Ajattelin nyt kertoa lopuistakin Kentin suvun jäsenistä kun Mazurkasta ja Nemosta olen kertonut. Niillä kahella kun sitä lapsi katrasta on siunaantunut liukuhihnalla XD

Kentin suku on suuri, mutta kaikki eivät kanna Kent nimeä, niin ajattelin ensin kertoa Mazurkan omasta perheestä, vanhemmat ja muut sisarukset, sen jälkeen on vuorossa sitten henkilökäytössä olevat Mazurkan lapset.

Esittely järjestys olisi seuraava: Richard Kent, Maria Shadow, Zamen, Zema, Kaori, Zoro, Dozan ja Suzan. Siskopuoli Naruto.

Perheen jäsenistä Kaori on henkilökäytössä tällä hetkellä. Zamenin ajattelin ottaa taas henkilökäyttöön.

Lapsista: Cole, Jessica, Marco, N-J, Shin, Snow Angel, Zoro, Will ja Zack. Näistä kerron sitten kakkos osan esittelyssä.


richard.jpg

Richard Kent, salamanteri, Mazurkan isä ja oli Usvalauman perustaja, vielä kun se oli PVS-joukkona (planeettojen välinen suojelu joukko). Sitten kun Mazurka siirtyi johtoon, niin nimi muuttui Usvalaumaksi (koska nimi oli ihan sika pitkä ja en tykännyt siitä enää.... -_-). Ikä on 30, ei ole enää henkilö käytössä ja on T;n henkilö. Richardilla ja Mazurkalla ei ollut kovin lämpimät suheet, mutta tulivat toimeen keskenään. Luja luonteinen, määrätietoinen, rohkea.


IMG_2673.jpg

Maria Shadow, 28v, entinen varjokuningatar, Mazurkan äiti. Maria on aina vihannut Mazurkaa ja ei pidä kovin paljoo muistakaan lapsistaan vaikka niitä on tullut jälkeen päin useampia. Huora, minkä takia ei pysynyt Richardin luona montakaan vuotta. Varjokuningatar aikanaan oli hurjin ja pisimpään vallassa ollut, luopui vallastaan Mazurkan varjopeto muodon herätessä, sillä ei halunut menettää henkeään ja ei välittänyt enää kuningattarena olemisestaa. Omahyväinen, ilkeä, välinpitämätön. Minun henkilöni, ei enää käytössä.


IMG_2674.jpg Kuva on vanha ja paras mitä tällä hetkllä on, en ole piirtänyt vielä uutta.

Zamen Kent, 29v, salamanteri. Mazurkan isoveli. Zamen on hyvin positiivinen luonteeltaan ja katsoo mielellään sisariensa perään. Tavannut Mazurkan kerran edellisessä elämässä, mutta tuntee nykyiset Mazurkan taustat kuin omansa. Asuu Mazurkan kartanolla ja pitää huolta Usvalaumasta, kunnes tai jos Mazurka palaa. Vietti pitkän ajan salamanteri planeetalla sisarensa Zeman luona, kunnes päätti tulla takaisin Dragonvilleen. Pirteä, huumorintajuinen, leikkisä ja rakastava. Osaa olla myös hyvn vakava.


Zema on Mazurkan kaksoissisko, kuoriutui vasta salamanteri planeetalla, sillä muna teleportautui saman tien synnyttyään. Syytä sille ei ole, Mazurka jäi planeetta 13, koska veressä oli varjoa, mitä Zemalla ei ollut. Zema on minun henkilöni ja ollut käytössä vain kerran, kuvan olen joskus piirtänyt, mutta en löydä sitä mistään...  mutta kasvonpiirteiltään Mazurkan näköinen, hiukset ovat vaalean violetit kuin veljellään Zamenilla. Zema ja Mazurka kykenevät yhdistymään yhdeksi, jolloin voimataso nousee huippuunsa. Mazurka tavannut siskonsa kerran, entisessä elämässä.


Kaori.jpg

Mazurkan ja Kaorin välit ovat olleet yleensä aika kireät ja sisaruksistaan Mazurka tuntee Kaorin parhaiten. T:n henkilö.


Zoro Kent, salamanteri, Mazurkan pikkuveli. Zorosta ei ole kuvaa ja se on T:n henkilö. Mazurkalla ja Zorolla on poika Marco, joka oli ei toivottu lapsi. Zoro oli käytössä jonkin aikaa ja välit Mazurkan kanssa oli hyvät, kunnes Zoro raiskasi Mazurkan. Luonnetta en osaa enä kuvailla.


IMG_2672.jpgIMG_2663.jpg

Dozan ja Suzan ovat kaksoset ja Mazurkan pikkusisaria. Salamantereita. Dozan on minun henkilöni ja Suzan on T:n henkilö, luonteita en osaa kertoa taikka mitään muutakaan, sillä nämä olivat hädintuskin edes kertaakaan käytössä.


Naruto.jpg

Naruto Hatake, Marian tytär ja Mazurkan siskopuoli. Naruton isä on tuntematon. Ulkoinen kipukynnys, joten Naruto on lähes kuolematon. Keho korjaantuu heti ja ei tunne kipua, ulkoinenkipukynnys on pienehkö lohikäärme Naruton rinnalla, nimeltään Inouva. Tuntee Mazurkan ja on hyvin kateellinen hänelle, hyvästä perhetaustasta, millaisen olisi halunnut itselleen. Asunut koko ikänsä kadulla ja perustannut sitten Salamanajengin. Luonne on äitinsä kaltainen ja usein hyödyntää muodokasta kehoaan rikkaiden miesten kiristykseen.