Yllätyin Firen lyöntiä, mutta hymyilin. ”-Älä mitään, alan tottua veljesi törkeään seksuaaliseen ahdisteluun.” Sanoin L.Snow:lle leikilläni. Mietin mitäs seuraavaksi. Koulu oli tältä päivältä ohi. Kosketin Little Snow:n siipiä ja silitin niitä. ”-Nämä ovat niin kauniit, eikö vain Mazurka?” Kysyin Mazurkalta. Meidän luokse tuli kolme Blondia, valkoisia lohikäärmeitä. Yllättäin nämä nartut eivät olleet lähellekään ystävällisiä, eivätkä rauhallisia. Yksi tytöistä meni Firen kainaloon ja kuherteli siinä kuin mikäkin nilviäinen. Kaksi muuta menivät LittleSnow:n luokse. ”- Te. Upeat tulilinnut, olette niiin seksikkäitä, että haluaisitteko lähteä tämän viikonloppuna meille kotibileisiin? ”Rohkein ja pienen porukan johtavin käärme sanoi. Muut kaksi tyttöä nyökyttelivät päätään ja olivat innoissaan. Minä ja Mazurka oltiin vähän etäämmällä. Katsoin tätä touhua kiukkuisena.

Huomasin kuinka veljeni ilme kirkastui. ” – Vai kotibileisiin, tulemme ilman muuta, vai mitä Little Snow. ” Fire sanoi ja katsoi minuun, tunsin heti tuon äänen painon nimessäni, nyökkäsin vasten tahtoani, inhoan kun Fire kiristää minua… Fire hymyili ylpeästi ja antoi suukon poskeen kainalossaan olevalle tytölle. ” – Tavatkaamme silloin leidit, sillä meillä on nyt toista vientiä. ”Fire sanoi hymyillen ja meni Charlotan ja Mazurkan luo.” – Noniin kauniit luokkatoverini, kaupunki kierros odottaa. ” Fire sanoi hymyillen ja otti Mazurkan ja Charlotan kainaloonsa.

-” No jaa… minusta olis kivempaa jos  Fire menisit noitten blondien sekaan ja myö L.Snown kanssa lähetään kaupungille.” Sanoin terävästi. En kestänyt poikia jotka lankesivat tuommosiin huoriin. ”-  Mutta ihan sama, minä lähden kotona käymään, tuletko Mazurka?” Kysyin ja lähdin kävelemään.

”- Noh.. älä nyt suutu muru… ” Fire sanoi surkeana, pyörittelin päätäni Firen esittämiselle, sanoin Mazurkalle että tavataan sitten myöhemmin koulun pihalla, Mazurka nyökkäs ja meni Charlotan perään, mekin lähdimme sitten itsekin kotiin.

”- Älä vikise Fire, osaan lukea ihmisiä!” Kivahdin Fire:n perään, mutta miksi käyttäydyin näin.. en voinut olla mustasukkainen. En edes tuntenut Fire:ä kunnolla. Katsoin Fire:n loittonevaa selkää. Tuhahdin. Sanoin Mazurkalle, etten tullut kaupungille tänä iltana. Kotiin päästyäni katsoin veljeäni, joka istui sohvalla katsoen urheilua, menin vähäksi aikaa nukkumaan.

Odottelimme Firen kanssa koulun pihalla sovittuna aikana, Fire alkoi jo hermostua odottamista, sitten näin Mazurkan tulevan, harmistuin kun en nähnyt Charlottaa. Kysyin häneltä missä Charlotta oli ja Mazurka sanoi sen jääneen kotiin, hän oli kai niin väsynyt, ajattelin. Lähdimme sitten kylille, Mazurka näytti meille kaikenlaista ja tiesi paljon jopa varjo puoliakin, Fire tietenkin bongas muutaman tytön ja liittyi niiden seuraan jotka menivät baariin. Mazurka ihmetteli miten se pääsi edes baariin alaikäsenä, sanoin että Firellä on väärennetyt tiedot ja kun on uusi kaupunki jossa häntä ei tunneta vielä, niin se oli helppoa. Noh, me kiertelimme sitten kahdestaan ja Mazurka kertoi hiukan itsestään ja minä kerroin itsestäni, kyselin myös paljon Charlotastakin. Alkoi tulla jo myöhä ja saatoin Mazurkan kotiin, kiitin mukavasta illasta ja lähdin kotiin kävelemään.

Katsoin ikkunasta huvikseni ja näin L.Snow lähtevän meidän pihasta. <Olikohan heillä hauskaa?> Ajattelin ja kaivauduin sitten peittojen alle ja nukahdin. Aamu valkeni ja haukottelin pitkään. Kello ei ollut soinut ja katsoin kelloa hämmentyen. ”- Hääh, vasta kuusi… ” Kampesin ylös ja menin keittiöön. Max istui keittiön pöydän ääressä kahvia ryystäen. ”-Huomenta…oletpa aikasin valveilla.” Max sanoi, hymyilin. ”-En vaan saanut enää unta.” Sanoin ja menin sohvalle makoilemaan kännykkä kädessä. Minulla alkoi koulu vasta kymmeneltä.  Mitähän sen ajan tekisin. Menin pukemaan päälle ja menin koputtamaan Mazurkan oveen. Tiesin heidän vielä nukkuvan, mutta minkäs teet tällaiselle hullulle joka niin innoissaan on heräämään näin aikaseen ja menee vielä herättämään naapuritkin. Jospa Malikilla olisi jotain piristävää juotavaa minulle.

