Carlisle ja Ailice ovat sisaruksia, Carlisle vanhempi. Heidän henkilötiedot taitaakin näkyä kuvasta ihan hyvin joten niitä en kirjoita uudelleen, mutta tausta tietoja kyllä.

Carlislessa oli aikasemmin puoliso Esme (T:n henkilönä) jota käytti myös mielipuolisissa kokeissaan, mutta Esme pääsi pakenemaan. Toisin kuin sisarensa, jonka ulkomuotoa Carlisle muutti rajusti. Carlisle käyttää Alicea työkaluna, joka käy nappaamassa ihmisiä ja eläimiä Hänen kokeisiinsa. Carlisle oli nuorempana menestyvä tohtori, mutta kiinostus rajuihin ihmiskokeihin eväsi Hänen lääkärin toimilupansa ja Carlisle rakensi sukunsa suureen kartanoon oman tutkimus labran, joka on suljettujen ja tarkoin vartioitujen seinien sisällä piilossa muilta. Carlisle voi vaikuttaa tyyniltä ja hyvin viisaalta miehltä, mutta kuin kolikon kääntö puoli, Carlisle voi muuttua silmänräpäyksessä hulluksi tiedemieheksi. Carlislen eläin muoto on ihmissusimainen tulidemoni.

Carlisle.jpg

Alice oli aikaisemmin hyvin iloinen ja pirteä. Kömpelyytensä takia Alice sai nuorena niskaansa veljensä kokeessa käyttämiä aineita, kuljettaessaan niitä ja Alicen keho lakkasi kasvamasta ja Alice jäi 17 vuotiaan kehoon pitkäksi aikaa, kunnes Carlisle muokkasi Alicea. Alice on ainut suvussaan jolla oli siivet ja Alicen demonimuoto heräsi hitaasti, mikä on tulidemoni koira. Alice toivoo että joku saisi veljensä kiinni ja lopetettua Hänen kokeensa tai pelastettua Hänet, tai edes tapettua kun Hän on saalistamassa koehenkilöitä veljelleen. Alice henkilöön sain idean yhdestä pokkarista, en muista millään mikä pokkari se oli, mutta siinä nuo kädet oli niin hienot että halusin käyttää niitä omissa henkilöissäni.

Alice.jpg