Seuraavat kolme eläintä on siskoni keksimiä eläimiä Planeetta 13:sta. Joista Tuulispää ja Metsä sielu ovat taika eläimiä. Näitten jälkeen tulee vielä muutama eläin, niin eiköhän siinä sitten ollut tämän mantereen keksityt elukat :D Lisää elukoita sitten henkilöiden esittelyissä sitten.


Piiskaaja

Piiskaajat ovat suuria, pitkäjalkaisia eläimiä, joilla on yksi ylimääräinen nivel etujaloissa. Uroksen säkäkorkeus on 3m ja naarras on pienenmpi, 2 -2.50m. Pitkien jalkojensa takia, Piiskaajat ovat Planeetta 13:sta nopeimpia, juoksevia eläimiä. Harjas ja häntä koostuvat pelkästä vedestä ja muista ravinteista, mitä pitempi häntä on, sitä pitempään Piiskaaja pärjää juomatta. Piiskaajan sarvi voi kasvaa jopa 2m seipääksi, joka pystyy jakautumaan kahtia.

Piiskaajat ovat lihansyöjiä, hevosmaisesta ulkomuodosta huolimatta. Piiskajan nimi tulee sille sen pitkistä, ohuista, lonkeromaisista ulokkeista, joita se käyttää saalistamisessa. Piiska voi venyä pisimmillään yli viiteen metriin. Sään kohdalla on suurempi röykkiö piiskoja ja kummaltakin lautaselta, hännän tyvestä lähtee piiskat. Piiskaajat ovat agressiivisia saalistajia, sillä ne yleensä piikavat saalinsa hengiltä tai riepottelevat. Myös sarvi ja voimakkaat jalat ovat tappavia.

Piiskaajat ovat yksin eläjiä ja munivat 1-2 munaa. Piiskaajan on mahdollista kesytää, jos saa vietyä kuoriutumattoman munan emolta ja kasvattamaan sen ihmisen läheisyydessä.

IMG_1938.jpg

Tuulispää

Tuulispää on taika olento, myös henkiolentona tunnettu. Tuulispäät tarvitsevat ravinnokseen vain vettä, mutta voivat laiduntaa ruohoa ja syövät joitakin marjoja.

Tuulispäät ovat laumaeläimiä ja vaeltavat paikasta toiseen, luonteltaan lauhkeita. Välttävät taippeluita ja pakenevat mieluiten paikalta, mutta hyökkäävät tarpeen vaatiessa, puolustaakseen ahdinkoon jäädessää itseään ja poikasiaan.

Etujalat ovat tassut, joissa on pitkät terävät kynnet ja takajaloissa on kaviot.  Uros on korkeudeltaan 175cm ja naaras 150cm, lisääntyvät vain joka 5 vuosi ja saavat 1-3 pentua. Tuulispäät voivat risteytyä lajisukulaisensa, Metsä sielun kanssa ja saamaan eläviä pentuja. Valkoiset merkin kehossa ovat sielukiveä.

Tuulispäät ovat harvinaisia olentoja, joista joillekin voi muodostua ihmis-sieluisuutta, ajatuksen tasolla. Tappeluun joutuessa, Tuulispäät ovat taitavia ja niiden erikois yhökkäys on Sielu tuuli. Sielu tuuli iskullaan ne menevät vastustajan kehon läpi, kuin voimakas tuuli ja vahingoittavat vastustajan sielua. Vastustaja joko kuolee tai voi puolustautua ainoastaan monietallilla, minkä läpi Tuulispää ei voi mennä. (monimetallista kerron myöhemmin)

IMG_1951.jpg

Metsä sielu

Metsä tuulet ovat Tuulispään kanssa samankaltaisia taika olentoja.

Metsä sielut ovat yksin eläviä ja parittelu aikaan hakeutuvat lajitovereidensa seuraan. Saavat 1-4 pentua, 4-5 vuoden välein. Voivat risteytyä Tuulispään kanssa.

Metsä selut poikeavat ulkonäöllisesti ja ravinnon tarpeen mukaan Tuulispäistä. Uros on 170cm ja naaras 160cm korkea, Metsä sielut muistuttavat ruumiinrakenteeltaan koiraa. Turkki on sininen ja niskasta selkään menee luu nystyröitä, Metsä sielujen luut ovat punaiset. Isot korvat, punainen sarvi rykelmä päälaella, myös sielukiveä kehossa. Jalat samanlaiset kuin Tuulispäällä.

Metsä sielut elävät verellä, mutta syövät myös kasveja ja joitakin marjoja. Veren tarve Metsä sieluilla on 1-3kk välein.

Metsä sielut asuvat metsissä, minkä ne ottavat revirikseensä ja suojelee metsää ja sen eläimistöä. Metsä sielut osaavat myös Sielu tuulen.

IMG_1950.jpg