Ajattelin nyt esitellä tämän Inaho suvun kokonaan, kun suurinosa omista Inahoista onkin jo esitelty. Pitää selata vielä T:n henkilöt jotka kuuluu Inaho sukuun :D Siskolla ei tainut olla Inaho klaanilaisia...


Hattoru on Malikin pikkuveli ja kokenut kovia nuorena. Kirotun vampyyrin purema, kovia muodonmuutoksia ja palautuminen entiseen. Ikä tosin Hattorulla on 26, vaikka tuossa kuvassa lukeekin 22.Hattoru.jpg

Hiukset on sinivalkoiset, mitkä on perinyt äidiltään ja vihreävalkoinen irokeesi pitkällä niskaletillä. Hattorulla ei ole klaaninsa tunnuspantaa, sillä ei halua kuulua siihen, johtuen nuoruuden kaunoista isäänsä ja veljeäänsä kohtaan. Kaunat hävinneet, mutta ei ole palannut klaaniin. Hattorulla on ollut Kurasa klaanissa koulutuksessa, mikä johti sitten palkkiometsästäjä uralle, tätä salaisuutta Hattoru ei halua kertoa kenellekkään, ei edes perheellensä.

Hattorun salamanterimuodolta muuttuu toinen siipi, mikä katkesi Kurasa klaanissa ollessaan, kovakouraisen koulutuksen rangaistuksena. Hattoru ei ollut kovin tervetullut Kurasa klaaniin valkoisen värinsä takia, mutta Kurasa klaani sai poistettua Hattorun vampyyriveren. Kurasa klaanin pää piti mielytävänä ajatuksena pitää Inaho klaanin johtosukuun kuuluvan pojan itsellään ja käyttää Hattorua jotenkin hyödyksi Inahoja vastaan, mutta Hattoru lähti klaanista saatuaan tarpeekseen oppeja.

Hattoru oli aikaisemmin tämän näköinen. Hiusväri oli syntyessään tälläinen, mikä muuttui palauduttuaan. Iho oli vaalea vampyyrin iho ja Hattoru muistutti muutenkin ulkoisesti täysin vampyyria. Hattorun luonne oli hiljainen, sisäinpäinkääntynyt, katkera, ärtynyt ja muuten angstinen. Hattorua en käyttänyt pitkään henkilönäni ja pitkään se oli poissa käytöstäkin, mutta nyt ajattelin ottaa sen takaisin muuttuneena.

IMG_2258.jpg

Hattorun salamanterimuoto katosi ja tilalle tuli jättikokoinen lepakkohirviö.

IMG_2259.jpg