Seuraavaksi esittelen Feenixen/Phoenix, kaksi eri nimitystä siksi, riippuen kumpaa sukupuolta on tällä hetkellä, Feenix on naispuolinen :3 Jumikon ja Jonezin esittely tulee sitten illalla, kun esittelyn keskusteluun liittyy heidän äiti Jokeri, joka on siskoni henkilö ja sisko tarvii olla mukana :D

Feenixen esittelen myös siksi sillä ajattelin julkaista minun ja T:n yhdessä kirjoittaman tarina, Nemonsta ja Phoenixista.


Phoenix.jpg

Teksti näkyy kohtalaisesti, joten kirjoitan esittelytekstin paranneltuna tähän.

Phoenixin keksin henkilökseni siksi, jotta minullakin olisi jokin jumalolento 13 planeetalla. Miehenä nimi on Phoenix ja miehenä tämän henkilön keksin. Eli Phoenix on feenikslintu ja asuu Maailman eteisessä ja kuuluu 13 planeetalla jumalolentoihin, eli ei ole täysiverinen jumala taruolentojen maailmassa :D esim. Nemo ja Demoni ovat jumalia.

Henkilötiedot ovat sen verran jo muuttuneet että Feenix on syntynyt uudelleen 13 planeetan universumiin ja naisena. Aikaisemmin Feeniks oli miehenä ja Hänellä oli ristiriitainen suhde Nemon kanssa, josta minun ja T:n tarina kertoo. Feenix on voimakas luonteinen, ovela, oikeudenmukainen ja rakastaa dramatiikkaa, joten on hiukan koppava, Little Snown, Firen ja Mian isä. Veljesten äiti oli lumilisko ja Phoenix esiintyi tuliliskona ja sai veljekset lumiliskonaaraan kanssa, Phoenix loi myöhemmin omasta varjostaan Mian, feenixen varjo. Mialla on kummankin veljeksen kanssa lapsia, poika Sakito, L.Snow kanssa ja tytär Tifan, Firen kanssa.

Feenixen voimat ovat suuret, mutta niiden käyttö kuluttaa Feenixen elämää, sen hetkisessä ulottuvuudessa. Feenix kykeni voimmillaan pistämään kampoihin Nemolle, ollessaan miehenä 13 planeetalla, mutta se koitui Phoenixin kohtaloksi. Feenix on ainut joka pystyy kulkemaan universumista toiseen ja Hän asuu siksi Maailman eteinen nimisessä suuressa maagisessa aika solmussa, jonne Feenix ja Hänen verta ja liha olevat jälkeläiset kykenevät menemään omin avuin. Maailman eteinen on suuri sali, jossa on Feenixen valtaistuin ja kuninkaallinen linnun orsi, salista lähtee suuri käytävä joka on täynnä ovia, eri ulottuvuksiin, minne Feenix menee tietyssä kiertokulussa. Feenix myös kuolee salissa ja syntyy uudelleen sitten tietyn oven taakse. Ainut joka kykenee tulemaan Maailman eteiseen on itse avaruus, Cosmos. Cosmos on siskoni naispuolinen henkilö, esittely yöhemmin siitä :D

Feenixen hallussa on myös Elämän kello, kello joka näyttää jopa kiven elämän ajan, alun ja lopun. Kellon Feenix on antanut lapsenlapselleen Tifanille, jonka Feenix näkee viisaana ja tasapainoisena kellon kantajana, omien lapsiensa sijasta.