Meni muutama päivä kun Veron palasi Kuoleman metsän portille, hän halusi kysyä varjo-olennolta toissa illan tapahtumista, itse kun ei muistanut mitään, kuin vain alku illan. Varjo-olento tuli esiin varjoista naureskellen ja katsoi Veronia huvittuneena.

- Taitaa olla aika huono happi vielä. Näytät niin väsähtäneeltä.

Varjo-olento sanoi, Veron tuhahti ja istahti maahan.

- Oli vähällä etten saanut alkoholi myrkytystä, kuulemma. Eilen illalla pääsin vasta tohtorin valvonnasta pois.

Veron sanoi ja katsoi varjo-olentoa jolla oli hymy korvissa asti.

- Voi raukkaa, olit kyllä tosi humalassa, sinulle juotettiin paljon väkeviä.

Varjo-olento sanoi.

- Teinkö mitään tyhmää tai sanoin?

Veron kysyi, varjo-olento katsoi Veronia vinosti hymyillen ja esittävän mietteliästä.

- Teit kaiken mihin ne sinut yllyttivät, he pitivät sinua ihan pellenä. Et hirveästi kyllä mitään sanonut, kiroilit vain paljon.

Varjo-olento sanoi naurahtaen, Veron oli nolona ja todella turhautunut.

- Johtaja oli ensin minulle hirmu vihainen, mutta kun hän sai sitten totuuden pengottua minulta, niin hän pyysi anteeksi ja aikoi ottaa jengin puhutteluun heidän vanhempiensa kanssa.

Veron sanoi, varjo-olento vakavoitui.

- No siitä ei seuraa sinulle mitään hyvää.

Varjo-olento sanoi ja katsoi Veronia, joka alkoi näyttää hiukan pelokkaalta.

- Niin… minua pelottaa hirveästi, minkä löylytyksen ne minulle antavat jos satun heidän tielle.

Veron sanoi ja hänelle tuli huono olo.

- Sinun on parasta lähteä nopeasti, sillä he saapuvat lentäen.

Varjo-olento sanoi kuulostellen taivasta ja vetäytyi varjoihin.

- Mutta olet aina tervetullut meidän seuraamme.

Varjo-olento sanoi hymyillen juonikkaasti ja katosi kokonaan varjoihin. Veron pomppasi pystyyn ja lähti ripein askelin pois nuotio paikan lähettyviltä, mutta Jhonny laskeutui Veronin eteen estäen hänen pakonsa. Veron teki nopean käännöksen ja livahti nuotio paikalle ja oli aikeissa paeta joen vartta pitkin, mutta Nora ja Jonian estivät sen pudottautumalla nopeasti Veronin eteen ja katsoen häntä vihaisesti. Veron perääntyi heistä pelokkaana ja kuuli kun loputkin tulivat nuotio paikalle. Kaikki muut olivat paikalla paitsi Maximus ja Nami. Max tuli Veronin viereen ja katsoi Veronia erittäin vihaisesti.

- Olit sitten laverrellut meistä, sinun takiasi Nami on kotiarestissa ja Maximus joutui lähtemään sukulaistensa luo pääkaupunkiin.

Max sanoi ja kierteli Veronin ympärillä, Veron oli todella peloissaan ja ei uskaltanut katsoa Maxia, sillä Veron oli huomannut muutamia mustelmia Maxissa.

- Ja lisäksi minä ja Zero saimme kovan läksytyksen isältämme.

Max sanoi ja pysähtyi ihan Veronin naaman eteen.

- Katso kun puhun sinulle!!

Max huusi vihaisena, Veron säikähti sitä ja nosti katseensa ja katsoi Maxia suoraan silmiin.

- Nyt saat sellaisen selkäsaunan että muistat sen loppu ikäsi, senkin saasta!!

