Näin tasan viikko sitten valveunta. Se oli outo kokemus, olin unessa, mutta silti hereillä. Kroppa tuntui raskaalta ja en voinut liikkua, mutta tiesin olevani hereillä, mutta näin silti unta. Näin unta mitä olin nähnyt ennen valveuneen menemistä ja se oli upea uni, minkä muista vieläkin hyvin ja en olisi halunut herätä täysin hereille, koska uni oli hyvä ja jännitävä. Tämän valveunen takia, olin luultavasti hyvin upunut koko viikon.

Uni jäi niin hyvin mieleen, että olen luonut siihen jo hahmot ja juonen, minkä tulen sitten kirjoittamaan ja julkaiseman tänne :D

Unessa olin ihmissutena, mikä ei ollut ihan mikä tahansa susi, vaan viimeisen Siperian harmaasuden jälkeläinen, mikä oli unessani kadonnut ihmissusi laji. Siperian harmaasutta pidettiin ihmissusisien kantaisänä, alfana, mutta legendana. Siperian harmaasudet olivat kookkaita, voimakkaita ja niiden turkki oli kuun harmaa ja he saivat uskomatomia lisävoimia kuusta.

Tulevassa tarinassa tulee seikkailemaan tämä siperia suden jälkeläinen, naaras susi, nimeä en ole vielä keksinyt, mutta tarina kertoo hänen kehityksestä penusta aikuisuuteen ja taistelusta itsensä omistamisesta, kun jokainen susiklaani saa tietää hänestä ja hänen verenperinnöstä.