Yukoa en esittele tässä, vaikka hän kuuluukin Hondan perheeseen, sillä hänet on jo esitelty :D

Hondan perhe on mafia perhe ja Kadaj on perheen pää, sekä vaikutusvaltainen mies Dragonvillessä ja varsinkin sen alamaailmassa. Kadajin mafian kautta kulkee paljon laittomia aseita, huumeita ja kemikaaleja, joista suurin osa kemikaaleista tulevat omista salaisista laboratorioista.

Kadaj on onnistunut saamaan hyvän suojan toiminnallensa ja tavallinen tallaaja ei tajua, hänen omistavan suurta organisaatiota. Kadaj on myös onnistunut pitämään joukkonsa poissa poliisienkin tiedoista, toimiessaan välittäjien kautta ja käyttävän kaikenlaisissa kuljetuksissa yleistä liikennettä, esimerkkinä Bluen kuljetus yritystä :D (Bluen esittely myöhemmin) Kadaj omistaa suuren kartanon DRV:n hienosto alueella, jossa asuu, mutta toiminnan päämäja sioittuu alamaailmaan, missä toiminta on aktiivisempaa.

Kadaj.jpg

Kadaj on ensisilmäyksenä hyvin tyyni ja leppoisa kaveri, joka tupruttelee laadukasta sikaria. Kadajilla on hyvin humoristinen luonne ja ei kaihda vitsailla vakavana hetkenäkään ja pitää erityisesti poikansa Krisun härnäämistä. Kadajin kääntö puolelta löytyy julma ja säälimätön mafian pomo, jos joku on häntä loukannut tai jättänyt tottelematta, saa hän tuntea sen köytenä kaulansa ympärillä. Kadaj on olluut naimisissa Lohikäärme prinsessa Eichigon kanssa, jonka kanssa sai kaksi poikaa Kristianin ja Krisun, mutta myöhemmin heille tuli ero ja Eichigo lähti takaisin klaanillensa. Kadaj on vanhan aikainen ja ei aina ymmärrä aina nykyajan menoa.


K.jpg

Kristian eli K, on Hondan perheen vanhin poika ja ei asu enää kotona. K kuului ennen Burun jengiin, mutta äitinsä puolelta tulleen mustan lohikäärmeen veren herättyä, K:n veri puhdistui ja K muuttui puhtaaksi mustaksi lohikäärmeeksi. En muista mikä ja miksi - silloin aiheutti K:n voimien heräämisen, sillä aikaisemmin K ei pystynyt muuttumaan ollenkaan lohikäärmeeksi. Muutoksen jälkeen - minkä luuuuultavammin aiheutti Hirviöprinsessa Line ( T;n henkilö), K alkoi seurata Linea hänen palvelijanaan ja suojelianaan. K osaa myös louhi kielen. (K ei purjoo lohikäärme muodossaan XDXD vaan se on happotulta. Sisko nauraa aina tälle kuvalle koska se vaan niin näyttää purjoamiselle XDXDXD)

Krisu.jpg

Niin kuin Krisun tiedoissa lukee, hän on hyvin äkkipikainen ja tulistuu herkästi, ADHD lapsonen. Krisu on kyllä määrätietoinen, mutta keskittyminen herpaantuu herkästi ärsyttäessä ja Krisu vihaa velipuoltaan Yukoa ja varsinkin hänen ärsyttävää hymyään. Krisu toimii isänsä mafiassa, oman pikku jenginsä kautta, johonka hänen sukulaisensa Ken kuuluu ja uutena tulokkaana Goshida. Krisu on hiukan likinäköinen ja peittää sen värikkäillä silmälaseilla, joita luullaan helposti aurinkolaseiksi. Krisu on myös hyvin kateellinen veljelleen K:lle, hänen voimistaan ja haastaa hänet aina otteluun nähtyään, mutta saa aina pian selkäänsä. Krisu on myös aika naisten mies ja ei viihdy parisuhteessa.

Ken.jpg

Ken on Kadajin vanhimman sisaren poika ja kuuluu Krisun jengiin. Ken on saanut monet koulutukset ja on Kadajin tärkein kemisti, älykkyyden ja nopean laskenta taidon ominaisuuksissa. Ken on myös kaikkein kylmäverisin ja ei kaihda käyttää kieroimpiakaan keinoja vihollisen surmaamisessa.