Ärsyttää jo ihteekin, kun ei pääse päivittämään tänne kunnolla, vapaita ei meinaa olla ja jos on niin menee reissussa -_-

Henkilöesittelyjä olisi luvassa, mutta niiden vääntämiseen menee useampi tunti ja suurin osa on siskon henkilöitä joihin pitää hiukan päivitettyjä tietoja kysellä, ennen kuin tänne voin ne lykätä.

En ole oikein saanut piirettyäkään mitään, taikka mitään tarinaa eteenpäin.... mun inspiraatio on jonnekkin kadonnut --_--  No, kohta tulee kevät ja aurinko alkaa paistaa kunnolla, niin siitä tulee virtaa ja intoa tehdä kaikkea :D

Eilen olisi ollut hyvä vire päällä, mutta se vire meni pihamaalla poksujen perässä XD Oli niin hirmu hinku päästä läpyttelemään, kun yksi kympin muna oli pian kuoriutumassa ja pettymys oli suuri kun sieltä tuli Chansey, mikä mulla oli jo, mutta sitten hokasin että voin evolveta sen ja sain Blisseyn :D jeij!!!

Tuli käveltyä koko päivänä 20 770 askelta :F ja taso kakkonen ollessa käytössä, päivä aktiivisuus paukku 131% mikä on ihan kiva saavutus. Normaali päivä askelmäärä, mikä tule töissä on noin 12-15 tuhatta askelta ja siihen lisäski kaikki muu läpytys :D pokettamine tuo kivasti aina lisää päivän aktiivisuuteen.

Tällänen päivitys nyt väliin, ettei tämä paikka näytä ihan kuoleelta :D