Nyt olisi vuorossa Varjopeto, siitä tulee aika pitkä selostus, sillä tietoa on paljon. Olen peräti varjo aakkosetkin keksinyt, hommahan siinä oli mutta tyytyväinen tulokseen :F Tämän jälkeen tulee enää nuo eläin lisäykset Lohikäärmeiden mantereesta, mitkä ekasta listasta unohtui :3 Sitten päästään vähän muihin tietoihin.


Lajin alkuperä:

Varjot kehittyivät Lohikäärmeiden aikana, polveutuivat ahneesta ja julmasta mustasta lohikäärmeestä joka pariutui demoni kanssa. Niiden jälkeläiseksi syntyi kookas, yötäkin mustempi naaras eläin, se sai nimekseen Varjo. Varjokansan esiäiti, Varjokuningatar, joka lisääntyi neitseellisesti synnyttäen tuhansia sieluttomia, varjoissa eläviä olentoja vailla päämäärää. Niiden ulkomuoto oli kuin helvetistä, ne näyttivät vääristyneeltä lohikäärmeeltä, kuin nälästä riutuva lohikäärme. Osa niistä kehittyi sielun omaaviksi syömällä toisiaan, vahvistuivat ja lisääntyivät.

Eli Varjot kehittyivät mustasta lohikäärmeestä(Louhesta) ja demonista. Niiden jälkeläisestä tuli oma lajinsa alku josta erilaiset varjot ovat polveutuneet ja kehittyneet.

Varjojen ulkonäkö voi olla suurestikin vaihteleva, mutta helposti viiteen katekoriaan luokiteltua.

  • Kuningatar ja Kuningas
  • Sieluvarjot
  • Sieluttomat
  • Varjomuunnokset
  • Varjosukulaiset

Varjot voivat hallita tavallista valon tuottamaa varjoa ja käyttää sitä energiansa lähteenä ja voivat sulautua ja kulkea siinä kuin olisivat osa sitä, kehittyneemmät varjot voivat käyttää varjoa hyökkäämiseen ja jopa tappaa peilaamalla varjoon osuvat iskut oikeaan kehoon.

 

Tuntomerkit ja käyttäytyminen:

Kuningatar ja Kuningas

Varjoja johtaa kerrallaan vain yksi Kuningatar, joka pariutuu kaikista voimakkaimman Kuninkaan kanssa. Kuningatar on kookas lohikäärmettä muistuttava lisko, jolla on jykevä lähes koko päätä peittävä pääpanssari, jonka muoto vaihtelee, Varjojen kruunu. Silmät ovat keltaiset mustalla viirulla. Naaraan kehossa on paljon panssarilevyjä ja piikkejä, jotka antavat uhkaavan ja vaarallisen vaikutelman. Väritys on jokaisella musta ja varjoihin sulautuva, Kuningatar ja Kuningas varjot kestävät hyvin valoa, mutta uupuvat pitkällä ajalla. Naaras voi olla säkäkorkeudeltaan yli 5 metrinen, uros on naarasta kookkaampi, mutta ulkonäöltään lähes samanlainen. Kun kaksi Kuningas varjoa kohtaa ne alkavat taistella vallasta ja oikeuden Kuningattaren kanssa pariutumiseen ja niiden taistelu voi koitua toisen kuolemaan. Siivet varjoilla ovat nahkaiset ja pinta hiukan tervamainen. Kuningatar ja Kuningas varjot ovat hyvin älykkäitä ja usein niille kehittyy ihmismieli. Kuningatar voi erittää kehostaan suuria määriä tervaa poikasten pesää varten ja voi vallata ja peittää luolan minuuteissa. Kuningatar varjo on yksin hallitseva ja Kuningas varjo vaeltaa laumattomana, mutta toistensa kohdatessa tai aistiessaan ne alkavat lähes saman tien lisääntymään, sillä sukupuoli vietti on voimakas. Parittelun jälkeen naaras voi hyökätä uroksen kimppuun ajaakseen sen tiehensä tai tappaakseen, sillä naaras voi hyödyntää uroksen spermaa pitkällä ajalla ja synnyttää sielullisia poikasia. Jos Kuningatar alkaa heiketä tai sen valta alkaa hiipua, voi silloin syntyä uusi kuningatar sielullisista poikasista ja viedä Kuningattaren paikan. Kuningattaren on alistuttava kohtaloonsa ja jos niin ei tapahdu alkavat pienet varjot raadella vanhaa Kuningatarta, kunnes hän on menettänyt arvokkuutensa.

 

Sielu varjot

Sielu varjot ovat Kuningatar ja Kuningas varjon jälkeläisiä ja voivat muita syömällä kasva täysi kasvuisiksi varjoiksi ja muutama urospuolinen voi kehittyä jopa Kuningas asteen varjoksi. Sielu varjot ovat pikkuvarjoista älykkäimpiä ja voivat kehittyä ihmismielisiksi, jolloin voivat alistaa pienempiä varjoja. Sielu varjojen arvojärjestys määräytyy syntymäjärjestyksen myötä ja ensimmäisenä syntynyt on laumassa korkea-arvoisin heti Kuningatar varjon jälkeen, Sielu varjot voivat tuhota kuoriutumattomia sisaruksiaan saadakseen paremman arvon. Arvon näkee nahkaan muotoutuneella tekstillä tai numerolla, joka on varjojen kielellä. Sielu varjot voivat erkaantua Kuningatar laumasta pienemmiksi laumoiksi ja johtajana toimii sen lauman jäsenistä korkea-arvoisin. Sielu varjot ovat ulkonäöltään pääsääntöisesti Kuningatar varjon kaltaisia, mutta Sielu varjoilta puuttuu kallopanssari ja niillä on vähemmän panssarikilpiä ja piikkejä, niillä voi olla niskassa harjas, joka voi ylettyä häntään asti. Sielu varjot voivat rakentaa ulkonäkönsä mieleisekseen kaikella syömällään eloperäisellä ja elottomalla aineksella. Silmät Sielu varjoilla on syntyessään koko mustat ja pyöreät, kehittyessään silmät muuttuvat keltaisiksi mustalla viiru iiriksellä, toisenlaisia silmiä voi esiintyä kehityksestä riippuen. Kun kuningatar vaihtuu niin sielu varjot siirtyvät palvelemaan uutta kuningatarta, arvojärjestyksessä alimmaisina.

