Tervehdys!

Voisin hiukan kertoa itsestäni, millainen naikkonen täällä kirjoittaa ja miksi, näitä fantasia pohjaisia, oman maailman tarinoita.

Olen Savolainen, vuosimllia -89, Henna niminen nuori aikuinen. Ajan työkseni työntömastotrukkia, lyhyesti tönäriä Valmet Automotivella. Muutimme kaksoisiskon kanssa Uuteenkaupunkiin työn perässä ja olemme samassa tehtaasa töissä, omakotitalomme jäi vanhalle paikkakunnalle, mitä vuokraamme. Omistan kolme kissaa, tai voisko sanoa demonin, pumpulipään ja räähkäpennun. Pidän myös paljon animesta ja mangasta, luen paljon mangaa netistä ja  rakastan tarinan kirjoittamista ja piirtämistä. Käyn coneissa ( Tracon, Desucon jne..), olen niissä yleensä vänkärinä, vakio con on Tracon, Tampereella ja olen perustaja porukassa Kishiconissa.

Kaksois-sisareni kirjoittaa blogia Louhen tarina, Hän taisikin mainita että tarinamme voivat olla samankaltaisa, onhan niissä seikkailevat Henkilöt samasta maasta, Planeetta 13:sta. Tarinoissani käytän myös siskoni ja ystäväni henkilöitä, kirjoitan näiden henkilöiden pohjalta tarinoita, viktiivisiä tai fakta pohjaisia. Tarinoitteni ideat kumpuavat suurimmaksi osiksi unistani, inspiroidun herkästi toisten tarinoista ja kirjoitan myös paljon henkilöideni lapsuus/elämänkerta tarinoita, joita aion julkaista täällä. Ja löytyy minulta muusakin, jonka kanssa juttelen paljon tarinan kirjoittamisest ja saan hyvin paljon inspiraatiota häneltä jos kirjoittaminen ei luista :)

Tarinoita olen kirjoittanut jo todella kauan ja vahnemmat tarinoista ovat ainakin kerran uudelleen kirjoitettuja. Yksi parhaista tarinoistani, omasta mielestäni on tämä Lumenjumala, minkä julkaisen ensimmäisenä tänne. Piirustus taitoni ei ole kummoinen, eläimien piirtäminen onnistuu leikiten, mutta ihmisiä piirtäessä taitoni kohenevat pikku hiljaa ja harppauksilla.

Minut löytää myös DeviantArtista nicillä BlackMist89

Kiitos ja kumarrus, BlackMist kuittaa.