Pääsi hiukan venähtämään päivitys väli.... mutta tuntuu ettei aika koskaan riitä tänne päivitellä mitään.

Mutta nyt olisi taas vuorossa minun ja T:n yhdessä kirjoittama tarina, joka kertoo feenixen veljeksistä ja nuoresta ja villistä kaunottaresta Charlotasta. Charlotta on T:n henkilö ja tarina on fiktiivinen henkilöiden osalta.

Tarinassa Fire ja Little Snow saapuvat uuteen kouluun, jota Charlotta käy yhdessä Mazurkan kanssa. Mazurka on sivuhenkilö ja tarina pyörii vlejesten ja Charlotan ympärillä, tulisena kolmio draamana.

Musta teksti on T:n kirjoittama, Charlotan puheena ja sininen on minunu, Little Snow puheena.


Dragonvillen  suuri kaupunki alkoi herätä kun aurinko nousi. Ihmiset alkoivat avata kaupungin kaduille ja kujille vaate- ja hedelmä kojujaan. Peltokylän väki toi eläimiään myyntiin ja lihojaan. Oli normaali arki aamu, mutta ei kaikille. Pian kello jo soi ja kelloa haroivat nuoren naisen kädet…

- Perhanan kello! ”Huusin ja tiputin herätyskelloni lattialle. Se kilahti kerran ja hiljeni sitten. Siitäs sait. Olen muuten Charlotta Bloom, asun isoveljeni Maxin kanssa pienessä kerrostalon kaksiossa Dragonvillen kaupungissa, ihan keskustassa. Käyn lukiota, joka sijaitsee muutaman korttelin päässä. Pakko minun oli nousta, kun Max tuli huoneeseen. ”- Ylös nyt!” Max sanoi ja sulki huoneeni oven. Haukottelin pitkään ja venyttelin, kello oli puoli kahdeksan. Minulla oli puoli tuntia aikaa ilmaantua luokkaan. Vedin vaatteet niskaan ja aamupalan. Kuulin alakerrassa tavaroiden kolinaa ja miehen vaimeaa hihittelyä. Ilmaannuin parhaan ystäväni Mazurkan ovelle ja koputin. Hänen isäpuolensa Malik avasi oven ja kauhean imelä huumeen ja oluen katku täytti sieraimeni.  ”-Heiii, söpöläinen… tulit hakemaan minun pikku tyttöäni kouluun…” Malik sanoi hymyillen leveästi.  Mazurka tuli luokseni katsoen minua naurahtaen. Lähdimme kouluun. Malik palasi sisälle mutisten omiaan ja hihittelevän kummasti. Katsoin Mazurkaa hymyillen.  ”- isäsi on kummallinen…” Sanoin. Mazurka naurahti. ” – Äläpä muuta sano.” Mazurka vastasi. Koulun käytävät olivat pullollaan opiskelijoita. ” – Kuulitteko että tänne tulee kaksi uutta opiskelijaa…” kuulin jonkun tytön sanovan, toinen tytöistä yllättyi ja hihkui. ” – niin ja poikia kuulemma, oikeita namupaloja One Piece:stä! ”Katsoin tyttöjä miettien. Millaisia meinaavat olla? Kenen luokalle? Milloin?

Olin hermona… veljeni näytti niin itsevarmalta ja rohkealta kun odoteltiin opettajaa opettajain huoneen edessä. ” – Toivottavasti luokallamme on sitten kauniita tyttöjä.” Veljeni sanoi naureskellen ja oli mietteliäs, minua ahdisti siipeni, en osannut pienentää niitä kuten veljeni. Opettaja saapui ja pyysi meitä seuraamaan, hän kertoi vielä koulun sääntöjä ja luokasta mihinkä menimme.  Käytävillä oli vielä porukkaa ja he käänsivät katseensa kun kuljimme ohi, minua ahdisti hiukan heidän tuijotus, veli katseli ympärilleen ja flirttaili tytöille ohimennen. Saavuimme luokan eteen ja opettaja avasi oven, kuulin kuinka luokkaan tuli hiljaista ja jännittynyt ilmapiiri, opettaja pyysi meitä odottamaan hetken ovella ja meni luokkaan. Opettaja kertoi mistä tulimme ja hiukan ketä olimme, henkilökohtaisen esittelyn saimme tehdä itse. Opettaja pyysi luokkaan ja veljeni meni sisälle hymyillen, menin perässä ja luokaan tuli heti pientä vilskettä, kaikkialla kuiskuteltiin ja oltiin ihmeissään. ” – Nimeni on Fire ja hän on pikkuveljeni Little Snow, olemme Feenixen sukua, joten varokaa ettette polta näppejänne.” Veljeni sanoi naureskellen, nolostuin hiukan mitä Fire sanoi, olisin voinut esitellä itseni. Opettaja naurahti ja näytti meille paikat takarivistä, sillä meillä oli siivet, jolloin siellä ne eivät ole muiden opiskelijoiden tiellä ja haittaa opetusta, minulla kun oli vielä kohtalaisen suuret siivet…

Katsoin heitä jännittyneinä. Olin nähnyt heidät käytävällä. Hän joka on niin komea, fire? niin hänen nimensä oli… Katsoin viistosti taakse. Istuin ikkuna rivissä keskellä. Opettaja aloitti tunnin. Ajatukseni eivät pysy opetuksessa mukana… he ovat niin komeita… ” Neiti Bloom! kertoisitko meille veljes aikakauden tapahtumia?” Opettaja sanoi seisten vierelläni. Katsoin opettajaa äkisti. Koitin sanoa jotain, mutta sanat takertuivat kurkkuun. Oppilaat hiukan naureskelivat. ”- No, jos kerran sinun ajatuksesi eivät pysy mukana, ole hyvä ja tule piirtämään taululle… ” Opettaja aloitti. Jouduin siis tekemään työtä käskettyä. Mazurka sanoi minulle tunnin jälkeen, että opettaja oli kutsunut minua monta kertaa nimellä, enkä ollut kuunnellut. Se ei ollut ihme, ajatukseni olivat muualla. Katsoin ulos, näin sitten Little Snow ja Firen kulkevan käytävällä kohti. ”- Katos katos, mikäs on neitosen nimi? Taitaa neidin kauniit ajatukset olla ihan muussa ajassa kuin menneisyydessä?” Fire sanoi hymyillen ja otti minut kainaloonsa. Katsoin häntä ja punastuin, hänen veljensä pysytteli kauempana. ”- Olen Charlotta, tässä on ystäväni Mazurka. ”Sanoin ja lähdin Firen otteesta.

Fire hymyili ”- Kaunis nimi kauniilla tytöllä, mutta haluaisitteko esitellä meille hiukan kaupunkia tänä iltana, miten olisi neidit? ”Fire sanoi hymyillen lempeästi, tuijotin ulos ikkunasta ja räpelsin isoa siipisulkaani. Kuulin kuinka toinen tytöistä, taisi olla Mazurka, sanoi hymyillen, että kyllä he voivat. Fire hymyili ja sanoi että tavataan tässä koulun pihalla, sitten parituntia koulun loppumisesta, kello pirahti, seuraava tunti alkaa joten menimme luokaan.