Seuraavaksi esittelyssä olisi loput Darkin sukuun kuuluvat, eli Daisucen sukulaiset. Daisucen kaksoissisko Dicaru, isosisko Walkyriena ja serkku Rain.


En ole ihan varma millainen se tämä Darkin suku on, suvusta ei ole ollut sen kummemmin puhetta henkilöiden taustoissa taikka tapahtumissa. Itse olen ajatellut sen suurehkoksi vampyyri suvuksi, aateliseksi. Mistä sitten yksi, korkeassa asemassa oleva vampyyri on pariutunut enkelin kanssa. Dicarun, Daisucen ja Walkyrienan isän nimi on Dominic, äidistä ei ole mitään tietoa. Rain on sitten Dominicin veljen tytär.


Dicaru on siskoni henkilö.

Dicaru on Darkin perheestä ainut, joka muistuttaa heidän äitiään ulkoisesti eniten. Dicarussa ei ole selviä vampyyrin piirteitä, sillä vampyyrin siipi puuttuu, mikä sitten ilmenee muilla sisaruksilla. Daisucelle Dicaru on hyvin tärkeä, sisarensa Walkyriena on jäänyt Daisucelle ulkopuoliseksi, sillä Dicaru ja Daisuce lähtivät sukunsa luota varhain pois. Daisuce ei halunut Dicarun muutavan Darknessin linnaan, se oli Daisucen mielestä liian pimeä paikka, valoisalle ja viattomalle sisarelleen. Daisuce menisi luultavasti tolaltaan jos Dicarun ja Darkin suhde paljastuisi. (Dark on siskon henkilö ja Darknessin poika, puhdasverinen vampyyri, esittely myöhemmin)

Dicaru.jpg


Walkyriena on T:n henkilö

Walkyrienalla siivet ovat samanlaiset kuin Daisucella, mistä näkee hänen puoliverisyyden ja on ulkonäöllisesti enemmän enkelimäinen. Daisuce on ainut joka oli selkeästi vampyyri ja muuttui lopulta puhdasveriseksi vampyyriksi. Walkyriena asuu sukunsa luona heidän kartanossaan, aatelinen. Luonne ei ole mikään leppoisa ja se oli luultavsti yksi syy miksi Daisuce ei halunnut jäädä sukunsa luokse.

Walkyriena.jpgRain on minun henkilöni

Rain on hyvin rietas ja hänellä on voimakkaat mielipieet. Rainilla on hiukan mielenterveydellisiä ongelmia, mikä nousee pintaan suuresta määrästä verestä. Rainilla on välillä vaikeuksia hillitä itseään ahneuksissaan ja verenjuonti himo yrittää vallata mielen, jolloin iho muuttuu harmaaksi. Tuntee kateutta ja vihaa Daisucea kohtaa ja haluaisi olla yhtä puhdasverinen vampyyri kuin hän. Aistii herkästi sukulaistensa tilan ja on rientänyt sitten Daisucen apuun juottamaan hänelle verta. Rain on tehnyt sen mielellään, vain nähdäkseen kuina se tekee pahaa Daisucelle. Inhoaa Dicarua ja Walkyrienaa yli kaiken, heidän enkelverensä takia.

Rain.jpg