Nyt tulee sitten hiukan isompi valokeilassa päivitys kun ajattelin esitellä koko linnassa asuvien köörin :D Kaiken kaikkaan esiteltäviä henkilöitä on 9, joista noin puolet on minun hekilöitä ja loput T:n henkilöitä, siskolla ei ole yhtään henkilöä linnassa tai kuulu heidän perheeseen.

Mutta ensin olisi esittelyssä Dragonvillen tärkeimmät henkilöt, eli kuningas perhe :D


Entinen kuningatar Riina on T:n henkilö. Henkilötiedoissa lukee että on Dragonvillen ensimmäinen kuningatar, mkä ei nyt hirveemmin ole paikkansa pitävä, kun DRV:tä on hallinnut aina kuningatar. Riinalla on mielenterveys ongelmia, minkä takia siirtyi syrjään ja antoi kruunun tyttärelleen Nanalle. Tämän hetkisessä tilanteessa Riina on lähtenyt etsimään isäänsä Richard Kentiä, ja kyllä, Riina on silloin Mazurkan sisarpuoli, mitä Mazurka ei tosin tiennyt vasta kun tapasi Prinssi Rein, joka kertoi sukuyhteydestä.

Riina.jpg


Edvard on minun henkilö ja senkin tiedoissa hiukan väärää roinaa, isoveljen nimi on Hake, eikä Hatake. Edin nuoruus oli rankka ja oli myös luonteeltaan hiukan arvaamaton, en muista milloin ja miten ajautui kuningaskaartiin, mikä rauhoitti Edin luonteen ja teki Edistä aika rauhallisen ja isämaisen, varsinkin kuningattaren kanssa saatujen lasten takia. Automail on Bluen käsialaa. Kuningaskaarti arvo on komentaja ja kouluttaja.

ED.jpgNana on DRV:n tämän etkinen kuningatar. Nana on luonteeltaan aika arvaamaton ja Ed on kovin huolissaan Nanan menevästä luonteesta. Jos en väärin muista Nanalla ja Riinalla ei ollut kovin lämpimät välin, mutta ei vihaisat kummiskaan. Nana rakastaa veljeänsä Reitä ja on hänen terveydestään huolissaan, mistä on moni muukin huolissaan. Nana on T:n henkilö.

Nana.jpg


Rei on Nanan kaksois-sisko ja sisaruksista se heikoin, jo heti syntyessään. Rei tietää siskonsa tunteet ja on torjunut sen ja nykyään yrittää vältellä hänen kanssaan kahdestan jäämistä, sillä Rei tykkää muutenkin vain miehistä. Homo prinssi XD Rein iho on hyvin kalpea jatkuvan sairastelun takia, mihin lukuisat lääkärit ovat yrittäneet saada parannusta tai edes toimivaa lääkitystä, mutta huonoiin tuloksin. Rein otsassa on arpi, mikä tuli hänen törmätessä ovenpieleen näön huonontuen yllättäen. Rei viettää suurimman osan ajastaan huoneessaan ja hänellä ei ole lupaa osallistua mihinkään ,missä on paljon ihmisiä, sairastumisen uhalla. Tällä hetkellä vihossa Rei on kokenut muutoksen Louhen, Mondran kartanolla, kun hänen poikansa erotti Reistä isänsä sekarotuisen verenperimän ja Reistä tuli puhdas verinen salamanteri, mikä näyttää lupaavalta Rein heikon kehon kannalta. Sillä Mondran poika näki Rein sielussa sekarotuisen lohikäärmeen sekoittavan tasapainoa, mikä aiheuti vakavia komplikaatioita.

Rei.jpg


Hake on T:n henkilö. Hänestä en osaa oikein kertoa juuri mitään, Ed oli jonkn aikaa vihainen ja katkera vljelleen, miksi ei tullut hakemaan häntä pois kurjista kotioloista, mutta heillä on hyvät välit keskenään.

Hake.jpg


Legend on minun henkilö ja vanha kuin tavas. Legendistä on tullut kärttyisä vanha ukko vanhetessa ja kyllä, hän on yhdessä tyttärensä kanssa, sillä Legend ei hirveämmin välitä onko puolisona siko, tytär vai äiti, mutta ei halua jälkeläisiä tyttärensä kanssa. Legendala ja Elinalla on tytär, minkä Elina on salanut isältänsä, sillä siitä ei välttämättä hyvää seuraisi. Legendassa oli aikoinaan Veljeskaudella eläneen Täydenkuun Jyran voima, mikä hallitsi täydenkuun aikaan, mutta on vapautunut kirouksesta Artemmiksen erottaessa heidät, sillä Jyra oli alkujaan Artemiksen veljen Cosmoksen peto. Legend on kuningaskaartin ylin johtomies, päämies ja ei pidä todellakaan kuningasperheestä, varsinkin Riinan kanssa sukset meni ristiin, mutta on uskollinen kuningattarelle.

Legend.jpg


Lily on T:n henkilö ja Legend ei edes tiennyt että hänellä on sisar, mutta on nyt saanut sen selville ja aikomuksessa käydä tervehtimässä sisartansa. Lily on suhkot tuore henkilö, joten se ei ole ollut kovinpaljoa vihossa esillä.

Lily.jpg


Elina on T:n henkilö, Legendan tytär ja tämän hetkinen puoliso. Voisi sanoa että Legend ja Elina ovat välillä kuin kaksi marjaa, lujaluonteisia molemmat, mutta Elinalla on pehmeyttä enemmän.

Elina.jpgAmelia on T:n henkilö. Amelian kohdalla kävi silleen että T ei muistanut hänen vanhempiaan, ottaesaan Amelian uudelleen käyttöön, mutta se ei hirveämmin haitannut, kun Legend ei hänestä edes tiedä.

Amelia.jpg


Dyson on minun henkilö ja prinssi Rein henkivartija. Dyson on Elinan ja Dimitrin poika, joka kuuluu Salamajengiin. Dyson on äitinsä tapaan kuningas kaartissa, saanut koullutuksen isoisältänsä ja Ediltä, minkä ansioista on päässyt taitojensa puolesta Rein lähimmäksi henkivartiaksi. Dysonin oikea käsi on predator wolfin, joka on tulessa, mutta Dyson pitää tulen aina sammuksissa. Dysonin puvun rinnassa on Rein tunnus.

Dyson.jpg

Siinäpä olis tämmönen läjä, seuraavaksi voisin esitellä Naruton (Mazurkan sisarpuolen) Salaman jengin, missä on myös Dysonin isä.