Joo... hiukan on inspiraatio hukassa tänne kirjoittaa mitään, tarinoitakaan ei ole nyt julkaista kun en ole saanut aikaiseksi tarkistaa niitä kelpuutetuksi tänne julkastavaksi.

Uuden tarinan aloitin tuossa viikon alussa, saatuani hirveän inpiraation kirjoittaa Derekistä tarinan, mikä mukailee hänen nykyistä elämäntilannettaan. Kolmena päivänä tuli kirjoitettua pötköön yhteensä 20 sivua, nyt se jo hiukan tökkii hiljaisessa kohdassa, missä ei ole kovin paljoa äksöniä. Illalla saatan ehkä hurjistua sitä kirjoittamaan kunhan ulkona pimenee :) Pimeässä ja hämärässä inspiraatio oikein tulvii mieleen, varsinkin kun saa rinnalle hyvää musiikkia niin näppäimistö vain sauhuaa :D

Tarina kertoo Derekistä ja uudesta tuttavuudesta Yukosta, johon Derek rakastuu, mutta menneisyyden haamut ja kuntoutuminen jalkaeikkauksesta painavat mielessä. Yuko on Derekin oppilas Dragonvillen lukiossa, Yuko käy viimistä lukuvuotta ja Derek on palannut atk:n opettajaksi sairasloman loputtua. Yuko kiinostuu Derekistä ja hänen hyvin herkistä korvista, mitä Derek suojelee agressiivisesti. Korvien koskettaminen tuottaa hyvin ikäviä tuntemuksia Derekissä, pelkoa ja kauhua, mutta jotain hyvin kiihottavaa mitä Derek ei ymmärrä.

Yukokin on piiretty ja päätin ottaa hänet henkilökäyttöön, vaikka alkujaan kehitin hänet tarinahenkilöksi. Yukosta esittely sitten myöhemmin.

Tänä aamuna tuli sitten hirmunen piirustus into, sillä yksi kuva on pyörinyt eilisestä illasta asti mielessä, Derek tarinaan liittyen. Piirsin myös pari muutakin paritusta henkilöistä, harjoitellakseni ihmisten piirtämistä ja olen kuviin aika tyytyväinen. Varsinkin Derek X Renji kuvaan (!!varoitus!!K16!!) (~^-^~)

Joten tässä olisi tämän aamun tuotosta :D

Fenix ja Nemo casino Korttitalon avajaisissa :D

IMG_3058.jpg


Ruby ja Daisuce :D hohohohohooo ajattelin hiukan tulevaisuuden paritusta heistä :X

Ruby on siskon henkilö, josta jossain vaiheessa esittely :) Ruby on valmistanut Daisucen rintaan laitetun ristin, jonka takia Daisuce vie Rubyn pois Darknessin linnasta (missä itse ei halua olla) ja pakottaa Rubyn poistamaan ristin, mutta tuleekin rakastumaan Rubyyn :D

Kuvasta sen verran että... Rubysta tuli hiukan nuoren oloinen, kun jäi nuin lyhyeksi ja tuo Daisucen käsi... en löytänyt mallia mistään joten se on sellanen kun on... ihan hirvee... -__-.... mutta selkä onnistui kerrankin hyvin.

IMG_3057.jpgSitten varutukaa K16 kuvaan hohohohoo

Tämä ideä iski illalla tarinaa ajatellessa ja luettuani parit Yaoi sarjat, varsinkin Derekin ja Renjin ollutta suhdetta. Tarkoitus oli piirtää heidät vessaan hässimään - mikä on tapahtunut heidän välillä, mutta asennosta tuli nyt hiukan toisenlainen, joten hässikön opettajan pöydällä :X Renji on T:n henkilö ja laitoin T:lle siitä sitten whatsAppiin kuvan niin hänen kommentii siihen oli hulvaton!! Olin nauraa ihteni hengiltä, mä niin arvasin hänen kommentin XDXDXDXD  "Ei löydy sanoja... hieno aihe on vaan ööö XD" ahahahahahahahahahaaaa

Kuva onnistui niin hyvin että en kykene värittämään sitä :D

IMG_3056.jpg