Elikkä nyt olisi vuorossa Bluen sisarukset ja heidän isoveljensa Shinzui-Roku joka on T:n henkilö.

Ensin kerron Bluea A.M sitten kaksois-sisaresta Blue W.M ja Shinzui.

IMG_5071.jpg

Blue Automail Monster, 25v, Kissapeto. Automail-. auto- ja asemekaanikko.

Rohkea, vähäpuheinen, vakava, mutta löytyy huumorintajuakin :D

Bluella on oma yritys, joka tekee tilaustöinä autoja ja automaileja, sekä jonkin verran aseita pimeille markkinoille. Blue tekee myös alamaailman ja pimeän markinan kuljetuksia, usein tietämättä edes mitä kontissa on. Bluen pää paino on kummiskin automailien rakentaminen, sekä omana harrastuksena kilpa-ajot, joihin rakentaa autoja sekä omaan ajoon että asiakkaille.

nimet%C3%B6n.jpg   Tämä on Bluen tavaramerkki, joka löytyy jokaisesta tekeleestä, mikä lähtee hallista ulos, paitsi aseissa.

Blue ja hänen sisarensa ovat joutuneen hyvin pieninä koeihmisisksi laboratorioon, jossa yritettiin parannella tieteellisesti ihmisiä sotilaskäyttöön. Bluen sisaruksista yritettiin tehdä toistensa kanssa etäisesti yhteydessä olevia yksiköitä. Heidän silmät leikattiin, Bluet voivat nähdä infrapuna- ultaravioletti- ja pimeänäöllä ongelmitta, vaihtamalla näköä. Blue menetti kätensä epäonnistuneessa elinliitoksessa ja sai tilalle automailkädet. Blue A.M eläinmuodoksi kehiteltiin kissapeto, mutta sen hyöyntäminen jäi kesken. Syyn kerron pian sisaren kohdalla sitten :F

IMG_5068.jpg

Blue tykkää kehitellä erilaisia ajokkeja ja yksi hänen saavutuksista oli rakentaa liitoprätkä, mikä kykeni kulkemaan millaisen materiaalin päällä vain, vaivatta ja ei tarvinnut tasaista maata sillä siinä ei ole pyöriviä renkaita. Liitoprätkän toimintaperiaatetta en ole saanut vielä kehiteltyä ihan loppuun asti, mutta tämän näköinen härveli se on. Se leijuu ilmassa, noin 20cm korkuudessa mangneetti kentän avulla ja sammuksissa ollessan laskeutuu "renkaillensa", veden päällä leijunta korkeus on alle 10cm. Vauhtia mööpeliin saa esteettömällä osuudella lähes 0.5 Machia, joten ajaessa saa olla vakaat kädet :D

IMG_5074.jpgIMG_5073.jpg  Tämä oli luonnos liitoprätkästä, minkä raapustin töissä ollessani idean iskiessä :D Näitä koneita Blue ei ole edes esitellyt vielä missään ja luultavasti ei tee edes myyntiin, korkeintaan sotilas tai kaarti joukoille.

Bluella on tietenkin hallikädet, jotka hän vaihtaa, kun rakentaa jotain hallilla. Käytännössä Blue ei tarvitse tavallisia työkaluja lainkaan kun hän voi liittää kaiken käsiinsä :D Käsissä on yki ylimääräinen nivel, mikä antaa maximaallisen liikkuvuuden käsivarteen.

IMG_5075.jpg

Tässä on vain muutama vaihto-osa käsivarteen, halli käsi jos sormia tarvihtee XD, mutterinväännin esim. renkaan vaihtoon ja porakoneen pää, mihin saa kiinni kaikenlaisia meisseleitä.

IMG_5076.jpg


IMG_5070.jpg

Blue Wolf Monster, 20v, ihmissusi. Blue A.M kaksois-sisko.

Hiljainen, puhuu vain yksittäisiä sanoja vain veljellensä, etäinen ja salaperäinen jopa veljellensä vielä.

Blue on nuorempi veljeänsä ja jäänyt iältänsä hiukan jälemmäksi. Bluelle tehty samanlaiset silmät kuin veljellensä, mutta saanut ihmissuden geenejä, mikä aiheutti Bluessa mielenterveydellistä haittaa. Bluen ihmissusi muoto on suuri, lähes neljämetrinen ja hoikka, hirviömäinen ja hallitsematon, mikä aiheutti koko laitoksen tuhon, mistä vain sisarukset selvisivät kykyjensä ansioista. Blue saa pidettyä ihmissusi muotonsa hallinnassa ainostaan voimakkailla lääkkeillä. Bluella on kyky muuttua lähes usvamaiseksi, aineettomaksi savuksi, mikä näkyy pieninä savukiehkuroina nousevan Bluesta. Bluella on myös yli-inhimilliset käsivoimat ja hänen aseinaan onkin kaksi valtavaa konekiiväri/tykkiä, mitä käyttää puolustuksessa ja tarvittaessa eri tilanteissa.

Sisrukset joutuviat erilleen laitoksesta paetessaan ja Blue A.M ei ollut kuullut sisarestaan vuosiin mitään, kunnes Blue W.M seisoi hänen asuntonsa oven takana. Veljelle ei ole vielä selvinnyt missä ja mitä sisarensa on tehnyt, kuin sen että hän on oppinut ninjataitoja. Blue W.M ei näytä minkäänlaisia tunteita tai mielialoja veljellensä, kyhjöttää itsekseen jossain tai laahustaa ympäri hallia, auttaen veljeänsä tarvittaessa.

IMG_5069.jpg


Shinzui-Roku.jpg

Blue tiesi, millainen perhe heillä on ollut, mutta ei tedä syytä miksi heidät oli annettu laitokseen koeihmisiksi. Blue tapasi veljensä sattumalta muuttaessaan Dragonvilleen, Shinzui-Rokun tullessa hänen luokseen ja kertoneensa olevansa hänen pikkuveli, jota oli etisnyt. (muistankohan tätä tilannetta edes oikein... siitä on niin pitkä aika kun he kohtasivat ensikertaa...) Blue kyllä välittää veljestänsä, mutta ei hirveämmin osoita sitä.

Nykytilanteessa Blue joutui pelastamaan isoveljensä, jonka jengin tilat valtasi toinen jengi, joka tuli One Piecestä ja siinä rytäkässä meinasi Shinzuilta lähteä henki, mutta Blue sai ajoissa puhelinsoiton ja jäljittimen avulla paikansi veljensä. Jäljittimenkin oli laittanut häneen salaa, juuri tälläisia tilanteita varten. Nyt Shinzui-Roku majailee Bluen luona jengeineen, mikä hiukan ärsyttää Bluea, kun hänellä on muutto suunnitelmat rullaamassa isompaan halliin.

Seuravassa julkaisussa voisinkin esitellä Bluen A.M:n pojan Hidatsan, sekä pojan tyttären Beaty Bluen.