja värittänyt omiksi henkilöiksi. Siitä löytyi myös vanha Nemon kuvakin punamustilla hiuksilla. Tosin tuolloin Mondran ihonväri vaihtui jossain vaiheessa ruskeaksi, mutta Mondra on tuossa elementaarina.

IMG_2213.jpg

Jenna Gallonis

Jenna on Usvalauaman johtava lääkäri ja myös Mazurkan henkilökohtainen lääkäri. Jenna on ainut alkuperäinen jäsen tämänhetkisestä kokoonpanosta ja on pitänyt yllä Usvalauman tiloja. Ei pidä kovin paljoa Nemosta, mutta hyväksyy Hänet. Jennan esittelyn teen myöhemmin ja kerron sitten tarkemmin miksi Mazurka on hyvin tärkeä Jennalle.

Mutta tässä olisi kuva Jennasta :D

leike.jpg

Zack

Zack on pahamaineinen rikollinen ja havittelee alamaailman herruutta. Zack keräilee huippu sotilaita riveihinsä, joko hyvällä tai pahalla. Zack käskee Mazurkan ja Mondran tuhota Nemon, joka on Hänen tiellään, mutta Nemon murhaaminen epäonnistuu ja Zack menettää asemansa ja parhaimman sotilaansa, Mazurkan. Zack pääsee pakenemaan.

Zackin hiukset ovat pystyt ja sähkönsiniset, parta leuassa on musta. Zack on perustaruolento, mutta omaa huippu kyvyt, lihaskunnossa ja mielenhallinassa. Ja jos en väärin muista niin tämä Zack on ollut T:n henkilönäkin.

Kuva onnistui ihan ok:sti... sillä piirsin sen itse ja naama vieläpä oikeaan suuntaan, minne on ihan pirun hankala piirtää mitään lärviä... mutta tämä kuva kuuluu yhteen tarinassa tapahtuvaan kohtaukseen jonka julkaisen sitten samalla  kun se kohtaus tulee tarinassa. Kuva pitää värittää  vielä loppuun.

zaaaa.jpg