Seuraavaksi ajattelin esitellä Marcin ja Korbon, kun seuraavaksi julkaisen Marcista kertovan tarina, mikä on samalla heidän yhteinen historia.

Marc on minun henkilö ja Korbo on T:n henkilö.


Marc.jpg

Marcissa on myös tulidemonin verta, mikä näkyy hänen hiustensa värityksessä. Marc on risteytys tuli- ja vesidemonia, mutta on surimmaksi osaksi vesidemoni ja oli 13 planeetan yhden meren osan hallitsia, mutta menetti paikkansa vallankaappauksessa. Tämä kuva on Marcista kun hän menetti voimansa vallankaappauksessa, hänen sarvensa ja hiuksensa leikattiin Syvän Meren Helmellä, lumotulla merenmiekalla. (Esittelen Syvän Meren Helmen jossain vaiheessa ja muitakin vermeitä samalla) Marc ei tiennyt muuta paikkaa minne paeta ja palasi Korbon luokse nieleksien tappiotaan. Marc ei kykene vastustamaan Korboa ja hänen katsettaan, mikä tekee hänet voimattomaksi ja alistuvaksi Korbon edessä.

IMG_2991.jpg

Marc valtasi meri alueen kovalla työllä, paettuaan Korbolta, sen aikaisessa vallankaappauksessa. Tämä kuva on ajalta, jolloin Marc hallitsi merialuetta ja oli voimakkaimillaan.

Marcin voimat kasvoivat suuriksi, mikä näkyi jykevinä sarvina ja pitkinä, maata laahustavina hiuksina, mikä kuvasti hänen voimatasoaan. Marcilla oli puoli, mutta eivät olleet saaneet lapsia, puoliso kuoli vallankaappauksessa. Marcille puoliso oli vain objekti vallan ylläpitämisessä. Marc oli tuolloin hyvin julma ja hallitsi valtakuntaansa kovalla otteella, siten Marc purki turhautumistaan omista tunteitsaan, mistä hän ei saanut selvää ja oli kärttyinen. Marc rakasti Korboa syvästi, mitä hän ei halunnut myöntää sitä itselleen, sen takia mitä Korbo teki hänen vanhemmilleen ja hänelle.

IMG_2992.jpg

Tämä kuva on ajalta, jolloin Marc oli Korbon luona, ennen pakenemistaan. Marc ei tiennyt mitään omista voimistaan ja tunsi vetoa mereen, voimat heräsivät paon jälkeen.


Korbo.jpg

Korbo menetti valtansa vallankaappauksessa ja metetti tuolloin Marcin, rakastettunsa. Vallankaappauksen jälkeen Soleilo muuttui Dragonvilleksi ja kaupungit itsenäistyivät omiksi valtioiksi.

Korbo oli pitkään maanpaossa selviydyttyään ja asettui lopulta OnePieceen.