Ajattelin esitellä kaksi Inahoa kerralla, pojan ja äidin :D sekä Rosen reinkarnaation :¤


Hook.jpg

Hook on tällä hetkellä Inaho klaanin pää, isänsä kuoltua ja muistinsa palauduttua lähes kokonaan. Hook oli jonkun aikaa poissa henkilökäytöstä, sillä sen käyttö ei luonnistunut, mutta päätin sen silti palauttaa. Hook on saanut kunain ohimoonsa joka upposi kalloon asti poikittain, vahingoittaen aivoja lievästi, minkä takia Hook koki muistin menetyksen. Hookin muisti palautui kun Hän näki vaimmonsa Celestin, mutta kärsii aina ajottaisista muisti katkoksista ja menneisyys on hämärän peitossa. Perheensä Hook muistaa hyvin. Hook oli aikaisemmin hyvin viinaan menevä, mutta klaaninsa pääksi siirryttyä viinan juonti jäi lähes kokonaan pois. (pitää piirtä Hook joskus uudelleen, en ole enää tyytyväinen tuohon kuvaan..) Vaikka Hook ei ole enää Celestin kanssa yhdessä, rakastaa Hook silti Häntä hyvin paljon ja ei halua uutta naista rinnalleen. Malikilla on sisko Mill, joka asuu klaanilla ja on hyvin kilpailuhekinen. Toimii veljensä henkivartiana.


Rosen perhetiedoista puuttuu Mill, Rosarina ei ole kirjaimellisesti Rosen tytär, vaan Hänen reinkarnaationsa kun Rose kuoli vanhuuteen, sillä poistin sen henkilöistä, mutta Rose kun on niin mielenkiintoinen henkilö ja kaivattu, niin palautin sen uudelleensyntyneenä. Rosen tyttönimi ennen Inahoa oli Hiroko, Rose Hiroko. Madame nimitys tuli Rosen siirryttyä johtamaan ilotaloa, jonka Hän muutti Rose`s Paradiseksi. Rose rakastaa ruusuja, mutta suosikkikukka on vaaleanpunainen neilikka, mikä onkin ilotalon tunuskukka.

Rose.jpg

Madame Rose on maineikkaan ilotalon johtajatar alamaailmassa. Rose on hyvin muodokas, varsinkin rintavarustukseltaan, mikä tekee Hänestä halutuimman naisen alamaailmassa, mutta Rosen palvelukset ovat hyvin kalliit, mikä pitää kuolaajat poissa. Rose pitää ikäänsä nuorena, todellisuudessa Hänen ikä huitelee jossain 50v. Rose on hyvin tiukka periaatteistaan ja Hänellä on myös suuri vaikutusvalta alamaailmassa ja jos joku ryppyilee Hänelle, ryppyiliä saa tuntea sen nahassaan kalliisti, jopa hengellään.

Naimisiin mentyään Rose asui pitkään Inaho klaanilla, mutta palasi takaisin äitinsä työpaikkaan ja osti sen äitinsä kuoltua miehen pieksettyä Hänet. Rose käytti klaanissa saatua vaikutusvaltaansa surmaamalla edellisen johtajattaren salaa, Rosella oli myös kaunoja vanhaa johtajatarta vastaan, joka kohteli alaisiaan huonosti ja Häntä myös nuorena.(Rosen nuoruudesta tulen kirjoittamaan tarinan.) Ilotalo missä Rose kasvoi, oli vain naisjohtajia ja se periytyi sukupolvelta toiselle, mutta Rose rikkoi sen ketjun.

Rose ei käytä Inaho nimeä, koska ei ole tuntenut koskaan kuuluvansa siihen perheeseen ja pelkästään Hänen oma nimensä Madame Rose herättää tarpeeksi pelkoa vastustajissaan. Rose osaa pitää Nemon aisoissa ja on saanut Hänen kanssaan pojan Thomaksen, mikä oli kuin lipsahdus Rosen vakaumukselle edesmenneen miehen uskollisuudelle. Rose ei myöskään halua uutta miestä, eikä tee ilotytön töitä, vaikka hoitaakin varakkaita asiakkaitaan kosketushypnoosilla. Useinmiten varakkaat asiakkaat, esim mafian pomot tulevatkin rentoutumaan Rosen luokse kosketushypnoosin takia. Rose on saavuttanut korkean asemansa myös suuren luottamuksen perusteellakin.


Roserina.jpg

Rosarina sai äitinsä sukunimen, muututtuaan Rosen tyttäreksi, Rosen synnyttyä uudelleen. Rosarina työskentelee äitinsä ilotalolla, mutta ei saa maata miesten kanssa. Rosarina toimii seuraneitinä ja Hänellä on myös oma tanssinumero.  Rosarinan ulkonäkö on Rosen lapsuudesta, mikä tekee Hänestä myös hyvin halutun seuralaisen. Rosarinan salamanteri muodolta puuttuu siivet, mikä johtuu reinkarnaationsta, mutta Rosarinan jalat ovat sitten hyvin voimakkaat.