Elikkä sain valmiiksi Hatakesta kertovan alku taipaleet tarinan, jonka ekan osan ajattelin julkaista myös tänään. Hatake on minun henkilö, mikä ei varmaan tullut esille jo XDXD


Hataken menneisyys oli minullekkin vielä avoin, sillä kun keksin tämän henkilön, sillä ei ollut muuta merkitystä, kuin että se oli Lapiksen serkku ja että se oli yksi Salamajengiläinen. En muista edes miksi loin tämän, jotain kai oli suunnitteilla, tai aivoni ennakoivat tulevaisuutta XDXD:P Sillä Hatake sijoittuu vihkossa nyt mitä parhaiten, hänen lapsuuden tapojen mukaan. Lapsuuden tarinaa sen verran vihjaten jo tässä viheessa, Sam, Lapiksen isällä on suuri merkitys Hataken tehtävään ja vihjaa hiukan lisää mystisestä Samista.

Hatake on hyvin hiljainen ja arvaamaton persoona ja hyvin brutaali, vaikka ensi silmäisyllä Hatake vaikuttaa rauhalliselta henkilöltä. Hatakella on mielenterveydellisiä ongelma, mutta Naruto, jengin pomo saa pidettyä Hataken aisoissa. Kun Hatake muuttuu predatoriksi, silloin kannattaa piiloutua tai juosta niin lujaa kuin kintuista pääsee, sillä Hatake teurastaa kaiken lähellään, oli vieras tai jengiläinen, Hatake ei välitä siitä.

Niin kuin tuossa Hataken tiedoissa ukee, hän on predatordragon mix, sekoitus siksi, koska Hatake on puoliksi silkkipeura, mikä ei voi olla mahdollista predator veren voimakkaassa periytymisessä. Tarinassa selviää sitten lisää Hataken menneisyydestä ja arvista, mitkä peittävät merkin, mikä ei pitäisi periytyä puoliverisille silkkipeuroille.

Hatake on olento, joka ei pitäisi olla olemassa ja vielä jää mysteeriksi, miksi Hatake on syntynyt, mutta se selviää toisessa tarinassa ja se että Hatake on alkujaan Veljesten aika kaudelta, ajalta jolloin Demoni kuningas Artemis lyötiin maahan. :F kekeke

p.s esittelen tänään myös predatordragon ja muut predator lajeista hiukan, sillä Hataken naamalla on predator veren aiheuttama "vamma" ja aikaisemmin esitellyt Jenna ja James (19.6.) ovat myös predatordragoneja.

Hatake.jpg