Tässä tulisi Lumenjumala tarinan henkilö kaartia ja joitakin tietoja tarinaan liittyen. Lisäilen tietoja aina tarinan edetessä :3

Chole.jpg?1431069745

Chole Mahoyn

20v

Luonteeltaan: rohkea,hiljainen, ahkera, katkera. Hyvä koneiden ja aseiden kanssa, näppärä sormistaan.

Tausta: Ei usko satuihin. Koston himoinen Lumenjumalaa kohtaan. Sairastaa tuntematonta tautia johon ei ole löytynyt parannuskeinoa, vähäinenkin liika rasitus voi olla kohtalokasta. Taitava käsistään, pitää koneiden ja aseiden rakentelusta ja taitava jäljittämään. Rakastaa hyvin paljon moottorikelkkailua. Harrastaa metsästystä ystäviensä kanssa.

Chole menetti äitinsä syntyessään ja Hänen isänsä kasvatti Hänet yksin. Cholen isä oli kylän parhaita metsästäjiä ja halusi pyydystää Lumenjumalan, joka liittyi Cholen äitiin, tavalla, mitä isä ei ymmärtänyt. Chole oli mukana Lumenjumalan metsästyksessä, ollessaan 12 vuotias. Moottorikelkka jahti päättyi traagisesti yllättävään lumimyrskyyn ja Cholen isän kuolemaan. Chole selviytyi mystisesti ja janoaa nyt kostoaan isänsä takia, sekä jatkaa isänsä tehtävää pyydystää Lumenjumala.

 

IMG_1788.jpg?1431192344

Lapis Silk

20v

Luonne: kiltti, huomaavainen, lempeä ja hyvä kokki

Tausta: Salaperäinen nuori nainen, asuu yksin kylän laidalla. Peittää puolet kasvoistaan ja käyttää silmälseja.

IMG_1795.jpg?1431422816

Valkoinen peura, Lumenjumala

Lumenjumala on valkoinen, sinivatsainen silkkiturkkinen kookas peura. Kerrotaan, että sen emä on heleä, kevyt lumi ja isä on raju ja tuhoisa lumimyrsky.

Lumenjumala on tarunhohtoinen jumalolento, joka asuu lumisilla alueilla ja hallitsee talvea, sen sateita ja pakkasia. Lumenjumalalla on myös kyky parantaa, vakaviakin haavoja. Lumenjumala voi näyttäytyä metsää kulkeville sankoissa lumisateissa, silmien hohtaessa sinisinä.

Cholen kylässä ja lähi kylissä huhutaan, Cholen äidin kuoleman jälkeen, Lumenjumalan pyydystävälle tuovan suurta rikkautta ja onnea.

Lumenjumala ja Suojelia

"Lumenjumala parantaa Suojelian, suojelia pelastaa jumalan. Jumala yhty suojeliaan, suojelia tuhoaa pahan."

Chole kuuluu Suojelijoiden Klaaniin, joiden tarkoitus on pelastaa Lumenjumala, jonka Pimeyden demonit haluavat valjastaa itselleen ja tuhota valon lumen maasta. Suojelijaksi syntynyt henkilö on heikko ruumiiltaan, mutta vahva sielultaan, jonka Lumenjumala pystyy parantamaan suojelijan heikon ruumiin olemalla hänen lähellään. Lumenjumala syntyy lumesta ja valosta, myrsky tuulesta ja heleästä lumesta ja sen sukupuoli määräytyy suojelijan vastakkaisesta sukupuolesta. Vain vanhempi Suojelija voi kertoa Lumenjumalalle seuraavan suojelijan sukupuolen, kirjoittamalla sen lumisateeseen. Suojelijan on löydettävä Lumenjumala itse ja haluttava pelastaa ja rakastaa sitä, silloin he voivat tuhota Pimeyden demonit.

Cholen tapauksessa Lumenjumala jäi kaksineuvoiseksi Cholen äidin kuoltua synnytykseen, kun ei saanut tietoa.