Ohohohohoooooo! Tulipa eilen illalla sitten kirjotettua sitä tarinaa niin jäi tämä päivitys tekemättä (-_-)....

No mutta korjataan asia nyt. Poisoneitakin kun on niin paljon ja kaikki Poisonin suvun jäsenet on käytössä, niin täytyy hiukan jaotella ne, eri julkaisuihin. Sillä ajattelin hiukan kertoa heistä hiukn enemmänkin, perus esittelyn ohella.

Joten julkaisu järsestys olisi seuraava: Poison Nail ja hänen lapset: Poison Voice, Death Poison ja Beatyful Posison. Sitten olisi P.Voicen ja D.Poisonin lapset: White Poison, Loving Posion ja Petra. Sitten P.Voicen ja Ichigon lapset: Poison Berry ja Gochida ja viimisenä B.Poisonin ja P.Nailin tytär Bea.

Juu... Poisonin suku on sisäsiittoista, juontuen P.Nailin historiasta. Lähes jokaisen nimessä kun on aina suvun perintä nimi Poison, niin käytän sitten lyhenteitä niistä.


Tiedoissa onkin hyvin tiivistetty tämän hetkinen tilanne, mutta P.Nail on syntyjään pelkkä taistelukoira, joka kehitti itselleen ihmissielun. P.Nailin isäntä oli suuren taistelukoirien kasvattajasuvun päämies, Kreivi Gary Poison. Kaikki kilpailu koirat saivat lisän nimen Poison, niin kuin P.Nailikin ja hänen nimensä Nail, juontuu hänen kovasta purennasta jo heti syntymähetkestä asti. P.Nail oli geenimanipuloitu ja hänen geeneissä kulki petoliskon verta, minkä Gary oli lisännyt P.Nailin emon olleen tiineenä. Gary teki sisäsiitoksia pitääkseen myrkkyveren puhtaana ja voimakkaana. Sisäsiittosuuden takia P.Nailin kummatkin sisaret kuolivat sisäelin ongelmiin, P.Nail pysyi terveenä, voimakkaan geenimanipulaation ansiosta, minkä oli ominut itselleen jo kohdussa. P.Nailin syntymä tarina on kirjotteilla, joten historiasta siinä sitten tarkemmin :D

P.Nail vihaa ylikaiken sisäsiittosuutta ja raivostui lapsilleen heidän ruvettua seurustelemaan keskenään, varsinkin kun P.Voicella oli taipumusta naiseksi muuttumiseen. P.Nail on hyvin ankara, myös jälkeläisiään kohtaan, mutta pehmentynyt iän myötä, mutta läheiset ovat hänelle hyvin tärkeät, joille hän mielellään hymyilee ja näyttää sen pehmeämmän puolen. Hiuksissa on voimakas, terävä kihara, mikä periytyy useammalle lapselle ja hiusten väri on yleensä myrkynvihreä tai valkoinen, mustalla kuvioinilla.

P.Nail.jpg

P.Naililla on myös lisko muoto, jota ei käytä lähes ollenkaan ja kukaan jälkeläisistä ei ole sitä nähnyt.

P.Nail%20liskona.jpg


P.Voicen äiti on ihmissusi naaras Sun, johon P.Nail oli rakastunut, mutta Sun oli palannut pian pentujen syntymän jälkeen takaisin metsään.

P.Voice syntyi poikana ja on D.Poisonin kaksoisveli. P.Voicen myrkky on sakeampaa kuin muilla sisaruksilla, mikä aiheutti hänelle teveydellisiä ongelmia. P.Voice sai nimensä syntyen mykkänä, sillä äänihuulien tilalla on myrkkyrauhaset, mikä esti puhumisen. P.Nail huomasi heti, että P.Voicesta tulee heikko ja kyvytön ottelemaan areenoilla, minkä takia P.Nail tuntee suurempaa tarvetta suojella P.Voicea.

P.Voicella oli taipumusta muuttu naiseksi aina heiketessään tai kovan paineen alla. P.Nail huomasi sen jo varhain, mutta P.Voicelle se oli järkytys nähtyään ensikertaa itsensä naisena. P.Voice ei halunnut olla nainen, sillä tunsi itsensä jo miehenä heikoksi ja halusi tehdä isänsä ylpeäksi pärjäämällä areenoilla, mikä oli P.Nailille tärkeää. Ajan myötä P.Voicen myrkyn eritys lisääntyi, mikä muutti sitten P.Voicen pysyvästi naiseksi. Veljesten eron jälkeen ja mies hahmon kadottua, P.Voicen mieli oli pitkään sekaisin ja etsi monin keinoin hyväksyntää ja seuraa, kunnes lopulta myöntyi kohtaloonsa pysyä naisena ja alkoi käyttäytyä sen mukaisesti.

