Kosucon ensimmäinen vietetty 17-18.10 Jyväskylässä Veturitalleilla ja olin siellä siivous vänkärinä.

Coni meni mukavasti ja uusiin kavereihin tutustui. Asuja ei ollut nyt kuin yhdelle päivälle, mikä oli peuragangsteri.

IMG_2755.jpg

Tarkotus oli ottaa kokoasu kuva, mutta eipä sitä muistanut missään välissä ottaa...

mutta vaateet oli tämmöset, kegät oli pitkävartiset saappaat koroilla ja lisänä oli tietenkin peuran häntä ja aseliivi (en muista mikä se oli viralliselta nimeltään, mutta olkoon nyt...) aseliivin olen tehnyt ite, siskon vanhasta kyuubi asun tukihenskeleistä sekä käärmeennahkakuvioisesta harmaasta nahasta (lohikäärmeen nahkaa XD )

gangsta.jpgasevy%C3%B6.jpg

Perjantaina mentiin jo kokoamaan conia kasaan kolmelta ja lähettiin sitten ennen ysiä pois. Oli nimittäin nälkä, väsry ja kaverin piti vielä hieroa mut, kun oltiin hänen luonaan pe-la yö. Onneksi hierokin, väriestejuoksussa loukannut takareisi ei ollut koko coni viikonloppuna yhtään kipeä, mutta tänään muistutti taas olemassa olostaan.

Lauantaina mentiin sitten heti ysiksi paikalle, mulla ei ollut mitään tekemistä alussa ja paapoilin ympäriinsä nakkien toivossa, conikirppikselle olisin päässyt tuuraamaan varsinaista vänkäriä, mutta hän saapuikin paikalle, oli jumiutunut liikeenteeseen ja siksi oli myöhässä. Paapoilin lisää ja tuurasin hetken taidekujalaista, että hän pääsi käymään vessassa. Paapoilin liiiisäää ja vein conikirppis vänkärille kahvin, hän oli jo kahta muuta vänkäriä pyytänyt tuomaan mutta eivät olleet tuoneet.... kumma juttu, minä vein myös siksi kun hän oli kaveri :D vein myös toiselle conikirppis vänkärille myös kahvin, en muista oliko se la vai su päivänä. Lauantaina paapoilin onepiecessäni, en laittanut jo perinteeksi tullutta kissa-asua kun en ole tehnyt siitä vielä talviversiota ja sopivat vaatteet pitäisi löytää kokonaisuuteen. Kävin myös moikkailemassa conikaverit, joita oli vain muutama, narikassa ja conikirppiksellä.

Jossin vaiheessa olisin voinut nukahtaa pystyyn, sillä tekemättömyys väsyttää ihan hullun lailla, mutta sitten kun vuoroni alkoi kolmelta niin virkistyin ja tohinaa riittikin parille tunnille. Kierettiin nuoriso-ohjaajan kanssa kaikki vessat ja tehtiin niihin täydennykset, roskiksia oli hyvin ja ne täyttyivät hitaasti, joten niitäkään ei tarvinnut koko conin aikana vaihdella. Rikkakihvelin kanssa kiertelin pari kertaa ja siistin roskia pois lattioilta. Muutapa siistimistä siellä ei hirveemmin ollut, mikä oli odotettavaa niin pienessä conissa.

Sunnuntaina kierettiin sitten kummitustalo kaverin kanssa, jonka tueksi ja turvaksi sinne menin, muuten olisin kulkenut sen yksin. Kummitustalo oli kirottu pukuhuone, jonne Ansku niminen conittaja oli kadonnut ja meidän piti löytää sieltä tie ulos, mutta piti palata etsimään avain ja viedä se sitten alttrille ja sitten päästiin ulos :D En muista kuka nyt esitti Ansku kummitusta, mutta Ansku tuli kummituksena käskemään etsiä avain, jotta päästään ulos. Sunnuntain ensimmäisiä kulkioita oltiin ja avaimen haku taktiikkaa muutettiin lauantailta, Ansku meni sitten hiukan sekasin ja aloitti sanomisensa että meidän pitää hakea auto XDXDXD mutta korjasi sen avaimeksi, arvaa oliko Ansku tirskahta nauruun ja mulla oli myös hirmu työ pitää naurua. Minua nauratti ihan hirveästi kulkea siellä, kun ei se oikein pelottanut yhtään, en edes säikähtänyt kiljaisuja ja meinasin tirskahtaa hirmu kovati kun törmäsin mustana seinänä kummittelevaan kummitukseen. En ihan odottanut hänen seisovan takanamme kun lähettiin hakemaan avainta, mutta kun ulos päästiin niin nauroin hurjasti, nauratti ihan sikana, mutta kummitustalo oli silti tosi hyvä, en ihmettele, jos kauhun kiljaisuja kuuluu. Joku ryhmä ei ollut uskaltanut eteistä pidemmälle mennä ja olivat kiljuen tulleet ulos XDXD Onnistunut kummitustalo. Hanneli laittaa varmaan Savolainen otaku blogiinsa sitten omasta kummittelustaan juttua.

Sunnunta aamu meni kummitustalon jälkein taas paapoilen ympäriinsä nakkien toivossa, sillä virallinen vuoro alkoi kahdelta. Siivottavaakaan ei ollut ja pelattiin Ilonan kanssa sitten biljardia, Ilona ei ollut aikaisemmin pelannut ja opetin sitä sitten hänelle ja tykkäsi kovasti. Ilona oli eka kertaa vänkäröimässä ja hän oli myös silloin perjantaina kaverina kasaamassa myyntipöytäsalia kanssani.

Sunnuntaina minulla oli sitten tuo peura-asu päällä ja voin sanoa samat sanat kuin traconissa... korkkarit ei ole hyvä valinta...  mutta minkäs teet kun asuun kuuluu. Päkiät on vieläkin ihan sika kipeät ja conin loppu tunneilla alkoi kävely olla tosi kipeää... onneksi pystyi käydä sitten kaverin luona vaihtamassa vaatteet ja kengät ja naama pesemässä. Harmikseni liituraitaliivini vetoketju sanoi sopimuksensa irti, mutta onneksi se meni puoleenväliin kiinni ja loppu laitettiin hakaneulalla kiinni.

Kotia tultiin sitten hiukan yli kympin ja samantien mentiin nukkumaan, kissoille iskettiin vain ruuat kuppiin. Aamulla haukotutti sitten töissä jonkun verran ja työnantajilla oli hauskaa hiukan naljailla siitä. Kysyi ne sitten että näkykö niitä hevosia siellä (konissa kun kerta oltiin XD ), vastasin että ei näkynyt, mutta värikkäitä poneja näkyi XDXDXDXD Päikkäritkin on jo vedetty kertaalleen, toisille päikkäreille taidan lähteä kömpimään, sillä väsyttää vieläkin ihan sikana...

Seuraava olisi Frostbite, minnekkä odottelen vielä vastausta, pääsenkö vänkäriksi, jos en pääse, niin seuraava on Yukicon :D:D jonne varmasti pääsen vänkäriksi.