Meinasinpa jäädä tuijottelemaan YouTube videoita -_- mutta pääsin irtautumaan, sillä päivitys vimma oli niin suuri /+o+/ jes!!

Joo eli otsikon nimen mukaisesti ajattelin nyt kertoa Planeetta 13 Jumalista. Jumalat on tuorein kehitys vihkokirjoittelussa, sillä yksi päivä ajattelin että täytyyhän henkilöidenkin maailmassa olla jotkut jumalat ja miten planeetat on luotu, niin kuin meilläkin on Jeesus ja sun muut :D Tämä aihe on nyt esillä vihkokirjoittelussa, sillä muutama henkilö on kehittynyt voimiltaan sellasiin mittasuhteisiin että niistä tuli jumalien reiknaraatiot, sillä muuten niiden voimista olisi tullut älyttömän suuret tavalliseen kansaan verrattuna, mikä ei sitten ole kovin mukavaa kirjoittelun suhteen ja henkilö asetelmissa.

Kerron ensin Jumalien luomis tarinan, lyhyt kirjoitelma, niinkuin ajanlaskun alku teksti (kerrottiin 16.5.15 olevassa julkaiussa).


Syntyi universumi, syntyi galaksit ja Cosmos.

Cosmos loi suuren kiven.

Meteori murskasi kiven.

Kiven murusista syntyi tähdet ja planeetat.

Cosmocsen ja Meteorin rakkaudesta syntyi liekehtivä aurinko.

Mustan aukon kateudesta syntyi avaruus jää ja kuu.

Cosmocsen ja Meteorin lapsiksi syntyi Valo ja Pimeys.

Valo ja Pimeys loivat elämän siemenen planeetoille, haluten eloa hiljaiseen universumiin ja laskeutuivat jumaliksi planeetoille.

Valolle ja Pimeälle syntyi lapsi Tasapaino, joka tasapainotti vanhempiensa vastakohdat.

Tasapaino loi lapsekseen Sielujen jumalan tasapainottamaan maalla eläviä olentoja.

Syntyi uskonto neljälle jumalalle, kahdelle alkujumalalle, yhdelle jumalten lapselle ja yhdelle jumalten lapsenlapselle.

Jumalat loivat palvelijoikseen pyhät eläimet.

Valo loi Louhet, jotka toivat taian maailmaan.

Pimeä loi Mustan Louhen tuomaan pimeyden maailmaan.

Tasapaino loi magia eläimet tasapainottamaan Louhien voimaa.

Sielujen jumala loi erilaiset rodut kulkemaan maailmaan.

Pyhät eläimet toivat elämän planeetoille, jolloin alkoi ensimmäinen aikakausi, alkoi Lohikäärmeiden aika, Louhien aika.


Tämä teksti syntyi hetkessä, sillä sen pohjalta tein Jumalat planeetta 13. Sielujen jumala jo tunnetaankin planeetalla, koska se on ainut jumala joka kulkee näkyvästi kuolevaisten joukossa ja sekä hänen poikansa. Sillä nämä olivat silloin ainoat jumalat mitkä oltiin sinne kekitty, mutta ne istuivat jumalien synty tarinaan loistavasti :D Elikkä jumala on Momoshiro de adqarst Von Valentino Demon, lyhyesti tunnettu Demon ja hänen poikansa Nemo (esitelty 23.7.15) Demonista tuli sielujen jumala, jumalten asetelmassa. Jokaiselle jumalalle on mies- ja naishahmo, sillä ne voivat olla kumpaa sukupuolta tahansa. Jumalien kuvat tein Rinmaru Games sivutolla, missä pystyy tekemään sikaupeita makeuppi hahmoja :D Kaikki on tehty samalla kuvapohjalla, sillä siinä oli parhaat asusteet ja vaatteet :D Voisin muuten näyttääkkin mitä kaikkea muuta olen sillä sivustolla tehnyt.Valon Jumala

valon%20jumala.jpg

Valon jumala on perus ulkonäöltään valkoinen, mieshahmo sillä on tummaihoinen ja kuusi siipinen, naisella on vain yksi siipipari. Silmät ovat siniset, toinen tummempi ja toinen vaaleampi. Silmien väri menee mies- ja naishamoilla toisin päin ja kaikilla jumalilla on eriväri silmät, paitsi Sielujen jumalalla. Niin kuin valo yleensä mielletään, on Valon jumala luonteeltaan lempeä, rakastava, iloinen ja hellä ja hän rauhoittaa aurallansa Pimeyden jumalaa ja taistelee pahoja suunnitelmia vastaan hyvyydellään. Mieshahmossaan luonne on lujempi ja päättäväisempi.


