Sitten Kentin suku osa 2, jossa esittelen sitten Mazurkan lapset, jotka on henkilökäytössä.


Jessica.jpg

Jessica on Nemon ja Mazurkan ensimmäinen tytär. Jessica on perinyt isänsä hurjan luonteen ja on ottanut yhteen äitinsä kanssa sanallisesti. Joten heidän välinsä ei ole kovin lämpimät. Jessicalla ja Malikilla on 7 lasta, joista kaksi on henkilökäytössä, heistä esittelyn tein 14.8 jossa esittelin Malikin lapset. Jessica on T:n henkilö.


N-J.jpg

N-J oli ulkonäöllisesti kuin isänsä kopio, luonne täysin vastakkainen ja oli yksi Mazurkan suosikki lapsi. Uuden ajan jälkeen ei muista menneisyyttään ja Nemo ja Mazurka ovat hänelle tuntemattomia. N-J on T:n henkilö.


SnowAngel.jpg

Snow Angel on Nemon veljen, Zornin toinen tytär Mazurkan kanssa. Vaikka Mazurkalla ja Snow Angelilla on ollut erimielisyyksiä, niin he tulevat silti toimeen keskenään. Snow Angel on yhtä pätevä kyborgien rakentmisessa kuin äitinsä ja on rakentanut Zackien ja Renkon, eläin kyborgit, näistä tulee esittely myöhemmin. Snow Angel on T:n henkilö.


Shin%20Kent.jpg

Shinistä en osaa sanoa oikein mitään...  mutta on Mazurkan toinen lapsi Danielin kanssa. Asuu isänsä luona, Usvalauman arkivihollisen Nuolilauman päämäjalla, jota Daniel johtaa. Shin on T:n henkilö.


Cole.jpg

Colella on yksi äiti ja kaksi isää, niin kuin henkilötiedoissa lukee niin Cole syntyi pahuuden paineen alla. Colen odotus oli Mazurkalle kivulias.. Colesta tuli sitten paholainen. Ei ole kovin mileleinen lapsi Mazurkalle ja viha Danielia kohtaan vain syveni. Cole on T:n henkilö.


Marco.jpg

Marco on Mazurkan ja hänen veljensä Zoron poika, joka syntyi raiskauksen tuloksena, Mazurka vihasi Marcoa alkuun, mutta ei voinut hylätä häntä. Marcolla ei ole siipiä ollenkaan salamanteri muodossa, mutta ihmisenä on, joista ei pidä ollenkaan, koska niissä on vaaleanviolettia. Entisessä elämässä yritti hakea äitinsä hyväksyntää tekemällä itsestään kuusijalkaisen salamanteri lisäämällä yhden etujalkaparin, mutta huonoin tuloksin. Mazurka sai käännettyä Marcon pään ja teki korjaus leikkauksen, sillä lisäjalat oli koitua kohtaloksi. Marco on minun henkilö. (kuva pitää piirtää uudelleen, ihan hirvee on tuo käsi....)


Zoro.jpg

Zoro on ollut keholtaan ja mieleltään hyvin heikko ja usein demonien valtaama, voimakas suojaus loitsu pitää Zoron vapaana. Oikeasilmä on sokea. Moni demoni on tullut Zoron kautta elävien maailmaan ja suurin koettelemus oli kun Malfoi niminen demoni valtasi ja lopulta erkani Zorosta, mikä oli viedä Zoron hengen. Maailma oli tuhoutua kun Malfoi kutsui ylipahuuden herran Itachin, mutta loppu hyvin ja kaikki hyvin, Itachia ja Malfoita ei ole enää kuvioissa ja Malfoin vallatessa Zoron ruumiin, niin Zoron ulkonäkö muuttui ja sai sarvet. Zoro on minun henkilö.


Zack.jpgWill.jpg

Zack ja Will ovat Mazurkan varjokuningattaren sielullisia jälkeläisiä, ensimmäisenä syntynyt ja arvojärjestyksessä ylimmäisenä. Zack haluaa herättää varjot taas voimiinsa ja etsii tietoa ja vastauksia varjojen tuhoutumisesta. Ei kaida kovia keinojakaan päämääränsä saavuttamiseksi. Zack on minun henkilö.

Will on toisena syntynyt jälkeläinen ja on usein Zackin seurassa. Will on T:n henkilö.


Luis.jpg

Luisin kehitys on jäänyt alkelliseksi, koska on päätynyt Zackin lähetiksi ja hänellä ei ole lupaa kehittyä täysikasvuiseksi. Luisin outo puoli on se, että hän pitää hyvin paljon pikkulapsista ja tykkää seurata heidän tekemisiään, mutta pedofiili hän ei ole XDXDXDXDXDXD Luis on minun henkilö.