Jeij!!! Sain kuin sainkin tämän päivän vapaaksi, meinasivat laittaa työpäiväksi, mutta valitin haluavani huilia välillä, kun kaheksan päivän putki jo takana -_-

Mutta nyt saan tehtyä haluamani päivityksen, vaikka en saanutkaan kaikkea tarvittavaa materiaalia siihen, niin julkasen sen silti.

Eli vuorossa olisi esittelyssä siskon henkilöt Mondra, Lheeta ja Galeb ja minun henkilö Dominic. Kaikki kuuluvat samaan perheeseen.


Mondra.jpg

Kuvassa näkyykin hyvin kaikki tarvittava tieto Mondrasta, sillä nekin on vastikään päivitetty.  Mondra on myös siskoni ensimmäinen ja tärkein henkilö ja se on kokenut myös isoja muutoksia kuin henkilöni Mazurka, mutta he eivät ole keskenään koskaan tavanneet, paitsi nykyhetkellä, kun Mondra erotti Dominicin sielun rippeet Mazurkan varjosta.

Alkujaan Mondra ei tiennyt mikä hän on, sillä hänessä oli myös elementaaria, joka erkaantui hänestä pois toisessa heräämisessä, jolloin sai kaikki voimansa ja muuttui puhtaaksi Louheksi. Mondralla oli aikoinaan tumma iho, kuin veljellänsä, mutta voimien herätessä se vaihtui, niin kuin koko ulkonäkökin. Mondran elementaari osa jäi eloon omana itsenään, mutta silti Mondrana ja hänen nimensä on Lheeta, joka oli ennen Mondran nimi, ennen kuin Mondra nimi löytyi (jos en ihan väärin muita…)

Lheetasta ei ole muuta kuvaa kuin Rinmarugamesilla tehty (en ole saanut muuta kuvaa…)

Mondra%20ja%20Lheeta.jpg


Galeb on Mondran isoveli ja lähti louhiplaneetalta, kauan ennen kuin se tuhoutui. Galeb matkusteli paljon galaksien välillä ja oppi paljon uusia kieliä, joten Galebilla on paljon tietoutta ja toimii siksi sisarensa neuvonantajana ja tukena. Galeb ei ole louhi, enkä muista miksi… (sisko ei ole kotona, joten en voi kysyä ja en jaksa odottaa kun tulee kotiin…)

Galeb.jpg


Dominic oli Mondran setä, SuurLouhi, Louhiplaneetalla. Dominic oli ahne vallalle ja halusi Louhiplaneetan itselleen, mutta hävisi veljellensä ja lähti etsimään uutta planeettaa itselleen. Dominic löysi planeetta 13 ja asettui sinne. Dominic on myös kaikkien Varjopetojen kanta isä ja pariutui demonin kanssa, jotta pystyi levittämään valtaansa varjojenn avulla. Mutta tämä vaihe on vielä hiukan kesken eräinen ja minulla ei ole tarkkaa kertomista, mitä tapahtui, miksi Dominic hävis lopulta ja miski säilöi voimansa Varjokuningattareen ja yritti herätä myöhemmin, mutta epäonnistui täydellisesti siinä ja tuhoutui, syntyen uudelleen puhtaana sieluna.

Mutta nyt Dominicin sielu on syntynyt uudelleen puhtaana ja vailla menneisyyttä, Mondran poikana. Pitää piirtä joku päivä Dominic aikuisena, nyt hän on vasta teini ja aijon vielä jonkun aikaa pitääkin, ennen kuin tulee kasvupyrähdys.

Dominic.jpg


Siinäpä olisi nämä kauan haluamani lärviesittelyt :D lärvipäivityksiä olisi tulossa seuraavassa päivityksessä.