Tuota joo... piti päivitellä jo eilen, mutta enpä tuota jaksanut... Mutta tässä olesi nyt vuorossa Feenixen veljeksistä vanehmman veljen roolia pitävä Fire.


Fire.jpg

IMG_2371.jpg

Firen henkilötiedot näkyvät hyvin. Laitoin toisen kuvankin Firestä, jotta sain nuo jalat näkyviin kun tuossa profiilikuvassa ne ei mahtunut paperille XD Tää toinen kuva on piiretty Graff & Griff Fighters piirustuspohja vihkoseen, josta olen maininnut aikasemassa päivityksessä. (En muista missä päivityksessä...) Siihen olen piirtänyt Firen kahteen eri henkilöpohjaan :D Voisin jossain vaiheessa laittaa tänne oman päivityksen tuosta vihkosesta ja mitä sekä siskoni ollaan sinne piirretty, mutta palatapaan asiaan.

Fire muistuttaa luonteltaan aikapaljon Nemoa, ilkeä, rietas ja vehtailee mielellään naisten sekä miesten kanssa, Firen mieltymykset vaihtuvat useammin kuin sukat jalasssa. (Joita Fire ei edes käytä noilla koivilla XDXDXD) Mian kanssa saatu lapsi Tifan oli lipsahdus joka pääsi Fireltä, Fire ei halunnut lasta ja ei välitä eikä pidä tyttärestään, varsinkaan kun Tifan on perinyt isänsä kipakan luonteen, mutta äitinsä lempeyden. Firen ulkonäkö vakioitui monien muodon muutosten jälkeen, minkä myös hänen veljensä koki. Muodonmuutosten vaihtelu johtui feenixin verestä, mikä yritti sopeutua risteytyneeseen vereen, heidän äidin vereen, joka oli lumilisko. Erikoinen ulkomuoto ei ollut koskaan Firelle ongelma, vaan hän nautti sen tuomasta huomiosta.

Tässä olisi kuvakollaasi Firen eri kasvu ja muodonmuutos vaiheistä, jossain vaiheessa Fire oli hetken aikaa nainen.

IMG_2372.jpg

Feeniksen jalat ovat aina olleet kuin lohikäärmeen jalat ja vasen käsi, myöhemmin Firen kämmenet muuttuivat lohikäärmeen kynsiksi ja Fire muokkasi niiden muodon mieleiseksi. Muodonmuutoksen vaihtelun aikana Firellä ei vaatteet pysyneet päällä, koska hän oli osittain sukupuoli neutraali, mikä vakioitui sitten mieheksi.

Firen voimat ovt korkea, Fire kykenee hallitsemaan toisten mieltä ja yleensä vakoilee veljensä mieltä ja hänen tekemisiään, jos L.Snow ei ole varuillaan ja pidä mieltänsä suljettuna veljeltään. Fire ei välitä säännöistä ja tekee mitä haluaa ja kelle haluaa, on itsekäs ja myös hiukan narsisti. Firen lempi puuhia onkin L.Snow kiusaaminen ja kiperiin tilanteisiin ajaminen. Fire nauttii toisten tunnontuskasta, varsinnkin jos sen aiheuttajana on hän itse, tykkää poltella kaikenlaista.