Elikkä olin Animeconissa, mikä pidettiin 9-10.7 Jyväskylässä Paviljongissa, Kuopion musiikkikeskuksen rempan takia. Olin yleisvänkärinä ja työkuvaani kuului salivänkärinä oleminen, mikä oli aika puuduttavaa hommaa... seurasit vain että ohjelmat kulkee ajallaan ja katsot tarvihtevatko ohjelman pitäjät apua. Käytänössä istuin vuoroni katsomossa seuraamassa ohjelmia tekemättä mitään -_- en haluu toiste salivänkäriki... Mutta tulipa katsottua sellaisia ohjelmia mitä ei yleensä tule katsottua ja taidan seuraavissakin coneissa mennä katsomaan samanlaiset ohjelmat :D Paviljoni oli täydellinen paikka pitää coni, tilaa oli paljon ja ulkotilaakin lähes yhtä paljon :D vänkärimajoitus oli veturitallilla, osan ja osa oli jossain koululla ja oliko vielä kolmas tanssiopisto missä käviät majottu.... en ole niin varma niistä majotuksista, kun keskityin vain missä itse nukuin :F Veturitallit oli tuttu paikka Kosuconista ja sinne oli helppo suunnistaa, kun olin siskon vienyt koululle, missä hän majottu ja teki majotusvahti vuoronsa. Kaveri tuli myös veturitalleille ja hän tuli kyytiläisenäkin.

Ostin läjän pokkareita ja Talking To Myselfiltä uuden kännykkä kuoren ja uudet lonkero korvikset /=^^=/  kuvia en nyt jaksa laittaa sillä tultiin eilen kotia ennen yhtätoista illalla ja suoraan siitä ukkumaan, tämä aamu on mennyt aika lailla horkassa... väsyttää ihan sikana, aurino paistaa ja on järkyttävän kova ukkonen @-@???? mitä ihmettä ulkona tapahtuu... kissatkin ihan säikkyy kun yhtäkkiä vaan kauhea pauke ja ryske käy ja ei sada edes vettä...

Mutta palataanpa aiheeseen, conissa tuli nähtyä pajon tuttuja, ihan sika paljon tuttuja ja pariin uuteenkin tuli hiukan tutustuttua (hirvee sana...) ja saatiin siskon kanssa vakiokysymyksetkin kuulla :D mist päin olette? Oletteko savost? XD ja oletteko te sisaruksia XDXD nää on niin hauskoja, lähes joka conissa, joku kysyy jommalta kummalta nuo XDXDXD Nyt tulee muuten vettä, mutta aurinko paistaa joissain kohin :L (sade kommenttejen välillä n.10min)

Asuja ei sen kummemin tullut kasattua, hiukan koulutyttömäinen lookki oli lauantaina korsetin kera ja sunnuntaina oli sitten gangsteri tällingit, tosin ilman peura osaa, sillä ajattelin siitä gangsteri kokonaisuudesta kasata jonkun oc:n, niinkuin siitä peura kokonaisuudestakin.

Mutta reissu sujui loistavasti ja hyvä fiilis jäi, tulomatkalla piti käydä puskapissilläkin kun siskon takia tuli naurettua ihan liikaa ja kylkensä kipeäksi siitä vain sai XD Joku tunti kai me siinä rätkätettiin taas ikää pidemmäksi, kyytiläinen luuli kai joutuneensa hullujen kyytiin XD mutta hengissä hän selvisi kotia asti :F loput pari tuntia matkasta meni sitten hiljaisuudessa kun toiset luki pokkareita (minä ajoin) ja minä keskityin meneillään olevan tarinan käsikirjoitukseen :D ja väsytti ihan sikana.... joten eiköhän tässä ollut nyt tarpeeksi reissusta, käyn metästää ruokaa jääkaapista ja painun kakkos päikkäreille... väsyttää ihan liikaa... myös sateen takia.... sateella aina väsyttää -_-

Katsotaan saanko illalla sitten tehtyä uuden päivityksen.