Olimme siis luvanneet näyttää kaupunkia heille. Siitähän ei hyvää keskustelua enää kuultu käytäviltä, minua ja Mazurkaa kutsuttiin miestenryövääjiksi, pettureiksi ja moneksi muuksi… Seuraava tunti oli matematiikkaa, tämän minä hallitsin. Odotin jo innolla, että koulu loppuisi ja päästäisiin painostavien katseiden alta pois. Vilkaisin Fire:ä, hän näytti seksikkäältä miettiessään yhtälöitä. Pudistin ajatukseni pois mielestäni.

Katsoin veljeäni, huomasin heti että hän pelleilee taas, hän näytti tuskaista naamaa ja pyysi surkeana opettajalta neuvoa, ja sitten kun opettaja olisi neuvonut niin hän ratkaisi sen nopeasti ja katsoi opettajaa hymyillen. ”- Helppohan tämä olikin ” Fire sanoi ja sai opettajan naurunalaiseksi, häpesin veljeäni, tämän takia meidät siirrettiin toiseen kouluun, opettajat eivät saaneet enää minkään laista kuria veljeeni.

Olin koittanut saada tehtävät tehtyä, mutta kun en millään saanut katsettani irti Fire:stä. En minä koskaan ihastu näin äkkiä.. Minun vuoroni tuli ja menin kirjoittamaan taululle laskutoimituksen, mutta opettaja korjasi muutaman yhtälön jälkeenpäin. No niin, minun tuuriani. Haluan pois täältä, paeta maan rakoon. Mazurka katsoi minua kummissaan ja antoi lapun ohi mennen. Luin sen nopeasti, paperia pulpetin alla pitäen. < Tänä iltana pietään hauskaa, älä hermoile.> Huokaisin, niin että oloni rauhoittui hiukan. Katsoin lähes joka viides minuutti kelloa. Sitten kello pirahti ja oli välitunti. Minulla alkoi kahdentunnin kuvaamataito ja Mazurka meni kahden tunnin biologiaan. Jotenkin minä vain menin Firen luo, kun porukkaa alkoi lähteä luokasta. ”- Hei, miksi te tulitte Dragonvilleen?” Kysyin.

Katsoin veljeäni kun hän jutteli Charlotalle, toivottavasti hän ei puhu typeriä… meillä oli nyt eri tunnit, minua hiukan jännitti, mutta pidin hirmuisesti seuraavasta tunnista, biologiaa. Pidin hirmuisesti myös maantiedosta ja liikunnasta. Historia ja matikka eivät olleet parhaimmasta päästä. Seurasin Mazurkaa kun en tiennyt missä luokka oli, hän huomasi sen ja hymyili minulle, punastuin hiukan ja käänsin katseeni lattiaan. Mazurka tuli luokseni ja kysyi että olenko samalla tunnilla, nyökkäsin, Mazurka hymyili. Mazurka sanoi myös että voin aina kysyä neuvoa häneltä tai Charlotalta, sitten hän kysyi hiukan kiusaantuneena veljeni jaloista, ne olivat hänen mielestään aika erikoiset, ihan kuin linnun jalat. Kerroin hänelle että meissä virtaa Feeniksen verta ja hän on niin kuin vähän puoliksi feenix ja puoliksi ihminen, kerroin että olin itsekin joskus samanlainen jo heti syntyessään, mutta muokkaannuin kasvaessani normaalin ihmisen näköiseksi. Mazurka nyökkäs innoissaan, hän sanoi että olemme mielenkiintoisia ja moni tyttö kuiskuttelee meistä ja että olemme kuulemma jo koulun komeimmat. Komeimmat… en sanoisi itsestäni ehkä niin, veli voisi olla kyllä, hän on aina kerännyt huomiota karismallaan ja rohkeudellaan vaikka poikkeaa voimakkaasti ulkonäöllisesti muista… Minua on sanottu aina hiukan höperöksi ja hiljaiseksi, edellisessä koulussa minua kiusattiin, veli ei puuttunut niihin ollenkaan, ehkä silloin tällöin… Fire katsoi Charlottaa hymyillen. ”- olin liian älykäs siihen kouluun, opettajat eivät pitäneet sillä luulivat että vien heidän työnsä ” Fire sanoi ylpeillen ja koppas Charlotan kainaloonsa. ” – Ja siellä ei ollut näin kauniita tyttöjä. ” Fire lisäsi kuiskaten hymyillen Charlotan korvaan.

”- Ai, heh… vai että niin… minulla alkaa kohta tunti…” Sanoin ja vastentahtoisesti irrottauduin Firen otteesta. Lähdin nopeasti ja menin kahviautomaatille. Kaivoin kukkaroani, mutta tyly kohtalo koputti olkapäähäni. Olin unohtanut sen kotiin. Huokaisin. En saanut kahvia. Katsoin luurankonalleani ja tiuskaisin sille ” – Ettäs kehtasit menettää onnesi…” Naurahdin itsekseni. Katsoin seisoiko Fire vielä käytävällä, seisoi ja hänen ympärillään seisoi myös muita tyttöjä ja poikia. Noh, minä olen sen verran poikatyttö, ettei minulla ole koskaan ollut edes poikaystävää, kukaan ei ole minusta kiinnostunut. Ei ainakaan meidän koulusta. Heh, olen kuulemma pelottava. Minä kun tykkään gootti-tyylistä ja kaikesta luurangoista.  Istahdin kuvaamataidon tunnilla seinänviereiseen pulpettiin. Opettaja katsoi että kaikki alkoi olla paikoilla.  Minä veikkaan, että Little Snow:lla ja Mazurkalla tulee olemaan juttua.

Biologian tunti meni liian nopeasti… kaksi tuntia ja silti meni hurahtaen. Mazurka kehui minua, miten hyvin tiesin kaikenlaista biologiasta, jopa sellaista jota opetetaan vasta korkeakoulussa. Naurahdin nolona, pidin siitä aineesta vaan niin paljon, sitä on mukava opiskella.  Etsimme Mazurkan kanssa Charlotan, veljeäni ei tarvinnut etsiä sillä hänet kuuli jo kaukaa… Firellä oli ollut liikuntaa ja he pelasivat vielä ulkona. Katsoin pelaamista ikkunasta ja räpläsin samalla siipisulkaani, Mazurka kysyi miksi teen noin… Yllätyin ja sanoin hiukan änkyttäen että ajatuksissani vaan satun tekemään niin, en aina itsekkään ymmärrä miksi teen niin. Mazurka naurahti hymyillen ja meni sitten Charlotan luo ja rupesi heti kertomaan miten hyvä olin bilsassa… menin limppari automaatille ja ostin juomista, juuri kun oli ottamassa huikan niin Fire tuli ja otti pullon kädestäni ja kiitti pullon ostosta, en sanonut mitään ja ostin uuden pullon. Veljeni ei kuljettanut pikkurahaa mukanaan, vaan otti aina kaiken minulta jos halusi jotain, olen tottunut siihen. Fire lähti sitten takaisin ulos läimäyttäen samalla Charlottaa takamukselle, menin heidän luo ja pahoittelin veljeni käytöstä.