Voi dääm... en saa millään ihteeni niskasta kiinni ja pitämään säännöllisyyttää täällä... Asiaa olisi vaikka kuinka, mutta jotenkin tuntuu että aika ei vaan riitä (todellisuudessa riittää, mutta aina löytty joku "mukamas" este.)

Todellakaan en halua lopettaa blogin kirjoittamista, mutta suunnitelmissa olisi ruveta vääntämään jotain videota youtubeen :D joko yksin tai sitten siskon kanssa jokiin yhteinen.

Sitten on suunnitteilla myös se sarjakuva blogi, kunhan saan piirtopöydän hankittua, millaista minun muusani tekee :D Hänen tuotokensa löytyvät: https://suskolo.blogspot.fi on sarjakuva blogi ja DeviantArt Jasu99 löytyy hänen piirustuksensa.

Saan todella paljon inspiraatiot hänen teksteistään ja piirustuksistaan, sen takia hän on muusani ja myös hyvä ystävä :D

Ajattelin poistaa toisen blogini, mikä on täällä, Muuttopäiväkirjan, kun kerta olen suunnittelemassa muita juttuja, niin se saa poistua.

Ei tässä muuta, cossi jutuista lupaan kertoa seuravassa erässä, mutta en lupaa milloin sen teen :F:F kun tuntuu nämä aikataulut pettävän -_-