Mazurka lepäsi seuraavan päivän ja Mondrakin pysyi piilopaikassa ja keräsi voimiaan seuraavan yön koitokseen. Yön saapuessa Mazurka oli jo kauan aikaa ollut valmiina, pääsy kunnon taisteluun ei antanut nukkua ja Mazurka oli harjoitellut puolet päivästä. Mondra ja Mazurka suuntasivat Nemon piilopaikalle ja Mazurka tarkisti Heidän tilanteensa varjon kautta. Mondra painoi korvanappiaan.

- Älä intoile sitten liikaa, on edettävä suunnitelman mukaan. Ilman minua et mene sisään.

Mondra sanoi jämäkästi, sillä Mondra tiesi Mazurkan äkkipikaisuuden ja hiukan hullun innon taitelemiseen.

- Kyllä äiti.

Mazurka sanoi sarkastisesti ja painoi kädet seinä vasten ja tarkasti tilanteen, samassa Mazurka katsoi Mondraan päin ja huusi.

- Varo Mondra!! He ovat väijytyksessä!!

Mazurka huusi ja sulautui varjoihin luoti sateen iskeytyessä seinään. Mondra yllättyi ja suojautui.

- Miten He pääsivät meidän jäljille.

Mondra huusi Mazurkalle ja väisti luoti sateen mikä tuli jostain pimennosta. Mondra haki uuden hyökkäys aseman ja haki vihollista katseellaan. Mazurka tuli Mondran luokse ja He olivat selät vastakkain.

- Meidät yllätettiin ihan kunnolla.

Mondra sanoi ja samassa Mondra tunsi kuinka kaksi varjopiikkiä iskeytyi rintaan. Mazurka tuhosi varjopiikit ja vei Mondran kauemmaksi metsän reunalle. Mazurka katsoi velttoutunutta Mondran ruumista ja laski Hänet varovasti maahan.

- Olit varomaton… Mutta oletpa nyt vihdoin vapaa.

Mazurka sanoi ja väisti uuden luoti sateen, mikä ajoi Mazurkan takaisin hallien suuntaan.

- Olet aika vikkelä kintuistasi. Harmi vain että pääsin helposti jäljillenne. Kamerasi olivat kyllä taitavasti piilotettu ja laadukkaita, sekä varjojälkesi vaikeasti löydettävissä, mutta se ei estänyt meitä. Olet Zackin palkkasotureita ja Hän havittelee päätäni, sen tiedän ja siksi olen varuillani.

Nemo sanoi ja latasi aseensa, Mazurka huomasi niiden olevan nanoluoteja.

- Hmmm, pelaatte siis kovilla, meinaatteko tappaa minut heti vai Haluatteko leikkiä kidutus leikkejä?

Mazurka sanoi ivallisesti hymyillen, Nemo naurahti.

- Harmi kun ystäväsi kuoli noin helposti, mutta sinut on tarkoitus ottaa elävänä tai puoli kuolleena, sillä ei ole väliä sillä sinussa on kyborgi osia ja niistä voimme kerätä tarvitsemamme tiedot.

Nemo sanoi ja tähtäsi Mazurkaan, Mazurka virnisti ja Heidän ympärille alkoi kertyä sankaa musta usva.

- Niin, jos saatte minut ensin kiinni…

Mazurka sanoi ja usva nousi korkealle peittäen näkyvyyden.

- Ennen kuin minä saan teidät!

Mazurka sanoi nauraen ja sulautui usvaan, Nemo hävitti usvan raivoissaan ja huusi komennot ja joukot lähtivät Mazurkan perään. Mazurka otti etäisyyttä ja tuli esille varjoista, sillä varjopeto oli tullut Hänen kannoillaan ja hyökkäsi. Mazurka muuntautui varjopedoksi ja iski yhdellä puraisulla toisen varjopedon maahan.

- Sinttien on turha hyökätä kimppuuni, vaikka varjo voimani ovat kahlittu et voi päihittää minua voimillasi!

Mazurka karjaisi ja muuttui takaisin ihmiseksi väistäen siten nanoluodit, Mazurka otti taas etäisyyttä ja mietti uutta suunnitelmaa. Varjopeto jäi maahan makaamaan ja puuskutti kaulassa olevan suuren haavan takia, Nemo tuli varjopedon luokse.

- Kyllä… Hän on kuningatar…

Varjopeto sanoi, Nemo hymyili voiton riemuisesti, suunnitelmat menivät Hänen edukseen. Nemo käski varjopedon parantaa itsensä mahdollisen nopeasti ja tulevan perässä, Häntä ehkä tarvittiin vielä.

Mazurka taisteli terä asein toisen Nemon miehen kanssa Dragonvillen kaupungin katoilla ja ottelu oli aika tasaväkinen.

- Pakko myöntää että olette taitavaa sakkia.

Mazurka sanoi ja iski pitkäteräisellä tikarilla miestä kylkeen ja iski sen sitten Hänen reiteensä, mies parahti ja vajosi katolle polvilleen, mutta Mazurkalle ei annettu hetkeäkään lepoa, sillä uusi vastustaja tuli saman tien kehiin. Uusi vastustaja tuli Mazurkan kimppuun usvasutena ja Mazurka muuntautui salamanteriksi ja hyökkäsi roimalla ylivoimalla usvasuden kimppuun iskien usvasuden heikkoon kohtaan.

- Turhaa pelleilyä!! Antakaa kunnon vastus!! Teistä ei ole mihinkään!

Mazurka karjui ja Nemo tuli Mazurkan luokse ja tähtäsi aseellaan ja ampui. Nanoluodit viuhuivat aivan Mazurkan pään vierestä ja Mazurka katsoi Nemoa tuimasti.

- Sinullahan on tarkka sihti.

Mazurka sanoi ja muuttui ihmiseksi ja tuli Nemon luokse hyökäten.

- Toivon sinusta hiukan vastusta minulle, kohteeni!

Mazurka sanoi hymyillen ja katsoi Nemoa silmiin. Nemo hymyili myös ja puolustautui Mazurkan hyökkäykseltä. Taistelu oli raju ja vauhdikas, Nemo oli voimakas ja Mazurka alkoi jäädä jälkeen ja Mazurka päätti perääntyä hiukan, jotta saisi asemaansa paremmaksi. Perääntyminen oli kohtalokasta, sillä vammoistaan toipunut varjopeto yllätti Mazurkan varjoista ja Mazurka kääntyi puolustamaan varjopedon hyökkäyksen ja samassa Nemo ampui nanoluodin Mazurkan niskaan. Mazurka kaatui iskusta maahan pidellen niskaansa.

<- Se osui lataus anturiin…>

Mazurka ajatteli maaten maassa tajun pikkuhiljaa kadoten, Mazurka irrotti nanoluodin niskastaan ennen kuin se lähti liukenemaan elimistöön, se oli kivuliasta ja Mazurka parahti. Nemo asteli rennosti Mazurkan luokse ja katsoi Mazurkaa kun Hän nousi vaivoin maasta ylös suojaten niskaansa.

- Kappas, sinulla on jotain niskassasi kun luoti ei tappanut sinua heti, mielenkiintoista.

Nemo sanoi ja tarttui Mazurkaa rinnuksista kiinni ja nosti Mazurkan silmiensä tasalle.

- Mutta nyt sinulle koittaa pikku unet.

Nemo sanoi hymyillen ja tainnutti Mazurkan.