P.Voicen silmät ovat erikoset, mikä on periytynyt hänen lapselleen L.Poisonille puoliksi. Silmän pupilli on suuri ja siinä on paksu valkoinen raita, pupillin keskelle jää pieni musta piste, mikä tekee silmästä jopa hiukan karmivan näköisen. P.Voicella oli yhdessä vaiheessa myös magiamerkki kaulassa, jonka avulla P.Voice kykeni puhumaan merkin näkyessä. Merkin sai näkviin sivelemällä kaulaa solisluiden välistä alahuuleen ja pois sai tekemällä toisin päin. Merkin käyttö rasitti P.Voicea henkisesti ja lopulta joutui luopumaan siitä.

IMG_2728.jpg

Nykyään P.Voice on hyvin heikko keholtaan ja hänen oma myrkkynsä on vaarallinen jopa hänelle itselleen, jonka takia joutuu usein käyttäämään lisähappea ja hengitysilman suodatinta. Välttää liikkumista, ettei myrkkyrauhaset ala vuotaa ja ihosta ei nousisi myrkkykaasuja. P.Voicen rinnalla kulkee, myrkylle immuuniksi kehitetty taisteu koira Sutoraika, joka vartioi ja suojelee P.Voicea. Sutoraikaan käytetty geenimanipulaatiota.

P.Voice.jpg

P.Voicella oli myös lisko muoto, jota käytti ja eli tovin liskona ollessaan Ichigon kanssa (Ichigost esittely myöhemmin) Lisko oli ruskea vihreä väriltään. P.Voice on tällä hetkellä Ichigon kanssa, vaikka joutuukin eläämään kartanolla.

P.Voicen mies muoto. (L.Poison oli täysin P.Voicen kopio syntyessään.)

IMG_2725.jpg


D,Poisonin ja P.Voicen suhde oli kiihkeä, riitainen ja hankala kaikella tapaa. D.Poisonin luonne on hyvin aggressiivinen jota P.Voice ei välillä sietänyt. D.Poison palasi uein takaisin P.Voicen luokse ja piti enemmän P.Voicesta hänen ollessaan nainen. D.Poison vahingoitti usein P.Voicea ja oli tappaa hänet, mikä oli eron lopullinen syy, miksi P.Voice ei halunnut tavata D.Poisonia enää.

Niin kuin henkilö tiedoissa lukee, D.Poison on hyvin mustasukkainen P.Voicesta ja ei halunnut P.Voicen olevan muiden miesten kanssa, mikä aiheutti kitkaa heidän väliin. P.Voice ei oikein pidä veljensä luonteesta, mutta ikävöi häntä toisinaan.

D.Poisonilla on vain yksi siipi ihmismuodossa. Verenperinnön takia D.Poisonin veri on myrkkyä, mikä aiheuttaa välillä harmaita hiuksia P.Nailille pitäen huolta, että vastamyrkkyä on tarvittaessa antaa sitä tarvitseville. D.Poison ei ole enää tervetullut Poison kartanoon, P.Voiceen kohdistuneen väkivallan takia, eikä sietänyt D.Poisonin luonnettakaan..

D.Poisonilta löytyy myös lisko muoto.

D.Poison.jpg


Kenenkään sisarusten välit eivät ole olleet koskaa kovin hyvät. B.Poison vihaa D.Poisonia ja inhoaa P.Voicea joka vie paljon P.Nailin huomiota, mitä B.Poison haluaa itselleen. P.Nail on B.Poisonille se kaikkein tärkein, mutta P.Nail on häätänyt B.Poisonin kartanolta hylättyään pentunsa ja salaamalla hänet P.Naililta, mikä on pennun isä. P.Nail ja B.Poisonilla oli intiimi suhde, mitä P.Nail hiukan häpesi. P.Nail ei halunnut B.Poisonin saavan pentuja hänen kanssaan, mikä oli myöhemmin kova shokki, saatuaan tietää sattumalta Bean olevan hänen tytär. Siitä raivostuen P.Nail ei oikein siedä B.Poisonia enää, P.Nailin vihaa lisäsi myös se että B.Poison aloitti ilotytön työt Rosen talolla.

B.Poison oli hylännyt Bean siksi, koska ei halunnut olla kenenkään äiti. B.Poisonilla on myös kyky kulkea kaiken läpi, myrkkyttäen ne samalla.

B.Poison.jpg