Pimeyden jumala

pime%C3%A4n%20jumala.jpg

Pimeyden jumala on tumman puhuva, suosii mustaa ja verenpunaista. Pimeyden jumalan naishahmo on tummaihoinen ja hyvin viekoitteleva. Silmät ovat keltainen ja musta, väritys vaihtuu samalla tapaa kuin Valon jumalalla mies- ja naishahmon välillä. Kummallakin hahmolla on yhdet nahkasiipi parit, mieshahmolla on kookkaammat. Luonteltaan Pimeyden jumala on kaikki pahuus mitä voi olla, mutta lempeyttäkin löytyy enemmän feminiisimmältä puolelta. Tietää paikkansa maailmassa ja voimiensa vahvuuden, mutta yrittää saada aina silti suurinta osaa maailmasta hallintaansa ja nauttii sorrosta, sekä ojentaa Valon jumalaa heikkouksistansa.Tasapainon jumala

tasapainon%20jumala.jpg

Tasapainon jumala syntyi Valolle ja Pimeydelle, mikä tasapainottaa valon ja pimeyden välejä, jotta maailma olisi tasapainossa ja kumpikaan osapuoli ei ota ylivoimaa. Tasapainon jumala kykenee muuttamaan sukupuoltansa silmänräpäyksessä, olemus on jakomielinen nais- ja mieshahmolle, kuin kaksi eri hahmoa ja kykenee keskustelemaan toisen puolensa kanssa, mutta ovat silti vain yksi hahmo. Naishahmo on kookas, voimakas ja isopovinen nainen, joka on perinyt enemmän isänsä luonnetta, mieshahmo on lyhyt ja hentoinen, mutta hyvin määrätietoinen, nuorenmiehen näköinen ja on perinyt enemmän äitinsä luonteen. Tasapainon jumala kykenee jakautumaan kahtia tarpeen vaatiessa ja hänen symboolina on JingJang. Neutraali väri on heidän tunnus, musta ja valkoinen tarkassa tasapainossa ja väritykset menevät toisinpäin mies- ja naishahmon välillä ja silmät ovat valkoinen ja musta.


Sielujen jumala

kuoleman%20ja%20el%C3%A4m%C3%A4n%20jumal

Sielujen jumala syntyi kulkemaan tavallisten kuolevaisten joukkoon lähimmäksi jumalaksi ja portiski ylempien jumalien luokse ja ulkonäöltään lähemmäksi ihmistä. Sielujen jumala Demon, on ystäväni henkilö, joten sitä ei voinut kovin paljon kehittää, kuin tekemällä niashahmon rinnalle. Sielujen jumala on kaikista tavallisimmän näköinen ja sillä ei ole mitään ulkonäössä suurta poikkeavaa ja silmät ovat samanväriset. Demon on luovuttanut voimansa pojalleen Nemolle ja on nykyään Burun jengiläinen, minkä unohdin esitellä sillon kun esittelin Burun ja hänen jenginsä -_-''


Siinäpä olisi ne jumalat. Kaikille on syntynyt uudet reiknaraatiot, paitsi Sielujen jumalalle mikä on vielä ihan hyvissä voimissa, koska on olemassa oleva henkilö, mikä tosin on ystävän henkilö ja hän nyt ei edes tiedä tätä jumala juttua kun hänellä ei ole aikaa tähän.... siskon kanssa kahdestaan kirjoitellaan sillä välin :F  Valon reiknaraatio on Lapis dun dun duuun!! Se vain asettui Lapikseen niin hyvin, kun hän kykenee muuttumaan mieheksi ja naiseksi, ja uudelleen syntyneenä ei vielä hallitse uutta kehoaan, mikä on tekoäly sekä myös siksi kun hän on lajiltaan silkkipeura, mikä on Valon jumalan yksi pyhistä lemmikeistä, suuren ja puhtaan parantamis voiman takia. Pimeyden jumalaksi syntyi siskon henkilön Yukin poika, Yukista tulee esittey yöhemmin ja kerron myös hänen pojastaan, mikä tekee siitä niin erikoisen :D Tasapainon jumalan reiknaraatioksi tuli Mondra, (siskoni henkilö) joka luuli heränneensä vain puhtaaksi Louheksi, mutta on myös jotain suurempaa.

Sellainen päivitys tänään. Tämä tosin piti tehdä jo eilen, mutta ei ollut aikaa kun ystävä tuli kyläilemään :D