Max sanoi ja iski hampaansa Veronin kurkkuun, mutta Veron sai sen väistettyä ja lähti pakenemaan. Nora syöksähti Veronin eteen estäen paon ja raapaisi Veronin kaulaan syvät haavat, samassa Max syöksyi uudelleen Veronin kimppuun ja puri häntä kyljestä repäisten ilkeän haavan. Veron kavahti takajaloilleen parahtaen ja löi Noraa olkapäähän, jonka iskusta Nora kumartui kivusta vaikeroiden. Veron käytti tilaisuuden ja hyppäsi Noran yli ja pakeni nuotio paikan reunalle ja oli kääntymässä kylään päin, mutta Max iski Veronin maahan voimalla, isku oli voimakas ja Veron liukui hiekkatien vastakkaiselle reunalle. Max hyökkäsi uudelleen, mutta Veron puolustautui potkaisemalla voimakkaasti Maxia kaulaan ja sai Maxin loittonemaan. Veron nousi ylös nopeasti kyynelten virraten poskillaan, Veron kuuli kuinka Kuoleman metsän olennot innostuivat veren hajusta ja kutsuivat kuiskaillen Veronia. Veron katsoi kylään päin ja kääntyi lopulta itkien Kuoleman metsään päin.

- En kestä olla enää täällä…

Veron sanoi kuiskaten ja lähti juosten Kuoleman metsään päin.

- Älkää päästäkö häntä karkaamaan metsään!

Max sai huudettua muille käheällä äänellä, mikä johtui iskusta kaulaan. Jhonny iski hopealieskan Veroniin, joka kaatui naamalleen aivan metsän portin tuntumaan. Zero ja Jonian olivat iskemässä hampaansa Veroniin kun varjo-olento syöksähti heidän ja Veronin väliin. Varjo-olento katsoi Zeroa ja Joniania tyyni ilme kasvoilla ja hänen kehostaan ulkoni mustan usvamaisia lonkeroita, jotka kurkottelivat heitä kohti. Zero ja Jonian seisoivat liikahtamattakaan pelosta, he eivät olleet ennen nähneet portin vartijaa näin läheltä. He tunsivat kuinka varjo-olento huokui pistävän kylmää ilmaa ja heidän hengityksensä höyrysivät sen lähellä. Varjo-olento alkoi hymyillä.

- Haluatteko tekin liittyä seuraamme? Olette tervetulleita luoksemme pimeyteen, ikävän ja tuskan syövereihin, tervetulleita ikuiseen hulluuteen.

Varjo-olento sanoi kieroutunut ilme kasvoillaan ja mustat lonkerot sivelivät Jonianin ja Zeron poskia. Veron oli noussut ylös puuskuttaen, Veronin kasvot olivat itkuiset. Max katsoi Veronia vihaisesti.

- Kuole sitten sinne metsään saasta.

Max sanoi vihasta kiehuen, sillä ei itse uskaltanut tulla lähemmäksi metsää, Veron meni metsää, hän hävisi täysin näkyvistä mustaan varjoon, varjo-olento hymyili.

- Vihdoin hän tuli luoksemme.

Varjo-olento sanoi ja sulautui varjoihin. Max tönäisi Joniania ja Zeroa.

- Herätkää pölvästit, aletaan ryyppäämän, se paskiainen kuolee sinne metsään.

Max sanoi vielä vihaisena ja meni nuotiolle, Jonian ja Zero katsoivat toisiaan pelokkaina ja loittonivat jähmeästi metsästä.

- Se oli ihan helvetin pelottavaa…

Jonian sanoi, Zero nyökkäsi.

- Kuulitko sen kaiken kuiskeen metsästä?

Zero kysyi ja kylmänväreet kulkivat pitkin selkärankaa, Jonian nyökkäsi.

- Veronia käy hiukan sääliksi. Tulee kokemaan raa`an kuoleman.

Jonian sanoi ja he menivät nuotion ääreen lämmittelemään, varjon kylmästä kosketuksesta.


IMG_3175.jpg

Tämä kuva on piirretty ensimmäisen versioin aikana, kohtauksesta kun Veron pakenee nuotioi jengiä Kuoleman metsään haavoittuneena.

Seuraava kuva on samasta kohtauksesta uudenpi versio ja selvästi parantuneella piirustus taidolla :F

IMG_3169.jpg

Kolmas kuva on sitten siitä kohtauksesta missä Varjo-olento pysäyttää Jonianin ja Zeron. Seuraavassa osassa tulee esittely kuva sitten varjo-olennosta :D

IMG_3172.jpg