Elikkä Mazurka on minun ensimmäinen henkilöni ja myös tärkein. Henkilötiedot taitavatkin näkyä, joten en kirjoita niitä tähän uudelleen, sillä Mazurkasta tulee paljon muuta tietoa tähän.

Mazurka.jpg

Mazurkan salamanteri muodossa on hiukan varjopeto muodosta tulevaa mustaa väritystä. Mazurkalla on vielä erikoista kaksi siipiparia, höyhensiivet eivät mene piiloon ja näkyvät ihmishahmossa.

IMG_2005.jpg

Mazurkan ekaa kuvaa en löytänyt... mutta Mazurka oli alkujaan ruskeahiuksinen, josta sitten muutin Hänet violettitukkaiseksi ja otsakutrit oli siiniset. Mazurkan kuvan piirsin yleensä Yu-Gi-Oh:n kuvia käyttäen, sillä tykkäsin siitä sarjasta sillon paljon. Mazurkasta piirrettyjä kuvia on lukuisia, myös valmiisiin kuvapohjaan väritettynä, koirina, lohikäärmeinä, hevosina jne jne...

Mazurkan isä Richrad Kent on salamanteri ja oli Usvaluman johtaja, jonka johtoon Mazurka siirtyi. Äiti oli taas Maria Shadow ja varjopeto kuningatar, jolta sai varjopeto muodon ja Mazurkasta tuli sitten seuraava varjopeto kuningarat.

Mazurkalla on yksi isoveli Zamen ja kaksois-sisko Zema, muuten Mazurkalla on muutama pikkusisar. Mazurkalla on myös siskopuoli Naruto. Mazurkalla itsellään on lukuisia lapsia, sillä Mazurka on miehiin menevä, mutta ei pettävä, mitä Hän vihaa suuresti. Mazurkan pisin parisuhde kumppani on ollut Nemo Evans, jumalan poika. Heidän suhde on ollut on/off suhde, suurineen riitoineen ja iloineen. Nykyään Mazurka ei tunne Nemoa uudelleensyntyneenä. Lukuinen lapsi määrä on seuraus varjopedon lisääntymis halusta ja Mazurka tuli herkästi sitten raskaaksi, sukutaulussa näätte sitten mitenkä suuri on Kent suku XDXD

Mazurkalla on myös vasemmassa silmssä Kuoleman silmä, mikä antaa kuoleille elämän epäkuolleina ja joka silmään katsoo, kuolee. On olemassa Elämän silmä, mikä herättää Kuoleman silmällä kuolleet ja palauttaa elävätkuolleet haudanlepoon. Sillä jos joku kuolee Kuoleman silmän katseeseen, ei kykene syntymään koskaan uudelleen, ilman Elämän silmää. Kuoleman silmä ei ole vielä tullut esiin uudessa elämässä.

Mazurkalla on myös mystinen, tervainen musta aukko siipien välissä, josta Mazurka voi ottaaa esiin kuusi robotti lonkeroa ja käyttää nitä kuin käsiään. Lonkerot voivat yltää neljään metriin. Kaikissa on kolmen sormen pihdit ja kaksi niistä on leikkaavalla laaserilla, kaksi joista tulee vielä 2m pitkä piiska käyrällä terällä ja kaksi joissa on ammuttava piikki, piikin kärjestä tulee osuessan koukku, joka vaikeuttaa piikin irrottamist, piikit uusiutuvat pihteihin. Aukko ei ole jatkuvasti esillä ja Mazurka voi "avata" tervaisen portin halutessaan, aukaiseminen on hyvin kivuliasta.

IMG_2004.jpg

Mazurkasta on tullut joskus piirettyä tälläinenkin kuva, jolloin keksin nuo lonkerot Hänen selkään. Siinä näkyy myös tuo Yu-Gi-Oh:sta otettu hiusmalli :D Mazurkan ympärillä on musta liekki, mikä tuli varjopeto muodosta. Tässä kuvassa näkyy vasen silmä peitettynä mustalla metallilla Kuoleman silmän takia. Mazurka pystyi näkemään lapun läpi, mutta Kuoleman silmän vaikutus ei tullut läpi. Tämä oli Kuningatar varjo muoto, ihmisenä.

IMG_2003.jpg

Tämmönenkin oli yksi kuva :3

IMG_2002.jpg

Mazurkan vakio asu oli aina rautainen korsetti, farkkut tai mustat housit ja hihaton pitkä nahkatakki. Mazurka polttaa myös tupakkaa ja menee herkästi viinasten puoleen. Tämä asukokonaisuus jäi joskus pois, mutta otin sen takaisin kun "palautn" Mazurkan entisen näköiseksi.

Mazurka on ollut välillä tämän näköinen. Varsinkin kun syntyi uudelleen, mutta hiukan muistojen palauduttua hakeutui taas vanhoihin asuihin huomaamatta.

IMG_2001.jpg

Mazurka on hyvin älykäs tietotekniikassa ja robottien rakentamisessa, kuin otto isänsä Malik Inaho, jolta sai kaiken opin. Mazurkalla oli nuoruudessa kookas kissaeläin lemmikkinä, nimeltään Maxwell. Maxwellin kuoltua Mazurka rakensi sille tekoäly kehon, johon liitti Maxwellin katoavan sielun, Maxwell on nykyään huippuälykäs ja kehittynyt tekoäly ja on Mazurkan kartanon ja Usvalauman vartia. Maxwell on inhimillistynyt ja tehnyt itselleen ihmiskehon. Yksi Maxwellin varatekoäly oli karannut ja liittynyt Lapiksen sieluun, mistä kerroin esitellessäni Lapiksen.

Mazurkan kehoa on myös korjailtu erilaisin kyborkisin osin, vaurioituneiden tilalla. Vasenkäsi ja oikea jalka ovat kyborgia. Luusto on terästetty ja Mazurkassa kulkee lukuisia erilaisia piirejä, sekä niskassa on lataus piikki, minkä kautta elohopean aiheittamat vahingot pystyy korjaamaan.

Mazurkalle perhe ja lapset ovat hyvin tärkeitä ja puolustaa niitä ärhäkkäästi. Vaikka jokunen lapsi on raiskauksen tulosta, niin Mazurka ei kykene hylkäämään niitä. Rakkaus ja miehet on Mazurkan heikkous ja siinä hyvin vietävissä. Mazurka on myös luonteeltaan hyvin äkkipikainen ja ei ajattele asioita aina loppuun asti.