5.1.2017 ihmisten maailmaa.


Sää Dragonvillessä on sateinen. Kastuin ulkona -_-


Ensi alkuun tervehdys kaikille lukijoille. Näillä Poliisipäällikön merkintöjä otsikolla kirjoittelen minä, Malik Inaho, Dragonvillen poliisipäällikkö. Tämmöistä kuulema se tekijä ajatteli minun kirjoitella, kun hän ei saa mitään muuta aikaiseksi. Noh mutta sehän on ihan hauska idea, mukavahan teille on tämmöisen vanhan pierun jorista Dragonvillen menosta ;D


Tosiaan, Dragonvillessä on sateinen ja syksyinen keli ja kastuin ulkona sadekuuron yllättäessä. Olin tulossa juuri työtehtävästä, mikä tarvitsi hiukan ylempää tahoa ja kosolti paperitöitä luvassa -_- Laumojen, kuten Usvalauman ja Nuolilauman riehumisten laannuttua, kaupunkia on alkanut ottaa valtaansa gangsterit ja pienemmät ryhmät.

Paperitöitä ne vain lisäävät ja meitä on pyydetty avustamaan lajirekisterin luonnissa ja kasaamisessa. Sillä uusia lajeja ja risteytymiä on tullut ja sieluisuuksien jaottelu on alkanut hankaloitua. Hmmm… teille ei kai ole selvitetty näitä sieluisuuksia, olenko perillä asiasta edes ollenkaan. Taidanpa selvitellä sitä ja kertoa teille seuraavassa merkinnöissä.


- Poliisipäällikkö Malik -