Juuh... tämä osio olisi pitänyt kirjoittaa aikaa sitten, mutta hiukan unohtunut, mutta asia korjataan.

Tarina on julkastu kesäkuussa 2015

Elikkä Demoni kuningas oli alkujaan nimeltään Rauhan liitto, mikä keskittyi Adelein menneisyyden kertomiseen, mutta tarinasta tuli paljon merkittävämpi koko Dragonvillen historiassa. Kirjoitin tarinan uudelleen ja se sai rutkasti pituuttakin ja nimi piti vaihtaa paljon paremmaksi.

Tarinassa on historiaan liittyviä ja hyvin merkittäviä henkilöitä, mitkä ovat saamassa nyt tarkempaa merkitystä ja Veljesten aikakausi alkaa saada suurempaa merkitystä uuden aikakauden alkamisessa. Toisin sanoen nyt alkaa selvitä, mitä kaikkea on tapahtunut kuuluisalla Veljesten halintakaudella ja miten paljon Artemiksen kukistaminen vaikutti nykyisyyden tapahtumiin.

Mutta se tarinan pohjustuksesta. Tulen kertomaan tai tulette huomaamaan tulevissa tarinoissa viitteitä tämän tarinan tapahtumaan ja miten se on vaikuttanut henkilöihin. Tässä tarinassa keskitytään nyt vain Adelein osalta, mutta luultavasti tulen kirjoittamaan jonniinlaisen tarinan Veljeten aikakaudesta, jonkun näkökannalta :D
 


Tarinan päähenkilö on Adelei. Adelei on ihmissusi, joka on tuorein jäsen Veljeskunnassa, ihmisusista koostuvan valkoisen magian ritarijoukko. Adeleilla on isoveli Severu, joka on kuulunut Veljeskuntaan ja on kasvattanut Adelein yksin, vanhempien menehtyneen taistelussa Demoniveljeksiä vastaan.

IMG_5291.jpg


Artemis on vanhempi kaksoisveljeksistä ja demonivaltakunnan kuningas. Artemis on hiljainen ja viihtyy parhaiten omissa oloissaan pienessa sepänkolossaan, missä takoo demoniraudasta aseita ja varuisteita itselleen ja vejellensä. Artemis ei välittänyt alussa Adeleista ollenkaan, vain palvelijana, mihin hän näki Adelein soveltuvan. Mutta myöhemmin kun Artemis pelastaa Adelein kirkujan hampaista,siinä  Artemis huomaa kiintyneensä Adeleihin syvästi ja teki hänest puolisonsa.

IMG_5289.jpg


Cosmos on nuorempi veljeksistä ja nauttii vallastansa linnan puolella, kun veljensä ei ole siellä. Rakastaa naisia ja heidän kanssa huvittelemisesta, mutta hoitaa velvollisuutensa demoniruhtinaana. Kun veljekset ovat yhdessä, heidän voimansa resonoivat keksenään ja vahvistavat toine toistansa, joten toinen ei voi kuolla ilman toista ja se tekee veljeksistä suuria ja pelottavia hallitsijoita. Artemiksella on oikeus viedä Cosmoksen voimat vanhempana ja hallitsevana demonina, mikä tekee Artemiskesta lähes voittmattoman. Cosmos on vähän niin kuin Artemiksen voimien kantaja, elävä säillytysrasia.

IMG_5290.jpg     


Maltros on Valkoisten velhojen killan suuriarvoinen jäsen ja on Veljeskunnan johtava maagikko. Maltrosista ei ole kuvaa piirettynä ja hänestä tulee lopulta Artemiksen luoma Mustanmagian ensimmäinen vartija, mutta ei koskaan palaudu ihmiseksi enää.


Kirkujat ovat pimeyden ratsuja jotka demonit ovat luoneet kestämään yötä. Niiden purema on myrkyllisen tappavaa ja niiden nimitys tulee vertahyytävästä kirskumisesta, minkä ne karjaisevat mielellään yötaivaalle.

kirkuja.jpg

Kirkujia on helppo hallita pienelläkin loitsulla, mutta on joitakin yksilöitä jotka ovat hyvin aggressiivisia, kuten Artemiksen ratsu oli.

IMG_5296.jpg


Tässä on sitten hiukan kuvia, miltä maan alla näyttää demoni veljesten palatsissa, varsinkin Artemiksen pinessä sepänkoossa.

Eka kuva on suurista portaista, mitä pitkin Adelei lähti laskeutmaan veljesten luokse ja toinen kuva miltä Artemiksen verstas näyttäisi.

IMG_5292.jpgIMG_5293.jpg

Kolmas kuva on pohjapiirros talli alueesta. Piltuista ja vaunujen säilytys paikasta, sekä Artemiksen paikan sijainti ja reitti kylpysaliin, minkä hahmotelma on neljännessä kuvassa.

IMG_5294.jpgIMG_5295.jpg

Tämä viiinen kuva on sitten Artemiksesta, kun hänet on kahlittu omaan linnaansa hävittyään.

IMG_5297.jpg