Joo... assyt meni hienosti ja mitä käteen jäi, niin oli influenssa A. Tarina päivitys tulee sitten ensivikolla, kun siihen on jaksamista keskittyä. Pahoitteluni.

Kuume kävi 39 asteessa ja en ole koskaan kokenut niin kovaa kuumeestaa johtuvaa vapinaa, mitä koin ti-ke yönä. Yöpaidan lisäksi ylläni oli huppari, pitkät yöhousut, villasukat ja kaksi peittoa, joista toinen oli paksu ja silti palelti aivan vietävästi, niin että hampaat kalisi. Siskon kanssa käyttiin työterveydessä hakemassa saikkulaput, sillä hän oli myös kuumeinen ja siellä hoitaja halusi testata influenssan, oireideni perustella. Minulla todettiin sitten influenssa A ja sain siihen sitten särkylääkettä ja flunssalääkettä ja sisko selvis perus flunssalla. Nyt vaan toivotaan ettei tule mitään jälkitauteja, keuhkokuumetta tai korvatulehdusta...

Videnpäivän resepti nappuloita, lepoa ja nestettä, sekä yksi hyvin huolissaan hoomanistaan oleva Vincent kissa, joka vahti koko ajan turvallisuuttani ja sitä että hengitinkö, nukkumalla aivan sposkessa kiinni ja tarkistaen ilman kulkuani -_- henkilökohtainen karvainen hoitaja kävi välillä hermoille. Siskoa se oli käynyt vain vilkaisemassa, että elossa se on ja tullut sitten takaisin minua vahtimaan. Vincent on aina tullut hoivaamaan ja vahtimaan minua, kun olen ollut kumeessa tai minuun on koskenut paljon. Mamman oma pieni valkotakki (Vincki on valkoinen kissa).