Ajattelinpa esitellä myös Jokerin, joka on Jumikon ja Zonesin äiti.  Alkuun kerron Jokerista omalla mielipiteellä ja sitten Jumikon ja Zonesin esittelyyn otan haastateltavaksi Malikin ja Jokeri saattaa piipahtaa keskustelussa yös :D


Jokeri.jpg

Henkilötiedot näkyvätkin hyvin :D Jokeri on siskoni henkilö. Jokeri oli varkaana Malikin arkivihollinen, jota Malik yritti aina ottaa ahkerasti kiinni. Vaikka joskus Jokeri jäi kiinni Malikille, niin ei se kauaa pysynyt kun taas oli vapaalla jalalla. Jokerin saatuaa sydänkohtauksen keikallaan, josta Malik otti Jokerin kiinni ja kahlitsi erikoistyrmään. Jokeri makasi koomassa kahlittuna tyrmässää, missä ei ollut mitään heijastavaa, sillä Malik tiesi Jokerin käyttävän heijastuspintoja, mutta Jokeri teki uhkarohkean paon ja pakeni jättäen heikon kristallikehonsa valekuolemaan ja siirtyi peilimaailmaan Malikin silmän heijastuksen kautta. Sitä kautta Jokeri pakeni ja hankki uuden kehon ja vahvemman sydämen, esiintyen nykyään Victoria Himitsuna.

Malikille Jokerin kuolema oli kova paikka, vaikka Malik ei näyttänyt sitä muille, sillä Malik rakasti Jokeria erikoisella tavalla. Malik tunnisti Jokerin uudessa kehossa ja henkilöllisyydestä huolimatta. Silloin kaksoset sai alkunsa.


Zones.jpgJumiko.jpg

Zonesin teksti näkyy hyvin, mutta Jumikon tiedot taidan kirjoittaa tähän selvemmin.

Kristalliolento/salamanteri. Jumiko on luonteeltaan sinisilmäinen, fiksu, iloinen ja hiukan kömpelö. Jumikolla on kaksoispersoona, jolloin Jumiko voi yhtäkkiä muuttua rujommaksi ja riettaammaksi, mutta ei muista ja tiedosta toista persoonaansa herättyään uudelleen. Jumiko on Jonesin kaksois-sisar ja Malikin ja Jokerin tytär. Jumiko toimii hiukan salapoliisina, mutta on töissä poliisinerikoisyksikössä, Jumikolla on myös taipumusta pikku näpistelyyn. Jumikolla on myös ulkoinen kipupiste, josta Malik tietää ainoastaan.

Minä: Eli Jumiko ja Zones ovat sinun lapsiasi, mutta et kerro sitä kenellekkään. He eivät tosin ole vielä kerenneet esiintyä vihkokirjoittelussa. Kerro jotain Heidän taustastaan.

Malik: Niin, Jumiko ja Zones esiintyvät lähisukulaisinani klaanista, siksi Inaho sukunimi. Kumpikaan heistä ei tiedä että olen heidän isänsä. Se oli vaikea päätös, mutta näin turvaan heidän syntymä taustan... Sillä noh... onhan poliisipäällikön ja huippu varkaan suhde hiukan ristiriitainen selitettävä ja en halua sen tiedon leviävän, varsinkaan lehdistöön.

Minä: Mutta etkö pelkää että heidät tunnistetaan heidän kasvomerkkejensä perusteella, olevan jotain yhteyksiä Jokeriin?

Malik: Luotan siihen että Jokeri huuma on jo haihtunut kansan keskuudesta ja...

Jokeri: No mutta enhän minä ollut eka jolla ne merkit oli :3 Joella on syntymämerkkinä ne ja minulla McMalouna oli myös, ne ovat McMaloun tunnuksia jotka löytyvät myös Samuelilta ja Reetalta.

Malik: Mutta sinun tunnuksena punaiset salmiakit ovat opittu tuntemaan, lehdistä jaksoi jaella niitä. Ja sinä niissä korteissasi aina...

Jokeri: Noh... niinhän se on, ruutujokeri sopi imgooni täydellisesti ;)

Malik: Jumiko meikkaakin syntymämerkkinsä piiloon, en tiedä missä vaiheessa Hän sitä rupesi tekemään ja miksi, mutta pelkään Hänen vielä saavan menneisyytensä selville. Onhan Hän perinyt etsivän lahjat minulta :F

Jokeri: Harmi, mutta ei uutta. Reetta meikkaa sen myös, mutta töittensä takia, ethän kiusaa sitä liikaa siellä? Olen huomannut Hänen oppineen peilien käytön, muistahan seurata sitä myös Jumikon kohdalla. Zones liikkuu vähän liian lähellä minua, mutta olen alkanu kehitellä jo suunitelmaa, jos ne pääsevät sinun silmän alta karkaamaan :)

Malik: Saatan ehkä joku päivä kertoa Heidän vanhemmistaan, en voi salata sitä itseni takia Heiltä... Mutta silloin kun hetki on oikea.

Minä: Minun piti kysellä... eikä teidän keskustella, menkää muualle jupisemaan vanhoja suolojanne.