Nyt olisi vuorossa yksi Mazurkalle tärkeä henkilö, joka on ollut hänen elämänsä yksi tärkeimmistä naisista. Usvalauman johtava lääkäri ja sekä Mazurkan henkilääkäri, Jenna Gallonis. Esittelyssä myös hänen veljensä James. Molemmat ovat minun henkilöitäni ja James on nyt vasta päässyt enemmälle käytölle, sillä silloin kun loin hänet, en käyttänyt häntä vihkokirjoittelussa lähes lainkaan.


Jenna.jpg

Jenna Jenica Gallonis kuuluu suureen Gallonistien sukuun, jotka ovat kuuluja lääketieteessä. Jennan suku on Predatordragoneita, lohikäärmeitten sukua. Ulkomuoto vaihteleva, yleisempänä tunnettavana piirteenä kuonon ja kallon nahkojen puuttuminen ja rujo ulkonäkö. Jenna on perheensä keskimmäinen lapsi ja oli jo pinenenä hyvin älykäs ja kehittyi voimakkailla kasvupyrähdyksillä. Jenna oli pineneä hyvin iloinen, pirteä ja vilkas, hän opiskeli ahkerasti ja rakasti pikkuveljeänsä Jamesia hyvin paljon. Jenna on tällähetkellä Usvalauman johtava lääkäri, mikä oli hänen unelmansa ja liittyi Usvalaumaan sen vielä ollessaan PVSJ - Planeettojen välinen suojelu joukko ja Richard Kentin alaisena. Jenna on saanut pysäytettyä ikääntymisensä lääketieteen ansiosta ja syväjäädyttänyt itsensä kertaalleen selvitäkseen hengissä. Jenna rakastaa kaikkea romanttista ja rakkaus tarinoita. Kun Mazurkalle selvisi hänen perintönsä ja oikea perheensä ja muutti Usvalauman päämajalle, Jenna otti Mazurkan siipiensä suojiin ja piti häntä hyvänä kuin tytärtään. Siksi myös Mazurka on hänelle hyvin tärkeä ja kantaa usein huolta hänen tervedestään ja sattumuksistaan. Jenna pysyttelee sinkkuna, mutta ei anna kenen tahansa tulla vällyjensä väliin ja harkitsee tarkoin kumppaninsa, mikä on saanut alkunsa saatuaan selville, hedelmättömyyden ja kyvyttömyyden saada lapsia ja miehensä kuolema työtehtävissä.

Jenna teki jossain vaiheessa itsestään tekoälyn, yrittäen saada itsestään kykenevän saada lapsia, mutta oli menettää mielenterveytensä. Nemo palautti Jennan entiselleen, lihaksi ja vereksi, mutta hedelmällisyys ei korjaantunut, lopulta Jenna luovutti sen suhteen ja nyt keskittyy veljensä Jamesin etsintää, hänen kadottuaan kauan sitten.

IMG_4136.jpg (kuva on ihan ite piirretty.... ja onnistui törkeän hyvin, nukke vartalo oli aika helppo piirtää ja en tarvinnut mistään mallia.)

Kun Jenna oli tekoälynä, hän kykeni liikkumaan pitkin päämajan seiniä, laiteistoja ja ilmestyä mistä vain esille. Jenna valvoi mielipuolisesti kaikkia ja esti peräti laumalaisia poistumasta päämajalta. Jenna blokkasi myös Maxwellin valvonnat ja rajoitti hänen liikkumista. Jenna kutsui silloin itseään JGU1 ja hylkäsi entisen nimensä. En muista enää kuka alkujaan pyysi Nemolta apua Jennan pinnalle nostamiseen, mutta otettuaan yhteen jumalan kanssa Jenna tajusi tekevänsä väärin ja palautui normaaliksi.


James.jpg

James Jordan Gallonis, Jennan pikkuveli, joka sai sukunsa erikoisuuden harmaan ihon ja voimakkaasti periytyvän pinkin tukan, mustalla, poikkeavalla raidalla. Harmaa iho oli suvun ylpeys ja se lupasi henkilölle älyä ja menestystä. James oli pienenä hyvin hiljainen, mutta tarkkaavainen. James viihtyi ainoastaan sisarensa seurassa ja rakasti hänen hymyänsä ylikaiken, mistä tuli Jamesille pakkomielle. James oli hyvin omistushaluinen Jennaa kohtaan ja halusi hänet kokonaan itselleen ja halusi Jennan hymyilevän aina ja vain hänelle, hän koki mustasukkaisuutta muita perheen jäseniä kohtaan. Jennan hymy oli Jamesille kaikkein tärkein ja siksi pidätteli mielitekojansa, jotta Jenna vain hymyilisi hänelle.

James valmistui sukunsa mukaan lääkäriksi ja kemistiksi. Jamesista tuli huippu lääkäri PVSJ:n päämajalla, jonne Jenna oli hakenut Jamesin, jotta sai pidettyä hänet lähellään ja tarkkailun alla, sillä Jenna tiesi Jamesin pakkomielteen, mutta ei kertonut sitä hänelle. Jamesista kehittyi myös etevä biokemian, geenimuuntelun ja cyborgian, asiantuntija.

Jamesin kelkka kääntyi jyrkkään alamäkeen saatuaan selville, että Jennalla oli puoliso ja hän halusi lapsia hänen kanssaan. James sieti kyllä miehen Jennan lähellä, kunhan sai nähdä hänen hymyilevän, mutta viimeinen tikki oli lapsi haaveet. James oli kehitellyt rokotteen, jolla tukahduttaisi Jennan kyvyn saada lapsia ja pisti sen Jennaan, hänen nukkuessa. James tiesi tekevänsä väärin, mutta kun mieli on kuin hullulla, niin tekee kuin hullu. Silloin James lähti pois ja vaivutti itsensä kristallin alle ikiuneen, jotta ei tarvitsisi elää hänelle hirveässä todellisuudessa, ei tarvitsisi nähdä Jennan surullisia kasvoja totuuden paljastuttua ja saisi pitää mielessään kauniin Jennan hymyn.

Mutta toisin kävi ja Jamesin kristalli kotelo löydettiin ja hänet herätettiin uteliaisuuden takia henkiin, minkä jälkeen James muuttui luointeeltaan entistä hiljaisemmaksi ja sisäinpäin kääntyneemäksi. James opiskeli itsensä nykyajan taasalle ja kehitti itseänsä cyborgiassa ja teknologiassa, jotta kykeni välttelemään Usvalaumalaisia ja kaikkia jotka häntä etsi ja halusi pysyä "kuolleena" Jennalle. James rakastaa vieläkin Jennaa suureesti ja kantaa kaulassaan vastalääkettä hedelmättömyyden aiheuttamalle rokottelle, mitä Jenna ei ole saanut milloinkaan selville.

Jamesille tulee käsivarsiin predator piikit, kun hänen mielentila järkky voimakkaasti ja piikeissä on hitaasti vaikuttavaa, tappavaa hermomyrkkyä.