Seuraavaksi Poisoneista olisi sisarparin D.Poisonin ja V.Poisonin lapset, kaksoset L.Poison ja W.Poison ja pikkusisar Petra.

P.Nail ei hyväksynyt sisarusten suhdetta ja varsinkaan heidän välisten lasten syntymää, mutta heltyi P.Voiconin vaikean raskaus ajan aikana.


L.Poison on P.Nailin suosikki ja Poison suvun tuleva päämies. L.Poison on perinyt hiukan isänsä aggressiivista luonetta ja keskittyy mieluiten kilpailumenestykseensä, kuin perheen asioihin, mutta on hyvin huolissaan äidistään P.Voicesta, jonka kunto on huono. Ei pidä kovin paljoa veljensä W.Poisonin naismuodosta, tuntee sen häiritseväksi. Ei ole kovin hyvä näyttämään tunteitaan ja on hiukan kömpelö niissä. Vasen silmä on samanlainen kuin P.Voicella ja oikea silmä samanlainen kuin isällän, sininen.

L.Poison.jpg


Mykkäydestä nyt en ole enää varma päteekö se... vihkokirjoittelussa W.Poison on kummiskin puhunut (liekkö T unohtanut hänen mykkäisyyden...) Mutta sokea on miehenä ja perheen ainut joka ei perinyt vihreää hiusväriä. Naishahmossa kykenee näkemään ja on hiukan vilkkaampi persoona ja rohkea, varsinkin pukujen suhteen, jota P.Nail ei katso kovin hyvällä. W.Poisonin naishahmon kuvan laitan sitten myöhemmin, kun en sitä vielä ole saanut.

W.Poison.jpg


Petran oikea nimi on Poison Of Deat, mikä tarkoittaa kuolemaa kaikille Poisonin suvun jäsenille, sillä jos käden laittaa sydämmen päälle ja nimi lausutaan ääneen, Petran veri muuttuu vastamyrkyksi kymmenen sydämmenlyönnin ajaksi. Muuttunut veri on myös vaarallista Petralle, jolloin hän on haavoittuvainen ja hyvin heikko, mutta ei kuole siihen.

Veren erikoisen käyttäytymisen P.Nail huomasi Petran ollessa muutaman päivän ikäinen, verinäytteitä tutkiessaan ja vei Petran P.Voicelta pois. P.Voice ei muista syytä, miksi P.Nail otti pennun pois. Petra ei pidä itse mitään yhteyttä perheeseensä eläen piilossa ja salaten verenperintönsä ja kieltää muille kuuluvansa edes sukuun. Se oli alkuun hyvin raskasta Petralle, mutta asian vakavuuden tajuttuaan, suojelee salaisuuttaan kaikin tavoin. On silti hyvissä väleissä muiden perheen jäsenten kanssa ja sietää jopa isäänsä vihaamatta häntä.  P.Nail on ainut joka tietää Petran veren salaisuuden ja hakee häneltä säännöllisesti muuttunutta verta, tehden vastamyrkkyä heidän myrkylleen.

Petra asuu DRV:n slummeilla ja on johtavin ja voimakkain katutappelia, omaa kyllä taaistelukoira muodon, mutta ei käytä sitä lainkaan salaisuuden takia. Jokainen slummeilla asuja ja hiukan alamaailman väestä tuntee Petran, mutta kukaan ei ole osannut yhdistää häntä Poison sukuun.

Petra.jpg