Joo.. tästä esittelystä saattaa tulla pitkä sillä Malikista on kerrottavaa :D Malik on myös yksi suosikki hahmoistani ja henkilöiden ikähaarukassa Hän on myös vanhin, kertaakaan uudelleen syntymättä.


Malikin olen kesinyt Naruto sarjasta, Kakashi Hatakesta, sillä halusin tehdä henkilön joka olisi kuin Hatake <3 (ihana Hatake <3<3) Malik on toisena keksitty henkilö Mazurkan jälkeen ja Naruto sarja ilmestyi silloin kauppoihin. Jotta en syyllistyisi suoraan kopioimiseen, josta en muutenkaan tykkää niin kehitin Malikista erilaisen käyttäen Hatake hahmossa käytettyjä ideoita apunani :D Ajan mittaan Malik kehitty sitten parempaan suuntaan jotta saisian nuo sarja viitteet hahmoista pois. Niin kuin aikasemmassa portauksessa otsikolla Mistä henkilöt ovat lähtöisin? kerroin hiukan Malikista ja sen piirtämisestä, tämä eka kuva on täysin itse piirtämä ja nyky kuva Malikista ja muita kuvia mitä laitan on käytetty Hataken fanartteja kuvapohjana :¤

IMG_2155.jpg  pannassa lukee old man

Malik Inaho, kuuluu vanhaan salamanteri klaaniin ja on pääsukuun kuuluva. Ikää 34 vuotta tällä hetkellä, mutta oikea ikä huitelee 1000 vuoden kieppeillä. Malikin pitkä ikä juontuu siihen ettei Malik ole kuollut kertaakaan, ei vaikka 13 planeetan jumalan poika Nemo on tuhonnut universumin pari kertaa, luoden sen uudelleen. Malik on oppinut torjumaan Nemon voimien vaikutuksen itseensä, vain suojellakseen lähimmäisiään Nemon mielen oikkujen takia. Malik ei ole koskaan pitänyt Nemosta vaikka Nemo on ollut Malikin ottotyttären Mazurkan puolisona useampaan kertaan. Niinkuin huomata saattoi, Malik on lajiltaan salamanteri, timantti salamanteri. Malikin vanhemmat ovat Hook Inaho ja Celest, Maikilla on myös pikkuveli Hattoru. Malikin muita perheen jäseniä on Hookin sisko Mill ja äiti Rose. Hattoru, Hook, Mill ja Rose ovat minun henkilöitäni ja Celest T:n henkilö. Lapset jotka ovat elossa ja henkilö käytössä: Karin Inaho (T), Shin Inaho (T), Vincent Inaho (T), Zones (T) ja Jumiko(My).

IMG_2157.jpg  Harjas on hiukan nuhjuinen ja parta alkanut kasvaa korkean iän takia.

Malik on luonteeltaan viisas, huumorintajuinen, lempeä, leikkisä, rento, mutta myös hyvin määrätietoinen, jämäkkä ja ankaruuttakin löytyy. Malikille perhe ja läheiset ovat hyvin tärkeitä, joita Hän myös suojelee hanakasti, keinoja kaihtamatta. Malik hallitsee ninja taidot ja suikenin, eli humalataistelun mikä tulee klaanin taitona ja on erittäin näppärä käsistään ja tietää hyvin paljon tekniikasta ja erilaisista laitteista ja koneista. Lisäksi Malik on henkilö kaartista ainut Bi seksuaali, Hälle kelpaa mies kuin nainenkin ja omaa pikkutuhmia piirteitä := hihi..

Malikilta puuttuu vasen korva kokonaan mikä ilmeni Hänen Alku taipale tarinassa ja vasen silmä sokeutunut iän myötä. Puuttuvan korvan kuulosta on tullut hyvin herkkä ja siksi Malik myös pitää pantaansa vaurioituneen silmänsä ja korvansa päällä mikä suodattaa läheltä tulevat äänet vaimeaksi. Malik otsapannassa oli ennen Hänen klaaninsa tunnus, minkä Malik kummiskin vaihtoi jossain vaiheessa hauskemmaksi Old Maniksi, kun sellainen vanha pieru kun jo on XD Malikist tuli Dragonville poliisipäälikkö ja kehitti niihin erikoisyksikön, joka suorittaa vaativimpia ja vaarallisimpia tehtäviä, mihin tavalliset rivipoliisit eivät kykene, eikä Kuningas kaartikaan. Lapis on yksi joka kuuluu Malikin perustamaan erikoispoliisiin.

Tämä kuva oli aikaisempi Malikin kuva ja piirretty Hataken fanarttia pohjana käyttäen.

IMG_2156.jpg

Tämä kuva on piirretty henkilöiden maailmassa tapahtuvaan Korttitalo kasinon avajaisiin, juhla puvuksi. Tämä on piiretty selaseen vihkoon kuin Fighters, siinä on useampia erilaisia taistelijoiden kuvapohjia joihin voi itse piirtää, tei niihin useamman Korttitalon avajaisiin lähtevän minun, siskon ja ystävän henkilön kuvan juhla vermeissä :D Naisia on siihen hankala piirtää kun ne oli liian vauhdikkaita pohjia. Nämä Graff&Griff kirjat ovat kivoja ja niitä on meillä useampia.

Malik.jpgIMG_2158.jpg

Klaanin tunnus pannassa on tälläinen iso iIMG_2159.jpg