Predator eläimet ovat lohikäärmeiden yksi alalajeista, joissa on osittain kalmaa, mikä tekee lajille sen tärkeän ulkoisen olemuksen. Niistä ei ole tarkkaa lajikuvausta, sillä niiden ruumiinrakenne on vaihteleva.

Alla kuvakollaasi käytössä olevista henkilöistä, jotka ovat joko predatordragonseja tai predatoswolfeja.

predatorkollaaasi.jpg

Minun henkilöistä Jenna (jennan predator muoto), James ja Hatake (lärvi ja predator muoto) ovat predatordragoneja, jotka onkin jo esitelty. T:n henkilöstä Yamagata (predator muoto) on predatordragon, Keinaro (lärvi ylä oikealla) ja Asura ovat predatorwolfeja, joita ei ole esitelty vielä.

Ulkonäkö on vaihteleva, eläin muodoossa oleva harjas, mukautuu hiusten värin mukaan ja ihmishahmossa voi olla ulkoisia predator veren aiheuttamia rujoja "vammoja", kuten kuvassa on Hataken lärviä, minkä poskella on reikä purukalusto paljaana ja Keinaro, jolla näkyy paljoin kalloa ja purukalustoa myös.

Yleisin predatordragonsien tuntomerkki on lähes paljas tai paljas kallo, useinmiten ovat siivettömiä tai lentokyvyttömiä. Ovat ketteriä ja hyvin nopeita saalistajia, mikä tekee niistä hyvin vaarallisen vastustajan. Vartalo on usein luiseva, mikä on yksi kalman piirre. Kuolan tuontanto on runsasta. Lajin veren perintö on voimakasta risteytyessään toisen lajin kanssa ja tulee valta lajiksi.

Predatorwolfeista ei ole kovin paljon tietoa, sillä niistä ei olla piiretty eläinmuotoa, mutta niissä on samoja piirteitä, kuin predatordragoneissa ja kalmakoirissa. Kalmakoira alla olevassa kuvassa.

kalmakoira.jpg

Yksi tunnetuin predator suku on Jennan ja Jamesin Gallonis suku, sekä tunnetuin jengi on Yamagatan Predator jengi.