Ajattelin nyt jotain keksiä tuohoin lupaamaani 100 julkaisun artikkeliin ja päädyin sitten että esittelen tuon Graff & Griff Fighters mallikuvakirjan ja mitä siihen olen piirtänyt.

IMG_2546.jpg

Graff & Griffn suomi julkaisuun kuuluu myös Mangas shojo mallikuvakirja, joka myös löytyy hyllystä. Julkaisia on Pen & Paper.

Graff & Griffiltä löytty myös useita muita mallikuvakirjoja joita on julkaistu ulkomailla, mutta Mangas shojo ja fighters löytty ainakin Adlibrisin nettikaupasta suomenkielisenä, omat opukset on ostettu joskus Tiimarista.

IMG_2548.jpg

Opus on sidottu ja siinä on isot kierre saranat, mikä hankalauttaa vasemmanpuoleiselle pohjalle piirtämmistä jos on oikea kätinen.... ja toisin päin.

Ulkonäkö opuksella on houkuttava ja paperin laatu on hyvä, väri tarttuu hyvin karkeaan pintaan. Kynän piirtojälki jää tosin herkästi näkyviin kumituksenkin jälkeen, joten piirtämisessä kannattaa olla harkittu, jos ei löydä sopivaa kynää. Saman aukeaman kuvien väliin suosittelen laittamaan joko leivinpaperin tai tavallisen paperin suojaamaan väritettyjä kuvia, sillä väri tarttuu vastakkkaiseen kuvaan ja varsinkin toiseelle puolelle piirtäessä edellisen kuvan värit painuvat kynän alla toiseen kuvaan.

IMG_2547.jpg

Opuksessa kerrotaan ensin itse opuksesta, seuraavilla sivuilla kerrotaan malleista, tekniikasta: tussit, puuvärit, guassiväreistä ja puvuista kuviin.

IMG_2549.jpg

Jokaiselle mallipohjalle on alkuun kolme/neljä erilaista kuvamallia, mitä niihin voisi piirtää. Tyhjiä mallipohjia kullekkin mallille on 5-9 kpl, keski määrä on 7 kpl. Eri pohjia on 10, joista naiskuvia on kaksi.

IMG_2550.jpg

Joten lähdetäänpä seuraavaksi esittelemään mitä olen saanut aikaiseksi kullekkin pohjalle :D Kaikkiin en ole piirtänyt, mutta monelle kyllä. Suurin osa kuvista liittyy henkilöiden maailman Korttitalon avajaisiin ja kunkin henkilön juhlavermeisiin, millaisina he menevät avajaisiin. Ensin rupesin piirtämään omia henkilöitä ja lopulta minun piti piirtää siskon ja T:n henkilöitä myös.

pohja2.jpg Tyhjä pohja on tämän näköinen.

Kuvat mitä piirsin tälle pohjalle ovat Samuel (siskon henkilö), Krisu (My) ja Fire (My)

Samuel.jpgKrisu.jpgFire%201.jpg  "Laitetaanpa hiukan lämpö näihin kemuihin" -Fire

pohja3.jpg  Eka naishahmo.

Seuraavaksi on ensimmäinen naiskuva, johon olen piirtänyt vain yhden kuvan, henkilöni Lydin ja siskokin on piirtänyt siihen omansa henkilön Digarun, joka on Daisucen kaksois-sisko.

Lydi.jpgIMG_2551.jpg

pohja4.jpg  Helpoin pohja

Tähän pohjaan olen piirtänyt paljon ja yhteen kuvaan on myös T piirtänyt, jäjlejää on enää yksi tyhjä pohja XD

Eka kuva on Nemo, jonka T on piirtänyt. Seuravat ovat Korttitalon avajais vermeissä olevat: minun henkilöni Kadaj, P.Nail ja Malik. Sitten on T:n henkilö Shinzui-Roku, joka on henkilöni Bluen isoveli ja viiminen on Karl joka on siskon henkilö.

IMG_2552.jpgKadaj.jpgP.Nail.jpgMalik.jpgShinzui-Roku.jpgKarl.jpg  Karlilla kasvaa ylimääräinen käsi O_o... eheh

pohja5.jpg  Vakavanaamojen pohja XD

Asento on helppo piirtää jämeriä miehiä :P Seuraavat kaksi ovat minun henkilöitä K, eli Kristian, Krisun isoveli ja Blue, kolmas on T:n henkilö Ray joka on One Piecen poliisipäälikkö (Malikin entinen rakastaja ;) )

K.jpgBlue.jpgRay.jpg

pohja.jpg  Hankala asento piirtää mitään, vaatii mielikuvitusta...

Tähän oli hankala piirtää ketään, mutta lopulta sain piirettyä siihen sopivat henkilöt kun yritin säästellä suositumpia pohjia :D  Eka kuva on ihan ensimmäinen minkä piirsin siihen ja mallina oli Fire. Sitten on siskon henkilö Joe, joka on Jokerin kaksoisveli. Sitten on minun henkilöni, DRV:n prinssi Rei.

Fire%202.jpgJoe.jpgRei.jpg

Seuraavalle naispohjalle ei ole laittaa tyhjää pohjaa esille, kun ne on loppunut, mutta siihen olen piirtänyt henkilöni Rain, joka on Daisucen serkku ja sitten on sisko piirtänyt Jokerin ja toinen kuva siskolla on kesken. Jokerin naama on hiukan sottaantunut Rain kuvasta joka on samalla aukeammalla, sen jälkeen laitoin leivinpaperin väliin suojaamaan kuvia.

Rain.jpgIMG_2553.jpg

pohja7.jpg  Mä kaaaaaaduuuunn!!!

Tähän pohjaan oli ihan hauska piirtää. T on myös piirtänyt henkilönsä joskus aikaa sitten tähän. Tuorein piirustus tähän opukseen on Little Snow, jonka innostuin piirtämään Veljekset tarinan julkaistaessani. Mutta ekana on T:n henkilö Jonian jonka hän on itse piirtänyt ja sitten on L.Poison, joka on P.Nailin lapsenlapsi ja sitten on Nemo (jolla kasvaa kolmas käsi XDXDXD) ja viimisenä Little Snow.

IMG_2554.jpgL.Poison.jpgNemo.jpgLittle%20Snow.jpg

pohja8.jpg

Sitten viimisenä käytetyssä kuvapohjassa on henkilöni Merlin, Picasso Magic Schoolin perustaja ja rehtori.

Merlin.jpg