Malik avasi oven ja kurkkas oven raosta. ” – En ole tilannut naista.. väärä osoite… No ei sentään, tule sisälle Charlotta, Mazurka nukkuu vielä. ” Malik sanoi hymyillen ja laski Charlotan sisälle. ”- Älä välitä, täällä on hiukan sotkuista. ” Malik sanoi hymyillen ja siirsi pulloja yhteen kasaan.

”- Et edes näin kaunista?” Charlotta naurahti ja tuli sisään. –” Älä suotta, olen tottunut.” Sanoin ja hyppäsin sohvalle istumaan ja otin rennosti. ”- Onko siulla jotain piristävää?” Kysyin ja katseli utuista ja pimeää huonetta.

”- Ei ole tällä hetkellä… uutta tulee vasta ilalla… joudun kärsimään iltaan asti. ” Malik sanoi dramaattisesti leikillään ja kaivoi pyyhettä kaapista. ” – Voit potkia Mazurkan ylös seuraksi, minä painun suihkuun. ”Malik sanoi ja meni suihkuun.

Heräsin väsyneenä kellon soittoon puoli seitsemän, Fire oli tullut aika iloisen metakalla äänellä kotiin ja häirinnyt tietenkin tahallaan nukkumistani. Nousin sängystä ja kurkkasin Firen huoneeseen, Fire nukkui vielä sikeästi ja kaikki vaatteet levällään lattialla, olis voinut edes alushousut pitää jalassaan. Menin keittiöön ja rupesin tekemään aamupalaa ja laitoin aamupalan valmiiksi Firelle, hänellä oli tapana nousta viimetinkaan ja vetää aamupala turpaan ja ilmestyä koululle lentämällä. Itse heräsin aina ajoissa ja kävelin kouluun, en halunnut herättää huomiota lentämällä vaikka se olisi nopeampi tapa mennä kouluun. Söin aamupalan ja katsoin vielä hetken telkkaria.

Olin herättänyt Mazurkan ja juteltiin niitä näitä. Kysyin haluaisiko hän lähteä kirjastoon, ennen kuin koulu alkaisi, mutta ei hän halunnut. Menin takaisin sohvalle ja katsoin nyt Mazurkan ja Malikin luona tv:tä.

Kuulin kun Fire meni suihkuun, katoin kelloa ja lähdin kävelemään jo koululle, mietin hiukan kävelyreittejäni ja huomasin että yksi lyhyimistä reiteistä menee Charlotan ja Mazurkan talon ohi, päätin mennä sitä kautta ja näin päivän valossa huomasin että oltiinhan me kulettu tän talon ohi ekana koulupäivänä, hymyilin. Mietin oliko Charlotta jo mennyt kouluun, pysähdyin hetkeksi ja katselin ikkunoita, jatkoin sitten matkaani.

Kello lähestyi puolta kymmentä ja päätettiin lähteä Mazurkan kanssa kouluun. Koulun piha oli täynnä oppilaita, sillä oli välitunti. Menin käymään lokerollani ja kaivelin äidinkielenkirjaani kaapista, jätin muutaman ylimääräisen kirjan pois. Teippasin uuden susikuvan kaappini oveen. Olin napannut kuvan harvinaisesta sinisudesta. Agressiivisesta ja ainoasta.

”-  Upea kuva… ” Sanoin Charlotalle hänen olkansa yli. ” – Valokuvaatko?” Kysyin Charlotalta ja käänsin sitten päätäni kun kuulin mölyä pihalta. Niinpä tietenkin, Fire oli tullut näyttävästi koulun pihalle ja esitteli kokonaismitassaan olevia siipiään.

- ”Niin se on…” Sanoin hymyillen  ja kaivoin muita kuvia nyökytellen L.Snow:lle.” – Kuvaan minä silloin tällöin..haluan kuvaajaksi tai automekaanikoksi. Enemmän automekaanikoksi, koska tässä lähellä on yks jengi.. Buru on sen johtaja, olen joskus käynyt Burun kuppilassa ja kuullut heidän jutelleen autoista ja muista mööpeleistä. Olen intona niihin rautoihin.” Naurahdin. Käännyin katsomaan ulos. –” Onko veljesi aina ollut tuollainen? ja missä Mazurka?”Kysyin.

Nyökkäsin ” – Kyllä on, hän on huomion kipeä… ”Sanoin Charlotalle, osoitin luokkaa kohti” – Näin Mazurkan jo luokassa. ”Sanoin, kysyin häneltä miksi hän ei tullut eilen kaupunki kierrokselle heidän kanssa, kerroin myös että joudumme olemaan kahdestaan Mazurkan kanssa, kun Fire meni baariin. Harmittelin kun Charlotta ei ollut mukana.

- Minulla oli muuta…. läksyjä ”Sanoin. Laskin käden L.Snow olalle ja hymyilin.” – Mennäänkö tänä iltana kaupungille kahdestaan?” Kysyin ja lähdin kävelemään luokkaani kohti.

Punastuin hiukan ja sanoin lähteväni, menin myös luokkaan ja Fire tuli myös pienen porukan kanssa. Mietin oliko hän jo saanut kasattua pienen jengin, vanhassa koulussa Fire oli myös perustanut jengin ja häiriköinyt koululla. Menin istumaan paikalleni luokan perälle ja otin laukustani tarvittavat kirjat.