Eli sitten olisi jäljellä enää kolmas satsi Poisoneista. Johon kuuluu P.Voicen ja Ichigon lapset Poison Berry ja Gochida, sekä B.Poisonin ja P.Nailin vahinkolapsi Bea.


P.Berry on hyvin vilkas ja utelias, eikä ota vastaan määräyksiä oikein edes vanhemmiltaan ja asuu mielellään isänsä luona vuorilla, missä Ichigo oli pitkään vangittuna. On saanut suvun nimen, voimakkaan myrkyn erityksen johdosta. Eläiimenä purema on myrkyllinen ja kieli on vihreä. Lisko muoto on samanlainen kuin isällään ja nahka hyvin kestävä.

Poison%20Berry.jpg


Tällä hetkellä on päässy Krisun jengiin ja Krisu on vain mielissään, saaden jonkun Poisonin sukuun kuuluvan jengiinsä. Ei ole saanut Poison nimeä ja ei muistuta ulkoisesti kovin paljoa Poisoneita.

Gochida.jpg


Bea on P.Nailin ja B.Poisonin vahinkolapsi, minkä P.Nail ei alunnut syntyvän koskaan. P.Nail kummiskin hyväksyi Bean ja antoi Poison nimen, saatun selville hänen olevan tyttärensä ja hänen kovan lapsuuden. L.Poison oli tavannut Bean ensimmäisenä kaupungilla, haistaessaan tutun myrkyn tuoksun ja halusi selvittää kuka hän oli, sillä Bea näytää Poisonilta, mutta L.Poison ei tuntenut Beaa ja halusi kysyä asiaa P.Naililta. Bean hylkäämisen takia P.Nail kielsi B.Poisonia palaamasta enää kotiin ja jos B.Poison saisi lapsia harkitsematta, niin P.Nail uhkasi ottaa hänet siitoskoiraksi, taistlukoirillensa. Bea on Kadajin luona töissä ja on saanut pysyvän kodin Poison kartanosta.

Bea.jpg