Plääh... minun piti eilen tehdä joku päivitys tänne, mutta kirjoitin koko päivän sitten yhtä tarinaa, joka on odottanut inspiraatiota hetken tovin. Pitää yrittää illalla sitten tehdä päivitys, sillä meinaan päivä tauon ajan kirjottaa tuota kyseistä tarinaa, kun vauhtiin olen päässyt :D (pari sarjaa Yaoia katsottuna saa tarinaan ihan toisenlaista vauhtia (~^-^~) )

Parit vihkoakin olen ostanut, jotta saan niihin tehdä noille pitkille tarinoille tärkeitä muistiinpanoja (lyhyesti mupa).

Tarina mitä nyt olen kirjoitellut useamman päivän, kertoo henkilöstäni Poison Voicesta (tarina on nimeltään Poison Voice).  Tarinassa on P.Voicelle tapahtuneita tilanteita ja se seuraa suurinpiirtein hänen elämäänsä nykyiseen tilanteeseen, mutta tarina tulee loppumaan surullisesti ja on silloin fiktiivinen. Hirvein homa tässä tarinan kokoamisessa on P.Voicen tapahtumat etsiä vihkosta, meseviestittelystä, siskolta, T:ltä ja ties mistä.... jotta saan sen historian kasattua, kun ei kaikkia muista -_-

Henkilöiden alku taipale tarinat on paljon helpompi kirjoittaa, kuin tälläinen ihan omaksi tarinaksi kasattu, henkilön todellisia taustoja käytettynä, fiktiiviseksi tarinaksi kirjoitettuna... Noh, saapahan hiukan leikitellä henkilön menneisyydellä ja muutella sitä haluamakseen XD

Siitä tulikin mieleen että voisinkin seuraavaksi esitellä Valokeilassa Poisonit. Kattoo nyt laitanko kaikki samaan julkaisuun vai erottelenko hiukan, niinkuin Kenteisä tein.