Torjumiseni ei hillinnyt Neroa ja hän yritti liehitellä minua uudelleen ja uudelleen, mutta en lämmennyt hänelle. Elisabet oli huomannut, Neron muuttunen käytöksen ja sai meidät yllytettyä harjoitusten jälkeen ja tönäisi Neron kauemmaksi. – Älä koske Lapikseen. Sinua on varoitettu. Elisabet sanoi ja siirsi minut taaksensa. – En tehnyt mitään väärin. Haluan vain jutella hänen kanssaan. Nero sanoi puolustukseksi, naamani oli tulipunainen ja Elisabet loi vain vihaisen katseen Neroon ja lähti viemään minua pois. Kotimatkalla Elisabet pysäytti minut ja katsoi minua silmiin. – Mitä ihmettä on tapahtunut? Onko hän koskenut sinuun? Elisabet kysyi, pudistin päätäni. – Ei, hän ei ole tehnyt mitään. Vain yrittänyt pyytää minua ulos, muta ole torjunut hänen joka kerta. Sanoin, Elisabetin ilme oli vakava. – Onko hän ihastunut sinun? Elisabet sanoi järkyttynenä, nyökkäsin. – Tästä pitää jutella isälle. Elisabet sanoi, tartuin Elisabetiä kädestä. – Ei! Isälle ei saa kertoa mitään! Mitään ei ole sattunut, joten hänen ei tarvitse tietä tästä. Sanoin tomerasti ja Elisabet katsoi minua vakavasti. – Onko luotipallo sinulle näin tärkeä, että vaarannat oman turvallisuutesi? Elisabet kysyi vakavana ja nyökkäsin voimakkaasti. – Kyllä. Ette tajuta kuinka tärkeä tämä on minulle. En halua lopettaa tätä. Sanoin voimakkaasti ja Elisabet yllättyi käytöksestäni. – Hyvä on. Mutta pidän Neroa silmällä ja jos hän tekee yhdenkin väärän liikkeen, ilmoitan isälle. Elisabet sanoi, puristin nyrkkini tiukasti nyrkkiin, mutta nyökkäsin myöntävästi.

 

Vuosi meni nopeasti ja Volkano oli tullut toiseksi, suurissa urheilukisoissa, hävisivät taas OneShotille, mistä olin iloinen. En näyttänyt sitä harjoituksissa, sillä minua alettiin jo hyljeksiä joukkueen sisällä ja se olisi vain pahentanut tilannetta. En tajua, mistä tämä minun syrjiminen on alkanut ja miksi, mutta uskon että siitä, että en halua näyttäytyä joukkueeni kansa missään, mikä ärsyttää selkeästi muita ja se, että Nero on kiinnostunut seurastani. Talviloma oli alkanut ja suuntasin salia kohden harjoitus päivänä ja pysähdyin salin nurkan taakse kuuntelemaa, kun kaksi joukkue toveriani keskustelivat siellä. – En käsitä, mitä kapteenimme näkee siinä takinkääntäjässä. Lapis fanittaa likaa OneShottia, se paistaa hänestä jo kauaksi ja kehtaa vielä käydä harjoituksissa. Ryo niminen kaveri sanoi. – Minä uskon, että Lapis on vietellyt Neron. Ei Nero muuten kiinnittäisi huomiota häneen niin paljon. Toinen sanoi ja Ryo nyökkäsi mietteliäänä. – Lapis on kyllä kauniskasvoinen, mutta en usko tuommoista ja en pidä kyllä hänen naamastansa. Hän on kyllä liian nätti pojaksi. Ryo sanoi ja he siirtyivät siten pukkareille jutellen. Seisoin hiljaa nojaten seinää ja mietin mitä olin kuullut. Rinnassani tuntui pahalta, minusta puhuttiin paha selkäni takan, vaikka en ollut tehnyt mitään. Vedin syvää henkeä ja liityin sitten muiden seuraan, olen päättänyt pysyä harjoituksissa, vaikka minusta puhuttiin paha. En halunnut kenenkään estävän harrastustani, rakastin tätä niin paljon.

Harjoitukset olivat kevyet, sillä olimme itsekin jäämäsä tauolle, pariksi viikoksi, ennen kuin ensivuoden harjoitukset alkaisivat. Vaihdoin vaatteita pukkarissa, kun kuulin jonkun tulevan vierelleni. – Kuulin että siskosi lähti opiskelemaan Dragonvilleen? Nero sanoi viereltäni, nojaten kaappia vasten, nyökkäsin vaisusti. – Joo. Hän aloitti Picasso Magic schoolissa. Sanoin ja valmistauduin lähtemään. – Onko sinulla ketään saattajaa, nyt kun siskosi on poissa. Nero kysyi, katsoin Neroa hiukan varautuneesti. – On, meidän hovimestari. Sanoin ja poistuin käytävälle, missä Rene jo odotti minua ja kastoi tuimasti Neroa, joka seurasi minua.