Voi voi kun noita tarinoita en saa millään järjestykseen.... niin laitetan henkilöesittelyjä jotta blogi pysyy edes hengissä :F

Ajattelin seuravaksi esitellä muut silkkipeurat ja yhden demonin, joka kulkee Elisabetin seurassa.

Eerin on minun henkilö ja Lapiksen äiti, Arianna on T:n henkilö ja Elisabeth on siskon henkilö, sekä Archemedes on minun.


Eeri.jpg

Elikkäs minun henkilö.

Eeri on vihreä silkkipeura ja hänellä on selässään suuret arvet, mitkä tuli hänen kuollessaan. Niinkuin henkilötiedoissa näkyy Eeri on uudelleen syntynyt ja asuu Lapiksen luoina.

Eeri on hyvin huolehtivainnen ja sellainnen hössöttäjä äiti :D Eeri yrittää korvata Lapikselle mentettyä aikaansa, mitä ei saanut kokea Lapiksen kasvaessa aikuiseksi, sillä Eeri kuoli Lapiksen ollessa pariviikkoinen vasa. Eeri ei tiedä Lapiksen muista muodoista, mitkä Lapis pitää visusti salassa, sillä Eeri pelkää kuollakseen norsudemoneita, joiden syöksyhampaisiin kuoli. Lapis ei ole myöskään kertonut kirouksestaan minkä oli saanut nuorena, naiseksi muuttumisen, eikä myöskään tekoälykehostaan, josta ei muutenkaan kukaan tiedä. Eeri on hyvin tarkka katseinen ja huomaa herkästi jos joku painaa toisen mieltä, minkä takia Lapiksen pitää olla varuillaan. Eeri ei myöskään tiedä että Lapis pitää miehistä.


Arianna.jpg

Arianna on T:n henkilö.

Silkkipeuroilla ei mene kovin hyvin, sillä Ariannalla on myös suuret arvet kehossan.

Arianna on Yamagatan omistuksessa ja Yamagata käyttää Ariannaa hyväkseen hänen silkkisen karvan takia, valmistamalla siitä laadukasta silkkiä ja myymällä. Arianna on Lapiksen kaukainen sukulainen, sillä hänen silmämerkkinsä on sama kuin Lapiksella, eli Silk suvun tunnus. Silk suku on runsaslukuinen, joten sukuhaara levittäytyy laajalle.


Elisabet.jpg

Elisabet on siskon henkilö

Elisabet on myös Lapiksen kaukainen sukulainen ja omaa harvinaisen värin, pinkin. Pinkki väri ei ole peryityvä, mutta se voi esiintyä samassa suvussa uudellen ja on pigmentti häiriö, niinkuin albiino. Muita pinkin lailla erikoisia värejä on keltainen ja punainen, pinkki on niistä harvinaisin.

Elisabet ei tiedä olevansa silkkipeura, sillä sitä ei ole hänelle kerrottu. Elisabetin lapsuus oli traaginen ja Sisarkunnan vanhin haluaa pitää ne muistot poissa Elisabetin muistoista, mutta muistot alkavat palailla välähdyksinä, Elisabetin opittua muuttumaan silkkipeuraksi. Elisabet saapui Peltokylään isä Lucasin avustajaksi ja asuu Lapiksen luona, jotta oppisi tuntemaan oikean itsensä kaltaistensa luona.

Elisabetin seurassa kulkee Veljesten aikakauden tienoilta, kirkkoa palvelemaan kahlittu valkoinen demoni, Archemedes.

Archemedes.jpg

Archemedes on minun henkilö.

Archemedes eli Veljesten aikakuden lopulla, Artemiksen ja Cosmoksen jälkeen suurimpana demonina, mutta kukistui nopeasti pyhyyden edessä. Archemedes kahlittiin ristin muotoisella polttomerkillä, mikä pakotti Archemedeksen pienenmpään muotoon. Archemedeksen tehtävä on seurata ja suojella Elisabetiä, Elisabetin parantamiskyvyn avulla Elisabet voi vapauttaa väliaikaisesti Archemedeksen voimat, jolloin hän pystyy muuttumaan oikeaan hahmoonsa.

Archemedes on hiukan kärttyinen ja halveksii kaikkia ja on itsekäs, mutta suorittaa lagetettua tehtäväänsä mukisematta. Jos Archemedes nostaa voimatasoaan, niin rinnassa oleva polttomerkki alkaa polttaa ja pahimmassa tapauksessa se voi polttaa Archemedeksen hengiltä.