Tulipahan eilen illalla vielä piirettyä yksi kuva lisää, Riku henkilöni piirsin uudelleen ja ajattelin nyt esitellä hänet samalla ja Derekin myös.


"Jos kaipaat verta nenästäsi, voin auttaa sinua siinä." - Riku

Riku.jpg

Riku jäi orvoksi vajaa kaksi vuotiaana. Hänen äitinsä oli jättänyt hänet Hylättyjen lasten talon portille, koska Rikun ulkonäkö oli järkyttänyt äitiänsä ja ei halunnut pitää lastansa. Viisi vuotiaana Riku joutui usein tappeluun ulkonäkönsä takia kaupungilla, pitkien luppakorviensa ja töpöhäntänsä kanssa, ikäistnsä lasten kesken, mutta ei välittänyt siitä ja antoi turpiin heille. Riku ei viihtynyt muiden orpokotilaisten lasten kanssa ja oli usein arestissa heidän kiusaamisesta. Riku löysi kaupungilla ollessaan, kadunkulmalla istuvan Derekin, joka hieroi kipeitä jalkojansa ja itki. Riku oli vienyt Derekin orpokotiin ja ystävystyi hänen kanssa hyvin läheiseksi, koska Derek näytti oudommalta kuin hän itse. Siitä lähtien Riku ei joutunut tappeluun enää itsensä takia, vaan puolustakseen Derekiä ja häneen kohdistuvaa kiusaamista.

Derek on Rikulle hyvin tärkeä henkilö ja jo pienestä asti suojellut Derekiä kuin pikkuveljeänsä, vaikka Derek on Rikua vuoden vanhempi, mikä on nyt kääntynyt Rikun otettua kasvu pyrähdysen ja on nyt vanhempi Derekiä. Riku syttyykin hyvin ärhäkästi, jos kuulee Derekille käyneen jotain tai kuulee Derekistä puhuttavan pahaa. Riku ei pelkää käyttää kovia otteitta, takka aseita tapellessaan ja nauttiikin toisen veren vuodattamisesta. Viettää suurimman ajan slummeilla Petran seurassa ja ottelee katutappeluringeissä.

Tämä kuva oli ensimmäinen minkä piirsin heistä, kun harjoittelin lasten piirtämistä. Riku 9v ja Derek 10v. Riku joutunut kovaan tappeluun, puolustessaan kirjastosta kotiin tulevaa Derekiä kiusaajilta. Tappelun tohinassa Derekiltä särkyi lasit ja mini kannettava, minkä takia Derek on hyvin vihainen.

rikuderek.jpg


Derek.jpg

Derek on pesun ja linkouksen kestävä täys tietokone nörtti XD Derek on aina ollut hyvin hiljainen ja hyvin tunnollinen kaikessa asiassa. Niinkuin Rikun esittelyssä mainihin, niin Derek kasvoi orpokodissa Rikun kanssa.

Derekin vanhemmat ovat tuntemattomia, mutta on saatu selville että Derekin isä on ollut vanhanajan minotaurus, vanha ja kadoneen lajin jälkeläinen. Derekillä on kaksoiveli Daz, josta Derek eksyi pinenenä rajussa ukkosmyrskyssä, minkä takia ei sitten muista häntä kovin hyvin. Derek on tavannut veljensä useampaan otteeseen, varsinkin kun Daz pelasti Derekin Renjin kynsistä. Derek seurusteli orpokodin omistajan Bellan pojan Renjin kanssa, pitkän aikaa, mutta nyt pelkää Renjiä kuolakseen. Renji on puoliksi lammas, äitinsä puolelta ja isä on koiraihminen, minkä takia Renjillä on hiukan eläimellisiä vaistoja. Renjistä esittely tulee myöhemmin, mutta kuva löytyy ilmoitustaululta Sielun henkilö ja tausta esittelysssä :D

Renji oli raadella ja tappaa Derekin, koska hän oli Renjile kuin riistaeläin. Renji kerkesi vain repäistä Derekiltä korvan irti, kunnes Daz tuli väliin ja pelasti veljensä. Derekille jäi siitä hyvin voimakkaat traumat, sillä Derek rakasti Renjiä paljon ja oli kuolla hänen kynsiinsä. Derek ei kestä kuulla enää edes Renjin nimeä ja ei uskalla mennä käymään orpokodilla kuin vain silloin kun on täysin varma ettei Renji ole kotona. Derekin korvat olivat herkät mielihyvälle, mutta nyt niiden koskettaminen laukaisee pelkoreaktion, varsinkin revityn korvan koskeminen.

Derek on opettajana DRV:n lukiossa atk opettajana ja työskentelee myös DRV:n pelistudiolla pelikehittelijänä ja koodaajana. Derek on hyvin haka kaikkien atk koneiden kanssa ja Derek pelaa myös hyvin paljon erillaisia nettipelejä ja on kehitellyt alusta asti pari menestyvää peliä. Derek käy myös tekemässä tietokoneiden asennus ja suojaus keikkoja DRV:n hienosto alueella, missä hänen konetaitoja ja hakkeroinnin esto-ohjelmia arvostetaan.

Derek on käynyt myös pitkän jalkaleikkauksen, sillä hänen jalkansa olivat syntyessään hiukan epäkehittyneet ja kävely oli hyvin vaikeaa.

Derekin jalka oli malliltaan tavallinen ihmisenjalan rakenteinen, mutta jalkapöytä muistutti enemmän sorkkaeläimen jalkaa, siitä kuva 2.

Derek tarvitsi normaaliin kävelyyn koron kantapään alle, mikä rasitti jalkapöytää siitä huolimatta. Kuvassa 3, on malli ja katkoviivoitus päkiällään olevasta ihmisen jalasta ja Derekin epäkehittyneestä jalasta.

Kuvassa 1 on Derekin jalka ennen leikkausta ja leikkauksen lälkeen, muuttuneet kohdat ovat numeroitu 0-4, miten niiden sioitus vaihtui. Derekin jalan rakenne muutettiin ihmiseläimen jalaksi, mikä helpotti suuresti Derekin normaalia liikkumista.

Leikkauksessa käytettiin uutta menetelmää, sillä Derekillä ei ole minkäänlaisia taikavoimia taikka paranemiskykyä, minkä takia leikkaus kesti kuukausia, mutta jalan täydellinen rakenteen muutos onnistui odotetusti ilman komplikaatioita.

IMG_3067.jpg