Yhyyy... sadan artikkelin paasi meni rikki, vaikka minun piti tehdä siihen joku pesiaali -_-... voi himskatti... no 100 artikkelin pesiaali julkasu pitää julkaista jälkikäteen ja kasata se valmiiksi...

Tämä piti julkasta jo ennen coni reissua, mutta vuodauksessa oli joku ongelma ja en saanut kuviani auki, joten julkaisen sen nyt.

Eli nyt olisi vuorossa nuorempi veljeksistä, Little Snown.


Little%20Snow.jpg

Little Snow on luonteeltaani hiljainen ja ei viihdy isoissa joukoissa. L.Snowlla meni pitkään hyväksyä itsensensä ja ei siltikään vielä ole sujut itsensä kanssa. L.Snow oli lapsena hyvin iloinen ja pirteä, mutta ensimmäisen muodonmuutoksen aikana L.Snow sulkeutui muilta ja viihtyi enimmäkseen yksin. L.Snow on perinyt äitinsä eläinmuodon, lumiliskon jossa on feenixen piirteitä. Lumilisko muodossa L.Snowlla on tulilinnun siivet, jotka ovat ihmishahmossa eriväriset, siipiä L.Snow ei kykene muuttamaan pienemmiksi, jonka takia väkijoukossa liikkuminen on hiukan ongelmallista. Liskomuodossa L.Snowlla on kuusi lonkeroa, yksi niistä on erivärinen, sillä se on siitin. (en edes muista mistä olen tommosen idean edes saanut L.Snowlle...) Siksi L.Snow ei mielellään ole liskomuodossaan jottei asia paljastuisi, sillä L.Snow häpeää sitä ylikaiken.

IMG_2382.jpg

L.Snow ei kokenut niin montaa muodonmuutosta kuin veljensä Fire, mutta otti asian raskaammin. L.Snow ei oikein pidä kasvojensa syntymämerkeistä, mitkä ovat mustatristit silmillä ja huulet ovat mustat. L.Snow hiljainen luonne on myös osittain veljensä syytä, sillä Fire tykkää kiusata ja nolata L.Snowta paljon. Ainut asia mikä saa L.Snow tuntemaan mielensä ja kehonsa tyyneksi on hiljalleen satava lumi. L.Snowlla on myös kyky puhua eri villieläimien kanssa ja ymmärtää niitä.

L.Snowlla ja Mialla on myös yhteinen lapsi, Sakito. Sakitosta ei ole näyttää kuvaa sillä se oli T:n henkilö ja se ei ole enää köytössä.