Eli tämä tarina on fictiivinen ja ei perustu henkilöiden normaali elämään. Tarina on saanut alkunsa unessani nähdystä kohtauksesta, joka on suoraan kirjoitettu tarinan johdannoksi (otsikolla Khar ja Sam) Khar on vain tarinassa esiintyvä henkilö, eli minun teksteissä sanottuna tarina henkilö, mutta ajattelin ottaa sen käyttöön planeetta 13:sta. Tarinan muut henkilöt Lapis ja Eeri ovat minun henkilöitäni, Sam oli T:llä käytössä jossain vaiheessa, mutta ei enää ja tarinassa esiintyvä Siranda on myös tarina henkilö.


Khar on ihmissusi klaanin johtajan poika, jonka muisti ja susi muoto sumennetaan voimakkaalla rohdolla. Kharin tarkoitus oli soluttautua peura klaaniin ja tuhota se sisältä käsin, Kharin muistin oli tarkoitus palautua pätkittäin jotta Kharin käytös ei paljastuisi tarkkasilmäiselle Samille. Muistin palaudutta Khar ei halunnut tuhota itselleen hyvin tärkeäksi kasvanutta perhettä, mihin tunsi kuuluvansa, saatuaan suurta rakkautta ja hyväksyntää osakseen.

IMG_2146.jpg


Sam Silk on henkilöni Lapiksen isä joka on kuollut. T:n henkilönä ollessaan Sam oli noussut kuolleista kalmana, kuollin haavansa vuotaen verta. Mutta tarinassa Sam on peura klaanin perillinen ja kiintyi heti Khariin ja halusi Hänet veljekseen. Sam opetti Kharille kaiken itsestään, läheisistä ja elämästä, mikä muutti Kharin perimmäisen luonteen. Sam rakasti Kharia hyvin paljon ja uskoi Hänen lopulliseen hyvyteen suojella kyläänsä ja perhettään, minkä Sam antoi Kharin johdettavaksi kuoltuaan. Samista ei ole kuvaa.


Eeri Silk on Samin puoliso, myös henkilöiden maailmassa. Eeri on hyvin huolehtiva ja tarkka perheensä hyvin voinnista, Khar on Hänelle hyvin läheinen, koska Sam rakasti Häntä yhtä paljon, josta Eeri tunsi pientä mustasukkaisuutta :P

eeri.jpg


Lapis nyt on tuttu muista tarinoista, tässä tarinassa Lapis on vileä pieni vasa ja esiintyy tarinan loppu puolella.

IMG_2147.jpg


Siranda oli tässä tarinassa Eerin hyvä ystävä, jonka Hän esitteli Kharille. Kharin ja Sirandan oli tarkoitus mennä naimisiin, mutta ihmissusi klaani surmasi sen herättääkseen Kharin muistot, sillä suunnitelma oli menossa pieleen.