Ajattelin nyt esitellä One Piecen ja Montein hallitsijat ja lähipiirin, kun on tullut tuo Dragonvillen hallitsijat esiteltyä :D

Ensimmäisenä olisi One Piece hallitsija ja sitten Montei, kun Montein hallitsijasta tulee enemälti juttua :D

Nämä kaikki henkilöt ovat siskoni henkilöitä, mutta sukuun saattaa tulla ehkä ehkä minunkin henkilö XDXD

 


Primera on One Piecen faarao toisessa polvessa. Tämä henkilö ei ole ollut paljoa käytössä, mutta siihenkin on tulossa muutosta, kun levittäydytään henkilöiden tapahtumia hiukan muuallekin kuin Dragonvilleen. Tuleivaisuudessa Primeralle on tulossa pentuja, joista haluan kehitellä itselleni henkilön :D nytkin ajatustyö raksuttaa kyseiselle henkilölle.

Primera.jpg


Yuki on siskoni yksi vanhimmista henkilöistä, Mondran jälkeen ja yksi tärkeimmistä siskolle. Yuki on hyvin älykäs ja aivojen kapasiteetti keskiverto ihmistä laajempi, minkä takia hänelle kehittyi superäly. Yuki hallitsee Monteita presidenttinä, joten Montei on ainut jossa ei ole kunigasperhettä hallitsemassa. Yukilla on biometalli keho, eli älyllistä metalli ja Yuki on saanut kehitettyä itsestään lähes ihmisen kaltaisen ja synnyttänyt lapsen, joka on jumalten lihaa, samaa kuin Lapis. Puhutaan lihasta, kun ei se voi olla enää metalliakaan :D Yuki on saanut kehiteltyä Jumalten lihasta myös elävän lihaklöntin, mikä oli tarkoitus käyttää Maxwellille kokeellisesti, luodakseen hänelle lisääntyvä keho, minkä Maxwell haluaisi, (Maxwell on minun henkilö ja tekoäly) mutta se klöntti meni Malikille, kun Malik oli lähes deilaantua hengiltä :D Yukin pojasta Aihterista tuli Pimeyden jumalan reiknaraatio. Aitherista ei ole piirretty vielä mitään kuvia taikka henkilö tietoja. Poikansa ja Lapiksen kehon sama Jumalten liha kiinnostaa Yukia, miten Lapiksesta tuli sellainen ja onko hän saavuttanut ällyllisesti jumalten tason.

Yukista voisin kertoa kaikkea mahdollista pikku nippeli tietoa, mutta siihenhän menisi koko päivä muuten ja Yuki ei ole edes henkilöni, joten ei keskitytä siihen niin tarkkaan :D

 

Yuki.jpg


Joey on Yukin tytär, joka syntyi Tuli palaneetan kenraalin kanssa, jonka kanssa on diplomaattisesti yhdessä lujittamassa planeettojen välistä yhteistyötä.

Nemo raiskasi Joeyn (ketäpä se ei olisi raiskannut XD) ja se järkytti Joeyn mieltä niin pahasti, että Joey muuttui täysin vastakkaiseksi mitä oli ennen. Kehittelee kaikkea laitonta ja tekee eläin ja ihmiskokeita. Joey on kehitellyt Kronic 6a8, Nicita 7a1 ja ottanut koehenkilökseen Jorin (minun henkilön). Näistä Joeyn kokeiluista ja luoduista olennoista kerron sitten toisessa päivityksessä.

Joey.jpg


Sanna työskentelee Yukin luona ja on lähes yhtä älykäs kuin isoäitinsä. Sannasta en osaa oikein sanoa muuta...

Sanna.jpg

Siinäpä olisi nyt läjä siskon henkilöitä esiteltynä XDXD vaihteeksi näinkin :D