 

Sieluttomat

Sieluttomat ovat neitseellisesti syntyneitä Kuningatar varjon jälkeläisiä. Hedelmättömyyden puutteen takia Sieluttomat ovat vailla sielua, ne ovat vain kiinteää varjoa. Sieluttomat voivat ymmärtää yksinkertaisia sanoja, mutta ovat voimakkaasti yhteydessä Kuningattareen. Sieluttomien ulkonäkö muistuttaa tervaan upotetulta luisevaa liskoa, niillä on lasittuneet, mustat silmät ilman luomia. Sieluttomilla on ala- ja yläleuoissa 2-3 riviä pieniä neulanteräviä hampaita ja 1-2 paria torahampaita joilla ne voivat silputa kohteen hetkessä. Sieluttomat ovat nopeita ja lähes jatkuvasti osittain sulautuneena varjoihin, eivät kestä lainkaan pienintäkään valoa. Sieluttomat syntyvät n.20 cm kokoisessa munassa joka on pinnalta tervamainen, läpensä musta ja nahkea, munat kuoriutuvat vuorokauden sisällä ja kasvavat n.15cm lisää korkeutta.

 

Varjomuunnokset

Varjomuunnoksista puhutaan kun sielullinen varjo muokkaa kehonsa toiseksi lajiksi esim. kehittämällä itsestään peuran, jolloin tulee varjopeura tai risteytyy toisen lajin kanssa. Varjomuunnoksia voi syntyä istuttamalla varjon geenejä elolliseen olentoon, esim. ihmiseen, jolloin ihminen saa erilaisia varjojen kykyjä ja kykenee kommunikoimaan varjojen kanssa. Varjo on voimakas geeniperimä ja se voi kulkeutua pitkälle sukuun voimakkaana.

 

Varjon sukulaislajit

Varjoilla on muutama tunnettu omaksi lajiksi kehittynyt sukulainen, jotka kehittyivät Lohikäärmeiden aikana, sisällissotien mylläten. Kaksi tunnettua sukulaista ovat:

  • Terva susi

Terva susi kehittyi sota-alueilla vellovasta pahuudesta ja raatoja syömään tulleista sieluttomista. Sieluttomat sulautuivat pahuuden paineen alla susien raatoihin ja alkoivat liikkua susien luurankoja hyödyntäen. Kehittyneemmät voivat ottaa kiinteän ihmishahmon.

  • Tervakoira

Tervakoirat kehittyivät sielu varjoista, jotka elivät sota-alueilla ja söivät raatoja. Sota-ajan rauhattomuus ja pelko kulkeutui raatojen myötä sielu varjoihin, jotka kehittyivät koiraa muistuttaviksi, hulluuteen ajaviksi ilkikurisiksi pedoiksi. Jos niiden inhottavan, ilkikurisen naurun kuulee toistuvasti se johtaa harhoihin ja lopulta hulluuteen.

 

Varjot nyt:

Tämän hetkinen Varjo Kuningatar on Mazurka Kent, joka on viides kuningatar. Mazurkan varjo kuningatar muoto ei ole vielä herännyt, uudelleen syntymän jälkeen. Maria Shadow(My) oli Mazurkan äiti ja edellinen kuningatar joka luopui vallasta suosiolla, Maria oli kauiten hallinnut kuningatar. Mazurkalla on Sieluvarjo jälkeläisiä, joista ensimmäinen on Zack(My) ja toinen on Will(T). Zack on täysikasvuisen mitoissa ja hänen läheisenä alaisena on Lùis(My), joka ei ole kasvanut täysikasvuiseksi. Marian sielu varjoista on jäljellä enää Jonain, joka on varjomuunnos, Varjokotka ja on siirtynyt palvelemaan Mazurkaa. Sielu varjoja on vähän ja kunnollista laumaa ei ole varjojen hävityksen takia.

 

Varjo aakkoset:

Nahan tekstit tulevat syntyessään ja jokaisella sielullisella poikasella on oma numeronsa/tekstinsä jossain päin kehoa. Numero muuttuu aina jos joku poikasista kuolee, silloin arvojärjestys muuttuu.

Varjo%20aakkoset.jpg

Marian ollessa Kuningatar, varjot elivät teräväreunaisten kallioiden muodostamassa laaksossa, suurena laumana.

IMG_1931.jpg

Sieluton ja varjo munan. Ihan kuin olisi kullatut käpälät kun mustan värin pinta hohtaa pöytävalon loisteessa XD

IMG_1929.jpg

Mazurkan varjopeto muoto

IMG_1932.jpg

Zack, Mazurkan ensimmäinen sieluvarjo. Silmän päällä on teksti varjokielellä "Kuningattaren ja Kuninkaan ensimmäinen pentu" Zack on täysikasvuinen varjopeto.

zack.jpg

Luis, Zackin palvelija ja silmän päällä lukee varjokielellä "Pojan lähetti" Luis on jäänyt alkeelliseksi varjopedoksi.

IMG_1930.jpg

Tervakoira

IMG_1928.jpg